League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.454.090
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
ScazzaHitmann666 kaže...
Goddish kaže...
ScazzaHitmann666 kaže...

Od godinu dana igranja,ja samo cekam da dobijem neki rating,mogu vam reci,da me ovaj reset prilicno spasio :D

Igraš akali '' puuj ''

nego decki, dal ima netko od vas tko posjeduje sve champione?

Ti ja sad pujnem jednu samarcinu,djubre :D

Igram je samo kada mi banuju Tryndu :3

Znaci samo op champove igras? Ne valja ti to xD

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
14 godina
neaktivan
ScazzaHitmann666 kaže...
Goddish kaže...
ScazzaHitmann666 kaže...

Od godinu dana igranja,ja samo cekam da dobijem neki rating,mogu vam reci,da me ovaj reset prilicno spasio :D

Igraš akali '' puuj ''

Ti ja sad pujnem jednu samarcinu,djubre :D

Igram je samo kada mi banuju Tryndu :3

oh god

moja jedina zelja na ovo svijetu je da  se ili remova akali ili bog ubije sve noobove koji igraju s njom :D

Konfiguracija pod MOJ PC je na PRODAJU!!
16 godina
Goddish kaže...

Igraš akali '' puuj ''

iman ja skoro sve, bia mi je cilj kupit sve heroje pošto san ima sve potribne rune al san svatia da ih neću uopće igrat kad ih kupin pa san odlučia kupit još koji rune page ili neke druge rune da mogu isprobavat nove buildove

14 godina
neaktivan

ma je**m i LoL i dominion i sve kad nemogu lijepo napravit balansirane heroje... nafidam se sa renektonom i tydra mi dodje na kraju partije 3 hita i mrtav sam a itemi su mu bili bloodthirster infity edge i zeal -.- stvarno izgubim volju za igrom.........

15 godina
AmonZero kaže...
Luxy2501 kaže...

Trebam nekog da mi pomogne izac iz elo hella.. brzo!

Elo hell nepostoji.

Evo ja prije 2 partije dobio lika trolera.

1st pick on uzme udrya i ode solo top. U 5 min ima score 0-6 i samo quito nakon toga.

Trolere i ragere ces imat svagdje.

Da kazem nesto na ovo , 9/10 partija imam ili livera ili trollera ( prije par matcheva  imao malphitea koji je pravio IE i phantom ) . Ja imam 1/0 na pocetku , farm  visi nego bilo ko iz njihovog tima  , tpam se da mozemo zmaja uzet i opet izgubimo  jer nasa annie mora ici "rucati " . E sad reci mi  sta tu nije Elo hell  ? Da je bar jednom  u  20 matcheva , ali to se desava svaki .Čak sam danas i ja fida u rankedu  jer nisam imao  volje vise da uopste igram igru ozbiljno . 

haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996&amp
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 23:41 (hari85).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Hmm koji je po vama najzabavniji ali ujedno i "najjaci" od ovih.

9 Gragas
4 Pantheon
16 Udyr
Kurwe, alkohol i torcida!

0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

Da kazem nesto na ovo , 9/10 partija imam ili livera ili trollera ( prije par matcheva  imao malphitea koji je pravio IE i phantom ) . Ja imam 1/0 na pocetku , farm  visi nego bilo ko iz njihovog tima  , tpam se da mozemo zmaja uzet i opet izgubimo  jer nasa annie mora ici "rucati " . E sad reci mi  sta tu nije Elo hell  ? Da je bar jednom  u  20 matcheva , ali to se desava svaki .Čak sam danas i ja fida u rankedu  jer nisam imao  volje vise da uopste igram igru ozbiljno . 

elo hell itekako postoji i tu nema nikakve rasprave, amo to reč ovako, da su ovi u "elo hellu" tako dobri ka ovi koji nisu tamo elo ispod 1300 uopće nebi postoja, jer bi ljudi jednu dobili pa jednu izgubili, onda se nekome posrići pa dobije 5 zaredon, a nekome obrnuto pa izgubi 5 zaredon ali to jednostavno nije tako jer ima ogroman broj ljudi koji dođu u ranked bez ikakve namjere da igraju i onda samo ostaju tu i zagorčavaju život onima sa kojima upadnu u team, eto to je elo hell, "nakupina" ljudi koji ili neznaju igrat ili su tek počeli igrat ranked kad su digli 30 lvl (ovakvih je ogroman broj i to je žalosno, kriterij za ranked triba bit puno puno veći) ili su jednostavno, neću reč glupi, nego amo reč jednostavno in ne leži ovaj tip igre, znači neznaju razmišljat taktički i onda su tu oni famozni trolleri i leaveri, a i oni koji misle da sve znaju pa te vriđaju i psuju kad svate da failaju, moga bi ja pisat satima o svome iskustvu u rankedu ali niti iman vrimena niti volje, mogu reč samo da se vas par koji mislite da nema elo hella jer ste nakon 10-15 partija uspili dignit elo varate i da sami sebi mažete oči, vi imate možda 20-30 partija u rankedu pa kažete "elo hell ne postoji, sve je to isto" ali zato ja iman priko 400 odigranih ranked partija i mogu van reč da elo hell definitivno postoji i tu prestaje svakakva rasprava

16 godina
neaktivan
League Of Legends

slažem se sa svim navedenim al ubuduće nam nemoj reč nego reći (stvarno upada u oči)

jaffa, kal shree lol username:kojejamiojamio

0 0 hvala 0
16 godina
jeopardizer kaže...

slažem se sa svim navedenim al ubuduće nam nemoj reč nego reći (stvarno upada u oči)

uf koliko meni "nekak" "nekaj" "uradil" i sličnih riči upada u oči na ovome forumu pa nikome ništa {#}

15 godina
slimyyy kaže...
jeopardizer kaže...

uf koliko meni "nekak" "nekaj" "uradil" i sličnih riči upada u oči na ovome forumu pa nikome ništa {#}

Hmm... Naso sam se u ovom slimy xD

Nasa drzava ima 3(glavna) narjecja, probajte zapamtit to...

Nego elo hell postoji i slimy je u pravu, vi koji govorite da nepostoji sumnjam da ste bili ispod 1.2k duze vremena, zapravo uopce sumnjam da imate 50+ partija u rankedu...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
jeopardizer kaže...

uf koliko meni "nekak" "nekaj" "uradil" i sličnih riči upada u oči na ovome forumu pa nikome ništa  {#}

Ja sam Dalmatinac, i pišem štokavskim - nakon 3 godine studija u ZG, skužio sam da je lakše ovako nego bilo kako drukčije :p

17 godina
League Of Legends

Pozdrav, evo novi sam u LoL svijetu pa ako bi ste mi mogli dati par smjernica kako početi, s kojim herojom da krenem igrati i slične savijete bio bih jako zahvalan :)

Za sada sam igrao s Urgotom i sasavim sam ok s njim iako mislim da bih mogao i bolje.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Pozdrav, evo novi sam u LoL svijetu pa ako bi ste mi mogli dati par smjernica kako početi, s kojim herojom da krenem igrati i slične savijete bio bih jako zahvalan :)

Za sada sam igrao s Urgotom i sasavim sam ok s njim iako mislim da bih mogao i bolje.

Uglavnom svi počnu sa Ashe, jeftina je, a pravo jednostavan i zabavan champ.

Ne mogu ti baš puno objasniti za razliku od frikova koji tu igraju LoL mnogo duže nego ja, a što je ironično ja sam LoL počeo igrati 2 dana nakon izlaska xD

Kako početi? Igraj normal dok se ne "ušteliš" u igru, i gledaj na youtube-u guidove kako igrati koje champove itd.. Imaš i mobafire za buildove kod svih heroja, te također objašnjavaju stvari tipa jungle itd...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Da se malo ja žalim? Vidim nova sezona i krenem i ja igrati ranked, imao 7 win streak, elo 1420, eh sad, nakon toga, 9 je*enih partija loss, zato jer imam fail team, najveći je primjer annie koja ne kupi niti jedan ward kad ide nazad, te nakon što je 2 puta crkla zbog gankova (a tim piše ss...) te nakon jednog ganka od junglera (koji se vidio da prilazi sa CV, a ona naravno nema ward), ku*ka je počela whine-ati cijelu rundu te naravno izgubimo, ja carry sa brandom  18/2 sve ide super, mogli dobiti i bez nje, ali ne, ona cmizdri i počela je na kraju feedat i govoriti njima gdje smo mi jer se ne želimo surrendati (pozvala je nekih 30 surrender votea koji je završio sa fail 1/4)...

FML

Sad sam unranked -.-

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

5 0 hvala 0
16 godina
ormar kaže...

Ja sam Dalmatinac, i pišem štokavskim - nakon 3 godine studija u ZG, skužio sam da je lakše ovako nego bilo kako drukčije :p

krenili smo u ogromni offtopic al nek objasnin nešto, ti dok si bia u zagrebu si valjda govoria književno i navika si se, a ja nikad ne govorin književno osin u školi ili u nekin situacijama, tako da bi to meni bilo mučenje kad bi pisa, gledan svaku rič i analiziran rečenicu da vidin jesan li to ikako moga književnije napisat... ja nerazumin zašto ljudima smeta kad ja napišen nešto na čakavaskon narječju dok se kajkavsko narječje u velikin količinama koristi na ovome forumu i čak ga je teže razumit nego čakavsko, neman ja ništa protiv nijednog narječja, neka ljudi pišu kako ih je volja i gotova stvar, ovo su gluposti...

ontopic: jel iko za 5v5 ranked, triba nan još koji igrač...

17 godina
neaktivan
Off:
Da m neni nije jasno zas ljudima to smeta :O bilo je prepirke i tom vec ovdi jedno 300 strana unazad xD

bokte razumijete sto neko kaze i to je bitno :D ak je o na kineskom narjecju rekao ko ga sisa dok god razunijes sto neko kaze :D

Anyway ot:
Neam sto pametno rec :D juce trollams ap shacom i svejedno imam bolji skor neg svi u timu mom xD fak je kako je mocan troller taj shaco :F
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
ormar kaže...

krenili smo u ogromni offtopic al nek objasnin nešto, ti dok si bia u zagrebu si valjda govoria književno i navika si se, a ja nikad ne govorin književno osin u školi ili u nekin situacijama, tako da bi to meni bilo mučenje kad bi pisa, gledan svaku rič i analiziran rečenicu da vidin jesan li to ikako moga književnije napisat... ja nerazumin zašto ljudima smeta kad ja napišen nešto na čakavaskon narječju dok se kajkavsko narječje u velikin količinama koristi na ovome forumu i čak ga je teže razumit nego čakavsko, neman ja ništa protiv nijednog narječja, neka ljudi pišu kako ih je volja i gotova stvar, ovo su gluposti...

nope, i dalje san u ZGu i studiran :p

iskreno, u školi su nas pilali da govorimo na štokavski pa mi uopće nije problem pisati štokavskin, ali šta se tiče kaj-ova i ostalih sranja, tu se slažen

15 godina
League Of Legends

New main riiii ( opet da scar ne stigne ) 

NOVI CHAMP RIII Kumiho the nine tailed fox !

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1291296

New main !! OPET XD

Edit : So much win :D

haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996&amp
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 17:32 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Ko visoko leti nadam se da ne pada tako brzo

Edit: možd bi bilo najbolje da ne diram ovo do kraja S02 možd dobijem skin Jarvanove sestre

lol lol
Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 17:34 (hrwoyem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Epic fanart <3

haris771EuW LOL account free cookies &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt; http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996&amp
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

New main !! OPET XD

Pokemons r back !

EDIT: Za skin jarvanove sestre trebas minimalno gold, stoga natrag na ranked {#}

League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 17:49 (AmonZero).
17 godina
slimyyy kaže...
ormar kaže...

Bold: respect @ormar, tako treba

@slimyyy:  Ajde mi objasni kako je tvome mozgu problem pisati štokavskim, ako ga koristiš u školi, a morat ćeš i kasnije u životu. Osim ako nisi dijete ispod 10 godina, moraš biti sposoban za štokavski. Na ovom forumu ima ljudi iz BiH, Srbije, čak neki iz Slovenije i naravno iz svih dijelova Hrvatske gdje imamo raznorazna narječja i jedini način da se svi fluidno razumijemo je štokavsko narječje koje svi u Hrvatskoj moraju znati. Tako da ne zamjeram ovima koji nisu iz Hrvatske, ali ako Hrvat nije sposoban govoriti štokavski, to je sramota.

Meni je teško čitati tvoje narječje, ali ne želim nikoga ignorirati i ne čitati njegove poruke uopće, a pogotovo ne tebe jer si jako aktivan u ovoj temi. Stoga te molim, kao i sve ostale da pišete na književnom (štokavskom) da se lakše razumijemo. 

ON-TOPIC: Koji su vam najbolji counteri za Jaxa na Dominionu, ako bannam Akali i Rammusa, Jax i Garen pregaze sve umjesto prvih dvoje. Za sad sam vidio da ih jedino Trynd može ubiti, ali samo u 50% slučajeva.

LoL username: UnimatriX (EU NE) HoN username: ArmageddonX
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 17:55 (Unimatrix 007).
16 godina
AmonZero kaže...
hari85 kaže...

New main !! OPET XD

Pokemons r back !

EDIT: Za skin jarvanove sestre trebas minimalno gold, stoga natrag na ranked {#}

koliko mi čini kladionica je predvidljivija od solo q rankeda

odigrano je 11 partija rankeda, još 9 partija po +/- 50???

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
15 godina
AmonZero kaže...
hari85 kaže...

New main !! OPET XD

Pokemons r back !

Mislim da je po Loreu on sin jedinac , ali mozda dobijemo jednom Kralja {#}

haris771EuW LOL account free cookies &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt; http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996&amp
16 godina
League Of Legends

Iz dna duse mrzim j*bene trollere i kretene koji whine...

Vec sam sebi 10 put kazem NECU TANKAT, svaki put kad tankam, nitko nezna carryat team. Svaki put kad uzmem carry, NITKO NE TANKA kak spada...

Pa neznam vise sta je ovo, jednostavno sam izvan sebe, glupa ekipa svugdje...

Nothing lasts forever
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@uni

Jaxov kanter su ap nukeri :D u dominionu ih nema xD a jedini item koji ga kantera je sword of devine koji ima aktivni abiliti cannot dodge :D
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
16 godina
League Of Legends

Ezreal i vayne rijese garena i jaxa

To sto mogu spamat q i imaju odlicne dodge spellove (E spell) ih cini odlicnim DD u dominionu.

Vayne ima ulti koji uz malo cdr intema ima cd od 30-ak sec tako da ga mozes spamat skroz.

Exhaust je tvoj prijatelj {#}

League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Iz dna duse mrzim j*bene trollere i kretene koji whine...

Vec sam sebi 10 put kazem NECU TANKAT, svaki put kad tankam, nitko nezna carryat team. Svaki put kad uzmem carry, NITKO NE TANKA kak spada...

Pa neznam vise sta je ovo, jednostavno sam izvan sebe, glupa ekipa svugdje...

Ka sta vole ljudi rec, ne triba nam tank za pobjedu. Kod mene ista prica, ako ja ne tenkam nece niko. Ako kazen, ma ko ga hebe, ne igra mi se tank, onda niko ne tanka. Cak i ako igra nekog tanka ide na cisti damage. Cim uden u igru, bar trojica instalokaju. A cim vidin nekog da je instalock, I'm mid, odma znan da ce bit sranje. Pocea san u zadnje vrime i odlazit van. Rađe 5 minuta malo surfat nego pola sata gubit živce.  

Ali ako san nesto naucia u online igrama, debili su posvuda. Kod F2P je problem, ako ih izbacu i banaju im account, sve sta trebaju je napravit novi. 

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
15 godina
League Of Legends

Someone never heard of Tanky dps :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice