Vise kill steal sona.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odigro drugu partiju sa Twisted fateom u zivotu xD i kako je mocan!! Samo sa 3 jaca itema, owna cho ghata i master yia sam tak ^^ (ps mislim da 16/6/4 nije lose)
TF je nekak...jači nego prije?
Jučer igram ranked s njim nakon sto godina, reko aj da vidim. U 15 minuta na Top Laneu, protiv Renektona, s trčanjem na mid 2 puta imao score 8/0/2 (na kraju 9/2/3), predali se tipovi u 20.minuti.
Al ko da su ga buffali imam osjećaj, nekak mu je survivability kao bolji. Ne djeluje mi više tak squishy.
neznam, ja sam s njim igro prije jedno tjedan 2, no bio je problem los itemi (iso sam ap *budala*), a inace nije squishy, samo on je onak , hit and run , najbolji kombo je , w (2) pa q(1) i tako jednostavno cak i yi padne u roku 3 sekunde!
AP>AD FFS
Irelia i Warwick se mogu uzet na sale-u zajedno za 5 eura, evo ja ih bas uzeo :)
hahahha maloprije igrao 3 vs 3 i jedan nam se nije conectao igramo ja i nunu (ja xin)
izovnali smo ih :DD
Sto ce tocno raditi taj tenacity? Nisam bas shvatio u videu za patch preview. A kad smo vec dok toga i kad su vec iznerfali noca mogli su stvarno malo i tryndamera nerfat.
Sto ce tocno raditi taj tenacity? Nisam bas shvatio u videu za patch preview. A kad smo vec dok toga i kad su vec iznerfali noca mogli su stvarno malo i tryndamera nerfat.
Noc je stvarno prebrutalan, ja s njim svaku rundu imam 35 killeva + jedanput sam pentu napravio i jos sma jungle svaku isao.. Morali su ga nerfat ,a st ose tice trynde on je OP zbog ultija ako ga znas igrat a vecina zna nije tesko za naucit jer oni su znali da ce biti trynda Op zbog ultija... sta su ga onda uopce tako napravili to ti je ko da usporedujes zivotinju i covjeka..
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/nocna-mora-za-roditelje-djeca-im-ovisna-o-videoigrama.html
provalite koja je igra na monitoru hahah (sad gledam, ima i video kako igraju :D)
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/nocna-mora-za-roditelje-djeca-im-ovisna-o-videoigrama.html
provalite koja je igra na monitoru hahah (sad gledam, ima i video kako igraju :D)
Upravo gledao na Novoj :D
Upravo gledao na Novoj :D
Jel bas morao LoL biti na tome xDDDDDDDD
free reklama a lol xD
Jel se to meni cini ili je ovaj lik kupio dorans blade za rumbla >.<
Jel se to meni cini ili je ovaj lik kupio dorans blade za rumbla >.<
Tristana za tristanu je imao dorans blade i berzerkers greaves
Noc je stvarno prebrutalan, ja s njim svaku rundu imam 35 killeva + jedanput sam pentu napravio i jos sma jungle svaku isao.. Morali su ga nerfat ,a st ose tice trynde on je OP zbog ultija ako ga znas igrat a vecina zna nije tesko za naucit jer oni su znali da ce biti trynda Op zbog ultija... sta su ga onda uopce tako napravili to ti je ko da usporedujes zivotinju i covjeka..
protiv ekipe koja zna igrat, trynda je u principu goli ku... njega se uvijek prvo i jednostavno eliminira: dovoljno je da ga neko stuna, dva put mu opalis cvorugu, tad on mora palit ultu jer nema hp-a - exhaust, malo se odmaknes, za koju sec neko mu zafitilji ignite i ciao bella. smece od heroja, nikakva prevaga, dobar eventualno za teski lategame i za kurcit se na botovima slazuci pentakilove.
tenacity je drugo ime za CC reduction
Evo prva odigrana s "cjenjenim" forumašem hari85
Ma haris je noobina
Ma haris je noobina
Ma joshi je fider crni
Isusa ti krista ova mi akali donila samo nesricu.
Ovo mi je promaklo xD
Nidalee je trebala biti zenski alistar xD
Fak nisam quote napravioi xD
Patch je odličan! Lee sin buff,novi itemi, samo ovaj novi heroj je onak auto-atteker, a u zadnje vrijeme samo rade nekakve dps-ove, ništa od pravih tankova.
Novi skinovi su brutalni, pogotovo za Jaxa.. napokon drzi normalno oruzje :P
101/45... lijep skor pobjeda/poraza...
Nerfali su Nocturne
Kupit ću si Vayne kad izađe, btw jel danas izlazi?
Budi bez brige što se tiče nerfa na Nocturnu, valjda ti neće bit problem to kaj više nije OP kad si odigrao toliko rundi s njim i kad ti tako dobro ide, drži se njega.
Imam jedan problem a to je da macro mi ne radi ingame, ima ko tu da zna kako to namjestit da radi, normalno mi radi van igre (macro koj sam isprobao je samo da u cheatu kažem ss), imam g15 tipkovnicu i preko logitech software-a namještavam to.
svakako prva što ti se zabije u oči je buff gangplanka, od malog od palube pretvorili ga u kapetana kuku :D
Imam jedan problem a to je da macro mi ne radi ingame, ima ko tu da zna kako to namjestit da radi, normalno mi radi van igre (macro koj sam isprobao je samo da u cheatu kažem ss), imam g15 tipkovnicu i preko logitech software-a namještavam to.
radi macro za napisat ss i poslat tipa "ss+enter" ali ti neće radit "enter+ss+enter" da uđe u chat napiše i izađe, nego bi triba stisnit enter i onda stisnit macro key, sad san prova u custom