League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.432.369
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Vise kill steal sona.

LoL (EU): Aerendyl
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: League Of Legends
Luxy2501 kaže...
doxy kaže...
Luxy2501 kaže...

Odigro drugu partiju sa Twisted fateom u zivotu xD i kako je mocan!! Samo sa 3 jaca itema, owna cho ghata i master yia sam tak ^^ (ps mislim da 16/6/4 nije lose)

TF je nekak...jači nego prije?

Jučer igram ranked s njim nakon sto godina, reko aj da vidim. U 15 minuta na Top Laneu, protiv Renektona, s trčanjem na mid 2 puta imao score 8/0/2 (na kraju 9/2/3), predali se tipovi u 20.minuti.

Al ko da su ga buffali imam osjećaj, nekak mu je survivability kao bolji. Ne djeluje mi više tak squishy.

neznam, ja sam s njim igro prije jedno tjedan 2, no bio je problem los itemi (iso sam ap *budala*), a inace nije squishy, samo on je onak , hit and run , najbolji kombo je , w (2) pa q(1) i tako jednostavno cak i yi padne u roku 3 sekunde!

AP>AD FFS

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
16 godina
League Of Legends

Irelia i Warwick se mogu uzet na sale-u zajedno za 5 eura, evo ja ih bas uzeo :)

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Aahah imam OP ip  :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
League Of Legends

hahahha maloprije igrao 3 vs 3 i jedan nam se nije conectao igramo ja i nunu (ja xin)

izovnali smo ih :DD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Sto ce tocno raditi taj tenacity? Nisam bas shvatio u videu za patch preview. A kad smo vec dok toga i kad su vec iznerfali noca mogli su stvarno malo i tryndamera nerfat.

Kurwe, alkohol i torcida!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 18:54 (Living.Dead).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Sto ce tocno raditi taj tenacity? Nisam bas shvatio u videu za patch preview. A kad smo vec dok toga i kad su vec iznerfali noca mogli su stvarno malo i tryndamera nerfat.

Noc je stvarno prebrutalan,  ja  s njim svaku rundu imam 35 killeva + jedanput sam pentu napravio i jos sma jungle svaku isao.. Morali su ga nerfat ,a st ose tice trynde on je OP zbog ultija ako ga znas igrat a vecina zna nije tesko za naucit jer oni su znali da ce biti trynda Op zbog ultija... sta su ga onda uopce tako napravili to ti je ko da usporedujes zivotinju i covjeka..

LM bro
14 godina
neaktivan
League Of Legends

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/nocna-mora-za-roditelje-djeca-im-ovisna-o-videoigrama.html

provalite koja je igra na monitoru hahah (sad gledam, ima i video kako igraju :D)

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 20:41 (cRANk).

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cRANk kaže...

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/nocna-mora-za-roditelje-djeca-im-ovisna-o-videoigrama.html

provalite koja je igra na monitoru hahah (sad gledam, ima i video kako igraju :D)

Upravo gledao na Novoj :D

LoL EU : pr1mus
15 godina
makaweli kaže...
cRANk kaže...

Upravo gledao na Novoj :D

Jel bas morao LoL biti  na tome xDDDDDDDD  

free reklama a lol xD

14 godina
neaktivan

Jel se to meni cini ili je ovaj lik kupio dorans blade za rumbla >.<

15 godina
NoobCrusher kaže...

Jel se to meni cini ili je ovaj lik kupio dorans blade za rumbla >.<

Tristana za tristanu je imao dorans blade i berzerkers greaves

15 godina
protjeran
FiinzE kaže...
Living.Dead kaže...

Noc je stvarno prebrutalan,  ja  s njim svaku rundu imam 35 killeva + jedanput sam pentu napravio i jos sma jungle svaku isao.. Morali su ga nerfat ,a st ose tice trynde on je OP zbog ultija ako ga znas igrat a vecina zna nije tesko za naucit jer oni su znali da ce biti trynda Op zbog ultija... sta su ga onda uopce tako napravili to ti je ko da usporedujes zivotinju i covjeka..

protiv ekipe koja zna igrat, trynda je u principu goli ku... njega se uvijek prvo i jednostavno eliminira: dovoljno je da ga neko stuna, dva put mu opalis cvorugu, tad on mora palit ultu jer nema hp-a - exhaust, malo se odmaknes, za koju sec neko mu zafitilji ignite i ciao bella. smece od heroja, nikakva prevaga, dobar eventualno za teski lategame i za kurcit se na botovima slazuci pentakilove.

tenacity je drugo ime za CC reduction

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
17 godina
League Of Legends

Evo prva odigrana s "cjenjenim" forumašem hari85

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 22:43 (Najbrži).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Ma haris je noobina {#}

LoL acc THCJoshi
15 godina
Jonja kaže...
Najbrži kaže...

Ma haris je noobina {#}

Ma joshi je fider  crni 

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Isusa ti krista ova mi akali donila samo nesricu.

Kurwe, alkohol i torcida!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo mi je promaklo xD

Nidalee je trebala biti zenski alistar xD

Fak nisam quote napravioi xD

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 0:07 (Keiichi).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kada dobro krene Xin ftw :)

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 0:28 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Evo jedna prije nerfa, nisam dugo...

Btw: Trynda u mom timu 0/17, jedino Teemo znao igrat, zato tolko deatha...

LoL nick: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Patch je odličan! Lee sin buff,novi itemi, samo ovaj novi heroj je onak auto-atteker, a u zadnje vrijeme samo rade nekakve dps-ove, ništa od pravih tankova.

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Novi skinovi su brutalni, pogotovo za Jaxa.. napokon drzi normalno oruzje :P

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

101/45... lijep skor pobjeda/poraza... {#}

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina
neaktivan
League Of Legends

dokaz da je teamplay najbitniji u igrici,cijelu partiju 4v5 a pola 3v5,nije malz bio pola partije ali teamplay i organizacija sve znaci ako mislis pobjedit ^^

0 0 hvala 0
17 godina
Najbrži kaže...

Nerfali su Nocturne {#}

Kupit ću si Vayne kad izađe, btw jel danas izlazi?

Budi bez brige što se tiče nerfa na Nocturnu, valjda ti neće bit problem to kaj više nije OP kad si odigrao toliko rundi s njim i kad ti tako dobro ide, drži se njega.

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
16 godina
League Of Legends

ovo san sinoć prije spavanja iša odigrat jednu al jednostavno nisan moga izgubit pa se malo produžilo :D tako san jučer igra cili dan ranked i izgubija samo 2 puta i jedan put mi je client bloka pa san mora leavat iz champ selecta i radi nesposobnog riota izgbuija elo -.-

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Imam jedan problem a to je da macro mi ne radi ingame, ima ko tu da zna kako to namjestit da radi, normalno mi radi van igre (macro koj sam isprobao je samo da u cheatu kažem ss), imam g15 tipkovnicu i preko logitech software-a namještavam to.

Part of the glorious PC gaming master race :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Rumble je malo op xD

Ugl zavrsio sa oko 5k i nisam stigo shopovat jos ovih rabbadona xDDD

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

svakako prva što ti se zabije u oči je buff gangplanka, od malog od palube pretvorili ga u kapetana kuku :D

jaffa, kal shree lol username:kojejamiojamio

0 0 hvala 0
16 godina
Unit08 kaže...

Imam jedan problem a to je da macro mi ne radi ingame, ima ko tu da zna kako to namjestit da radi, normalno mi radi van igre (macro koj sam isprobao je samo da u cheatu kažem ss), imam g15 tipkovnicu i preko logitech software-a namještavam to.

radi macro za napisat ss i poslat tipa "ss+enter" ali ti neće radit "enter+ss+enter" da uđe u chat napiše i izađe, nego bi triba stisnit enter i onda stisnit macro key, sad san prova u custom

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice