Zanima me dali je iko kupovao Riot Points ingame, htio bih si uzet neke skinove a omisljam se zbog sigurnosti etc. . .
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako hoćete dobre guidove o likovima pogledajte ovaj link https://www.youtube.com/user/coldturkey49 . Ja sam ga koristio za likove s kojima nisam igrao jer frajer nije loš, prilično ležerno je to sve obavio i za razliku od onog linka koji je netko dao prije, ovaj tip daje savjete kako i kad koristiti lika pametno.
chogath commentary na 7:35 ultra lol
neznam zasto, ali, ashe je potpuno beskorisna, meni je sad taj lik totalno za kura-
S njom imam 11W-2L u ranked gameu, za mene je ona zauvijek najkorisniji carry u igri,vi ostali možete govoriti što oćete,ali ja svoje mišljenje ne mijenjam.
Probaj ovaj build:
1.Longsword + health pot
2.Brutalizer+bootsi po želji ili Manamune+bootsi po želji
3.Inf Edge
Ovo je core build,ako si dobar farmer i ganko si side lane, u 20 minuta ove iteme moraš imati.
Poslije uglavnom idem na Last Whisper,pa na PD ili Starkse,zadnji item po želji.
UVIJEK odi s njom u mid i farmaj ko kreten inače ćeš failat.
Da, frajer zna često biti jako komičan, ima dobre komentare i snimke općenito.
Mobafire je meni manje pregledan nego leaguecraft,a ionako na mobafireu nemaš moj ultra dobar guide za Warwicka! ( šala ).
Ja uvijek imam na mobafire-u sve sta mi treba i to pregledno(po meni).Jos mogu in game searchat na goooglu sta mi treba i in game slagat build za nekog
Mobafire je meni manje pregledan nego leaguecraft,a ionako na mobafireu nemaš moj ultra dobar guide za Warwicka! ( šala ).
Bome je meni baš zbog toga mobafire bolji, baš zbog preglednosti. No ajd tvoj ultra dobar WW guide je veeeeliki plus.
Bome je meni baš zbog toga mobafire bolji, baš zbog preglednosti. No ajd tvoj ultra dobar WW guide je veeeeliki plus.
Ma ustvari nzm,navikao sam se ne leaguecraft,a kod mobafirea mi jedino smeta što je tekst ne može lako podijeliti na dijelove i "razbiti" pomoću primjera buildova. A i nedostaju mi u tekstu ikonice oružja i abilitija.
Ma ustvari nzm,navikao sam se ne leaguecraft,a kod mobafirea mi jedino smeta što je tekst ne može lako podijeliti na dijelove i "razbiti" pomoću primjera buildova. A i nedostaju mi u tekstu ikonice oružja i abilitija.
Pa to je do ovih koji rade build, kolko sam ja vidio, ima ikonica.
Mobster12, ako me tko zeli dodati :)
Skupljam za heroja od 6300 IP-a.. mislim da cu uzet ezreala, igrao na frendovom accountu par puta i pase mi..
Moze savjet za nekog drugog ako ima?
kog maw ili vladimir ap vlad pwna a zbog passiva dobija hpa zbog ap a pa imas nekoga ko je jak u abillityima ko ryze a ima hp ko k*****, a kog maw i njegov range su OP do daske
kog maw ili vladimir nuff said
Kog-a i vlada imam na frendovom acc-u, kog je prejak i kao dps unistavam sve.. dosadio mi je koliko je dobar .D
Skupljam za heroja od 6300 IP-a.. mislim da cu uzet ezreala, igrao na frendovom accountu par puta i pase mi..
ez je good choice, na pcoetku sam suckao s njim, ali kad uhvatis nekakav bild i pokoji trik, lud je :)
ez je good choice, na pcoetku sam suckao s njim, ali kad uhvatis nekakav bild i pokoji trik, lud je :)
Meni je EZ najbolji na DPS,na AP-u sam sucksao,ali mislim da bi cist ok bio na njemu(mada nisam ga puno puta igrao na AP-u)
kupio jaxa, lik mi je predobar
Ja si kupio prije 2 tjedna Kog Maw, al mi jednostavno ne pase, dobijem uvijek dobre iteme, oko 2.0, 2.2 attack speed i damage oko 190, 200, sve to lijepo i dobro, al jednostavno ne mogu scorati sa njim puno kilova, ulti je dobar za one koji pokusavaju pobjeci sa min hp, al ak ne buildas koq maw kao ap ulti ne znaci puno. Odlucio sam opce ne igrat ranged, imam xina, garena, yi, tryna, rammusa, malphitea, tristanu i kog maw. Al se zasad drzim malphita, lik je zakon hehe, ulti je ko rođen za group fighte, a u lanu ownam s njim.
Ja si kupio prije 2 tjedna Kog Maw, al mi jednostavno ne pase, dobijem uvijek dobre iteme, oko 2.0, 2.2 attack speed i damage oko 190, 200, sve to lijepo i dobro, al jednostavno ne mogu scorati sa njim puno kilova, ulti je dobar za one koji pokusavaju pobjeci sa min hp, al ak ne buildas koq maw kao ap ulti ne znaci puno. Odlucio sam opce ne igrat ranged, imam xina, garena, yi, tryna, rammusa, malphitea, tristanu i kog maw. Al se zasad drzim malphita, lik je zakon hehe, ulti je ko rođen za group fighte, a u lanu ownam s njim.
warwick ti pase onda isto ulti je zakon skocis na njih pa paravis masive damage
Evo prvi put da sam kupio nesto za free igru :D kupio sam RP-a u vrijednosti 15 eura, nije puno a stvarno mi se neda skupljat 12k ip-a da kupim 2 dobra champa..
Inace kupio ezreala i skin, i mislim da cu kupit miss fortune. Ezreal je odlican, dizem mu AD i prvi match sam imo tolko srece.. pao sam na pod od smijeha xD
ja na midu i vidim dolje 3v3 se vodi borba, svi na malo hp-a i moji i njihovi i ja odlucim opalit ulti.. i nekako sam se cudno namjestio i dvojicu jednog do drugog odma pokosio i uspio proc kroz teema dok je bjezo xD
malo pitanjce garen ili xhen

malo pitanjce garen ili xhen
Imam obojicu, xin mi vise pase al garen je mnogo korisniji u team fightovima, pogotovo ako radis hybrid tank/crit build.. tako da moj glas takoder za garena.
P.S. Ulti je stvoren za Killsteal ^^
A tek od cho gatha ^^...
A tek od cho gatha ^^...
a tek vladin transfusion koji ima 2,5 sec CD :D
Btw jel netko uploda svoje log filove na lolbase.net ? :)
wow uspio skupit 10 pobijeda za redom
Mislim da se polako stvari mjenjaju
Ez i miss fortune.. uf nemam rijeci kako su dobri.. Oba heroja su super, ezrealu spajam nesto tipa Manamune, Bloodthirster, Boots of swiftness, guinsoo's rageblade (?:D) i jos dodam nesto tipa phage.. guinsoo's je dobar item za eza i jos kad mu nadodas pasiv.. masivan att. speed boost i harassam sa q-w-e skillovima. Umjesto guinsoo'sa uzmem sword of the ocult ako me krene, da stackam dmg i samo tucem po q skillu :p
Ja nisam mogao odolit i iako je free morao sam ga uzeti, jos sam mu i nabacio dva skina
http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=34048&d=1276012234
http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=34049&d=1276012255
Nova rotacija
Nidalee
Ashe
Vlado
Soraka
Sion
Kassadin
Veigar
Zliane(kak vec)
Blitz
Miss Fortune (koja ima OP passive -.- )
PS Predlazem vam kada je ova rotacija da neigrate,svi dobri champovi i svi debili igraju tako da samo feed i leave ce te imat i zivcirat ce te se bezveze kao ja sada..