League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.522.885
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
makaweli kaže...

A zašto nebi nas par entuzijasta s foruma krenuli igrati zajedno Arranged Team. Makar znamo da nitko iz teame neće leaveat! :) Dodajte me na PVP.net-u: nick madman18

EDIT: Upravo odigrao svoju prvu partiju sa Fiddlesticksom - 14/2/8 bez da sam koristio ulti :) Premoćan je :D

Obavezno uliti koristi!

Za gankanje je njegov uliti prejak.

Btw. dodo sam te pa bi mogli nabacit koju Namigiva

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)
15 godina
League Of Legends

sorry imam pitanje nezznam bi li uzeo vlada ili malhazara uzivao sam u fiddleu a ryze mi je bio onako nije nes

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 15:32 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajme sad runde :D

Eto zasto trebas kupit vladu :D iako imam osjecaj da ce ga debelo nerfat :/ al neka meni je lik zakon :D u biti malzahar je isto odlican, al teze je igras s malzom :D

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cobanac kaže...

Obavezno uliti koristi!

Ulti se kaže, a ne uliti... to zvuči glupo i pogrešno. Smijeh

BUG je IT biblija!
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Cobanac kaže...

Obavezno ULTI* koristi!

Ulti se kaže, a ne uliti... to zvuči glupo i pogrešno. Smijeh

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)
15 godina
League Of Legends

Danas 6 poraza za redom, liveri, liveri, noobovi.

BC2 nick: Ray.hr ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Baš isto kod mene -.- 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Na normal game odlična ekipa...na ranked sve debili.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doxy kaže...

Na normal game odlična ekipa...na ranked sve debili.

Kak uspijes? Iznenađen

15 godina
League Of Legends

jos jedan poraz, nemrem dobit first win of the day da se na trepavice postavim. opet jedan liver, i onaj mozak s turrentima noob

BC2 nick: Ray.hr ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam danas odigro  jednu rundu i krenilo je jako lose dobio sam neke debile u timu.. Prvo WW ide mid i pogine 4 puta  i dalje on hoce mid, Sivir nece da drzi svoj lane stalno dolazi kod mene i pantheona u lane.. I tako su nam unistili sve turete i dva inhibitora.. da bi nakon toga iz njihovog tima 3 izasla i to oni koji su najvise nafidani, na kraju smo dobili match sto nije bilo tesko 5v2, ali to samo govori kaki sve ljudi danas igraju lol

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

znam udes oni izidu pa popiju xp a nisu nis radili

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Napišite nickove na riotu , da vas mogu dodat :D

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

haris771 Izlanuo se na pvp a ak mislis na forume nemam 

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 20:44 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

haris771 Izlanuo se na pvp a ak mislis na forume nemam 

ma na pvp da :D dodat cu te sad

Music is my life :)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nisam znao da je veigar tako mocan Cool 

Do sad sa vidjo samo veigare feedere i dok sam probo ugodno se uznenadio posto je samo 1350. Sa 900 Ap-a ubijem ryzea s ulitiem u jednom udarcu :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

instaliro igru napravio update i kad se konektiram na server ne mogu pokrenuti tutorial ili kad igra treba krenuti pojavi se isti eror.Da li je netko imo sličan slučaj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tom kaže...

instaliro igru napravio update i kad se konektiram na server ne mogu pokrenuti tutorial ili kad igra treba krenuti pojavi se isti eror.Da li je netko imo sličan slučaj?

Da nije neki launcher error ili tak nesto jer tog ima cijelo cudo po forumima od LoL-a. Isti je probjem imo moj frend, i ispalo je da je nesto krivo skino installer ili tak nes

Probaj googlat i naci ces sigurno rijesenje

15 godina
tom kaže...

Ja sam imao nešto slično.Kada bih otišao u tutorial sve radi.Nađem meč i ne ulazi u igru jednostavno sve spremno i ne ulazi u igru.Ponovno pokrenem odem na reconnect i opet ista stvar.Napravio sam reinstall i kasnije je radilo odlično.

Nadam se da će pomoči.

17 godina
neaktivan

Probo i nema uspjeha.

17 godina
League Of Legends

TommyGavin je moj nick Belji se

Pa ak me ko hoce dodat, nek izvoli, al upozorenje, dode mi da sam stvarno los u nekoj igri, i ne scoram nijedan kill lol, barem ne feedam, samo da znate xD.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

rofl probao morganu jer je ovu sedmicu free i imao 17/2/1 treba nerf i to veliki darkbinding /tormented soil /I-WIN BUTTON

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

rofl probao morganu jer je ovu sedmicu free i imao 17/2/1 treba nerf i to veliki darkbinding /tormented soil /I-WIN BUTTON

Reći ću jednu stvar,a to je da je ona jedan od onih likova koji je konstantno u tier 1 kod gotovo svih najboljih igrača. Tier 1-najbolji likovi.

Osim jakog damagea,ima izuzetno jak shield. To je možda i najbolji support spell koji nije ultimate.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
15 godina
League Of Legends

evo link za youtube guideove koje jedan covjek postavlja dosta su mi pomogli ima i veigar 

https://www.youtube.com/user/LegendCommentaries#p/u/0/1fWiD-a9-eI

@blizek jeste ziva istina ukljucis stit  i sa dark binding  tenkovima haman pola healtha ode plus nemogu se mrdat dodam tormented soil i auto attack  i kraj 

a ako ih ima vise na jednog dark binding pa tormented soil i soul shackles i mrtvi su

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 13:23 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hari85 kaže...

evo link za youtube guideove koje jedan covjek postavlja dosta su mi pomogli ima i veigar 

https://www.youtube.com/user/LegendCommentaries#p/u/0/1fWiD-a9-eI

Pogledao sam video za Pantheona i nije bio od koristi ali ni malo, sve je bilo oh I did this, oh I did that. . . Ono sto sam najgluplje vidio kod njega je da Ultimate Grand Skyfall kao noobina koristi unutar lane ili sume umjesto da se porta u bazu tako da Ultimate ima 0 mana cost, velika usteda. . ., niti je spominjao iteme niti buildove setup glyph etc cisto whoah I'm owning around. . .

Ako vec neko hoce savjete nek skoci na:

http://www.mobafire.com/  Nadjete build za svog lika s najvecim ratingom i nemozete fulat, sve od itema, builda, glyph etc a ne ovaj BS

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 13:45 (D3ViL).
15 godina
League Of Legends

od pantheona je bio bas shit ali mi je za master yi a dosta pomogao jer sam ga pogresno koristio

EDIT:jel i vama treba sada dosta duze da nade match prije minuta najvise sada  i 4 minute bude nekad

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 13:50 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hari85 kaže...

od pantheona je bio bas shit ali mi je za master yi a dosta pomogao jer sam ga pogresno koristio

EDIT:jel i vama treba sada dosta duze da nade match prije minuta najvise sada  i 4 minute bude nekad

Moze bit, ali opet nekako vise vjerujem onoj stranici i rating-u nego jednom liku s glasom ko da ga neko drzi za j***a Smijeh

Meni ulazi unutar 20-30 ponekad 1 min MAX. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
Cerina15 kaže...

Očemo mi moć birat kakva če bit grafika?

I vako mi je jedva igrivo

pa imas graphic opcije 

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Mrtva hebena igra.. hebo te pas kad ne mozes u timu imat BAR 1 normalnog igraca uz sebe.. 3 zadnja matcha sve feederi a ja sa corkijem moram carry-at i na kraju imam oko 20 killova, ovi 0-4 max.

Nemos igrat, zgadi ti se igra nakon nekog vremena kad vidis kakvi idioti i noobovi igraju.. ako me neide i umrem 2-3 puta drzim se iza svojih a ne bit agresivan i fidat kao ovi samnom u timu.

Odsad samo premade, a ne da mi kazu likovi odi mid mi smo premade, ja uzeo garena i imao 5-6 killeva a oni po 0 i 10 smrti.. smijesno

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 16:32 (puls4R).

1 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Ako hoćete dobre guidove o likovima pogledajte ovaj link https://www.youtube.com/user/coldturkey49 . Ja sam ga koristio za likove s kojima nisam igrao jer frajer nije loš, prilično ležerno je to sve obavio i za razliku od onog linka koji je netko dao prije, ovaj tip daje savjete kako i kad koristiti lika pametno.

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice