League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.523.161
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
League Of Legends

Cekaj, zar ne treba obrisat EU verziju? Kak tocno si to napravio, mozes imat instalirane oba dvije verzije?

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
tommy2103 kaže...

Cekaj, zar ne treba obrisat EU verziju? Kak tocno si to napravio, mozes imat instalirane oba dvije verzije?

Da

btw oalf je prejak lik Bogataš Sad sam rundu odigro i znam koji je sljedeci heroj Cool

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Ne nemas sto brisat EU verziju... Jednostavno skini US kljent i instaliraj ga pod npr folder LEague Of Legends US il kako god oces da se snadzes :D

To su dva kljenta odvojena tako da imaju veze jedno s drugim i ofc moras kreirat novi acc na US i pocet od lvl1 :)

https://signup.leagueoflegends.com/en/signup/redownload

dole namjesti North America, Windows i skidaj :)

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 13:52 (Keiichi).
17 godina
League Of Legends

Jesam to skinuo, al steta sto ne mozes igrat sa EU accountom xD, neda mi se tamo pocinjat sve iznova. Al cu navratit kad EU krepa svejedno. 

Sad na EU si lijepo kupio Xina, lik rastura lol, znam da je on jedan on onih faceroll champa, gdje povaljaš lice po tipkovnici i dobijes killove, xD, odnosno lagan je za igrat, al to mi bas pase.

Neda mi se klati sa drugim champima, prosjecna igra mi je 13/4/10 a to mi je cisto dosta.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 12:10 (tommy2103).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa dobro je za isprobavanje novih heroja :D kad izadzu novi heroji odem na us i probam ih :D
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
17 godina
neaktivan
Hmm eo neki AP heroj :D valjd :D tak mi nekak djeluje :D bas me zanimaju abilitiji njeni :D izgleda mi kao potencijala za zamjenit vladu :D
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Pa dobro je za isprobavanje novih heroja :D kad izadzu novi heroji odem na us i probam ih :D

a odkud ti tolko ip-a na us ako tamo samo isprobavas posto ti treba oko 50 pobjeda za champ od 6300?

17 godina
neaktivan
Da se ispravim :D isprobavam champione taj vikend koji su u rotaciji :) inace imam 2700ipa na us i dosta sam skupio ovih par dana dok je server bio busy, a nisam vjerovao da ono up down radi :D
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Svi koji žele zaigrat koju partiju nekad :D Dodajte me : madman18cro

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Evo dosta se gubilo otkad sam poceo, dok nisam otkrio heroja koji mi lezi i par ljudi za igrat, a sad sam iscacko si Pantheon-a i najbolji score dosad Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 22:42 (D3ViL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

lako s panteonom dobijat killove, ipak ima 100% to crit kad je meta ispod 15% Max HP, ali isto dobar score :)

15 godina
neaktivan
srky.du kaže...

lako s panteonom dobijat killove, ipak ima 100% to crit kad je meta ispod 15% Max HP, ali isto dobar score :)

Aha, dovedi ih ti na ispod 15% healtha prvo.. jedan od slabijih early game igraca, pogotovo jer su mu nerfali e skill i to dosta.. al vidim da je on u buildu imao pun k dmg-a tako da je taj skill radio masivan dmg.

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Sona

Abilities:

Hymn of Valor: Sona plays the Hymn of Valor, granting nearby allied champions bonus Damage and Ability Power. Additionally, casting this ability sends out bolts of sound, dealing magic damage to the nearest two enemy champions or monsters.

Aria of Perseverance: Sona plays the Aria of Perseverance, granting nearby allied champions bonus Armor and Magic Resist. Additionally, casting this ability sends out healing melodies, healing Sona and a nearby wounded ally.

Song of Celerity: Sona plays the Song of Celerity, granting nearby allied champions bonus Movement Speed. Additionally, casting this ability energizes nearby allies with a burst of speed.

Crescendo (Ultimate): Sona plays her ultimate chord, forcing enemy champions to dance, taking magic damage over time.

Power Chord: After casting 3 spells, Sona's next attack deals bonus magic damage. Additionally, Sona's Auras persist for 3 seconds after deactivating and set off a 2 second global cooldown.

Ajme vjerovatno ce bit nikakvi dmg al odlican support :S ipak sam se predomislio o kupnji ove :S al ulti ce joj bit sprdnja ako svi bas doslovno pocnu densat u borbi :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 23:44 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo je vise smijesno. NEMA gejma bez da netko livaŠutim Lijepo cu cekat ranked...ovako ne mres nac posten mec osim tu i tamo al rijetko

....dobit na lotu sedmicu je isto sto i dobit postenu rundu u lolu

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ufff mi smo si tim slozili : amumu, gankplank,vlado,ryze, tristana i ajme predobar team...

Amumu ulty stuna sve, vlado ulty i svi 14% veci dmg, gankplank ulty i ryze flux i ako ko ostane ziv a vecinon ne vladin ultu dotuce i jos tristana uletii potjera natrag :D

Odigrao par runda s ovim timom i svi se predaju u 25min :D
17 godina
League Of Legends

istina cobanac, danas izgubio 3 runde za redom, svaki put prokleti leaver u ekipi, glupo mi je iti igrat opce solo, ajd jednu smo ipak pobijedili makar je bilo 4 vs 5, al protivnicka ekipa imala ogromnog Yi feedera xD, svaki od nas ga ubio 5,6 puta barem, lijepo se nafeedali haha.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kupio garena.. odlican heroj, pase mu bilo kakav build al najcesce koristim crit. i att speed.. znaci nesto tipa ovo (e da, i dodge mu odlicno ide, svaki put sa 50 hp-a izbjegnem gangplankov q skill xD):

2xPhantom Dancer

Infinity Edge

Ninja Tabi

Frozen Mallet

Ako match ne traje dugo onda nesto tipa Ninja Tabi, Phantom Dancer, Bloodthirster i Guardian Angel

1 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

istina, ja sam igrao s njim jako puno, al mi je dosadio nakon nekog vremena. Ja sam isto inace isao sa crit damage jer to puno znaci za whirlind, al par puta sam probao kao tank, i nije bilo tak lose. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Kupio garena.. odlican heroj, pase mu bilo kakav build al najcesce koristim crit. i att speed.. znaci nesto tipa ovo (e da, i dodge mu odlicno ide, svaki put sa 50 hp-a izbjegnem gangplankov q skill xD):

2xPhantom Dancer

Infinity Edge

Ninja Tabi

Frozen Mallet

Ako match ne traje dugo onda nesto tipa Ninja Tabi, Phantom Dancer, Bloodthirster i Guardian Angel

Planirao sam ga kupit, al sam odustao jer sam cuo da je uzasan u zadnjem dijeu mid igre i u late gameu...

Ne znam... Sad imam pare i razmisljam da li da si kupim karthusa ili garena? Da vas cujem

Thx

17 godina
Cobanac kaže...

Ovo je vise smijesno. NEMA gejma bez da netko livaŠutim Lijepo cu cekat ranked...ovako ne mres nac posten mec osim tu i tamo al rijetko

....dobit na lotu sedmicu je isto sto i dobit postenu rundu u lolu

Slažem se s tobom u potpunosti. Danas igram rundu s frendom, imali smo na kraju 60 killova, a oni 30 i izgubili jer je naš Shaco na pola runde dok smo pobjeđivali samo otišao, kaže da on mora ići i da ga nije briga. Pa zašto je onda uopće ulazio u j3benu rundu. Igrao sam s Tryndamerom da ga isprobam i potvrdio neke svoje tvrdnje od prije, pobijem ih većinu, ali opet nismo uspjeli jer su imali 2 stuna i 3 exhausta, te Mordekaisera, Shena i Tarica sa nevjerojatno puno HP-a. A Tryndamere sam nije dosta da ih skine 5 ako imaju toliko CC-a i HP-a. Eto savršena runda upropaštena zbog leavera.

BUG je IT biblija!
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 21:45 (Unimatrix 007).
17 godina
League Of Legends

Garen je dobar na pocetku, jako dobar, ak dodes dosta blizu Master Yiu ili bilo kojem malo slabijem sa hp, whirlind ga zasijece gadno xD. Dobar je tijekom cijelog laninga, tu i tamo dobro dođe za gank. Al istina je da u late game ne možeš nešto jako puno napravit ak nije tank. Barem je meni tako, ja na pocetku scoram 10 killova i to je to kroz cijelu igru. Whirlind ti jako puno daje assista u group fightima.

I ulti je dobar za finish killove, buduci da sto manje hp ima neprijatelj ulti je jaci. Znaci ak ulti napravi 300 stete, a  ovaj ima 400 hp, za svaki health stack koji mu fali, tebi se builda ulti damage. 

A sa Karthusom je obrnuto, nije nesto koristan na pocetku, al kad je dobro buildan, oko sredine i prema kraju ozbiljno pwna. Eto to bi bilo moje iskustvo tom dvojicom.

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

A sa Karthusom je obrnuto, nije nesto koristan na pocetku, al kad je dobro buildan, oko sredine i prema kraju ozbiljno pwna. Eto to bi bilo moje iskustvo tom dvojicom.

Kartus je dobar kolko i tvoj team :D u pocetku ako oni budu dovodili ljude na low hp a ne budu ti pingali ili rekli da koristis ulty bit ces beskorisan... jer cisto sumnjam da ces imati vremena gledati sto se dogadza po mapi dok te napada neko npr na midu... One kartusove bombice je lako izbjec al kad naucis malo kako se protivnik krece i kako ih stavljat bit pogadzat ces, al do tad ono :S sto se tice ultya ne znam jel jos ima to al vladimirov ulty prekida tvoj ulty i automatski svima na mapi se nis ne dogodi (osim ako to nije bio neki bug pa su popravili, al meni se to dogodilo da me kartus na lvlu 6 izrokao na midu i ostalo mi malo hpa a i njemu i on pocne svoj ulty ja puknem na njega svoj i one crte sto se pojave iznad glave svima na mapi nestanu i spasim se)

u biti kartus je odlican heroj :D pogotovo kad imas bolesne iteme i mos skinut s ultijem brutalno mnogo ap dmg :D

17 godina
League Of Legends

Je, istina, nisam puno igrao sa karthusom, mislim da samo jedamput na pocetku.

Hehe, kakvu igru sam sad imao, ja sam bio sa Rammusom, imali smo jos Tristanu, Morganu i Annie. Pantheon je bio afk od pocetka, znaci 4 vs 5. Al smo pobjedivali, radili smo dobro ko ekipa, makar smo izgubili skoro sve vanjske turrete, stalno smo bili u vodstvu sa killovima. I oko sredine ili prema kraju njihov tank Malphite je odustao lol, imao 1/10 score. 

E onda smo ih pregazili, na dva puta smo napali, prvi puta skinuli sve vanjske turrete, drugi put inhibitor turrete, 2 su krepala, a ja sam ostao na 20 % hp, otiso natrag, kupio Warmog's armor, i sa teleport natrag u bazu, za to vrijeme moji 2 se respamali, i svi skupa navalili na glavni inhibitor, potukli ove 4 ko od sale, sa svojim buildom nisu me mogli ubiti. I na kraju pobijedili, jedva od boljih igara u zadnje vrijeme.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Uh kakva runda sad...  E zbog tog mi se isplati trpit 5 loših rundi sa leaverima i idiotima zbog kojih pogibam non stop.

Cijelo vrijeme izjednačen fight, mi njih pobijemo, oni nas, baš onako tvrdo, na kraju uspijemo uništit inhibitore i onda odjednom trojica naših leavaju.  Pantheon i ja (Trynda) ostanemo u bazi i mislimo si gotovo je... kad ono ovi ulete nadobudno, pantheon ih stunna dvojicu, rokamo se, ja upalim ulti i Quadra kill napravim, odšećemo se do njihove baze i dovršimo posao. Smijeh

Trynda sa Berserker's Greaves, Infinity Edgeom, BloodThirsterom, i Phantom Dancerom  (i još jednim Vampiric Scepterom jer sam radio drugi BT)... pali su solidno nafeedani Heime, Yi, Shaco i Ryze. :D

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Heh ja sam zato izgubio pobjedzenu rundu :/ bokte imam 20 stekova i sve iteme koji mi trebaju s vladom i oko 600APa i naravno oletimo nas 5 u fight i dojde fiddle fear, silence i ulty i gotovi smo svi... i umjesto da svi se fokusiramo na fidla nis od tog uvijek pobjegne... strasno :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja igram trenutno s Olafom i skupljam bodove za nekog boljeg Heroa. Malo me itemi muče, tek sam počeo igrat. Uzimam Berserker Greaves, Starks Fervor, Phantom Dancer i Frozen Mallet. Redoslijed varira xD Zadnjih 3,4 partije sam izgubio zbog hebenih leavera i feedera :'(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
makaweli kaže...

Ja igram trenutno s Olafom i skupljam bodove za nekog boljeg Heroa. Malo me itemi muče, tek sam počeo igrat. Uzimam Berserker Greaves, Starks Fervor, Phantom Dancer i Frozen Mallet. Redoslijed varira xD Zadnjih 3,4 partije sam izgubio zbog hebenih leavera i feedera :'(

Uzimaj neke Sunfire Cape-ove,Mallet je odlican,i tako nesto da si tank dps,ali netreba ti pure dps :)

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo probao novi build, iso sam na att. speed + lifesteal na pocetku i donijelo mi je prednost u odnosu na zeal koji inace buildam.. tj phantom dancer na pocetku.

Kupio rune za crit pa sam imao 90% crit. i 30% lifesteal, jedini problem kao i inace je tryn sa njegovim op ultijem koji radi cuda u late gameu.. 

2 0 hvala 0
17 godina
zv'jer2 kaže...

pali su solidno nafeedani Heime, Yi, Shaco i Ryze. :D

Sva 4 squishy lika, lako ih je srediti s critical herojem. 

Kako je RIOT sjeban do bola, danas imam 3 defeata, sva tri zbog leavera. Sad u zadnje dvije imam iste protivnike koji su u ts-u i nafedaju se na liku i on leava.... i kako dobiti tu rundu sad?

BUG je IT biblija!
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 2:58 (Unimatrix 007).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

A zašto nebi nas par entuzijasta s foruma krenuli igrati zajedno Arranged Team. Makar znamo da nitko iz teame neće leaveat! :) Dodajte me na PVP.net-u: nick madman18

EDIT: Upravo odigrao svoju prvu partiju sa Fiddlesticksom - 14/2/8 bez da sam koristio ulti :) Premoćan je :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 12:42 (makaweli).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice