Call of Juarez
Los Cabaleros
CoD4, CoD2, Crysis,... Uvijek igram FPS igre.
EDIT: Ako hoćete, možete napisati i svoj Xfire.
Moj: Theschosenone (sa ovim s poslije iza The)
SAMP, CoD2, CoD4, GRiD
evo ja bi igrao nBA 07 ali sam slomio nogu pa sam na laptopu a lapi mi preslab za NBBA
Igram samo free FPS-ve. Najbolji od njih je Operation 7. Ostatak su War Rock, Combat Arms, FEAR Combat.
biljar na miniclipu...
Igram samo free FPS-ve. Najbolji od njih je Operation 7. Ostatak su War Rock, Combat Arms, FEAR Combat.
Probao sam ih sve (Urban Terror, Alien Arena, Dispatch of Army, Soldier Front, Cross Fire), al ove su mi najbolje.
Probao sam ih sve (Urban Terror, Alien Arena, Dispatch of Army, Soldier Front, Cross Fire), al ove su mi najbolje.
CoD2, CoD4, GRiD
Race driver GRID
cod 4 i 5
Yahoo pool i Backgammon
CoD 2
UT 2004
Bf Vietnam
DotA
Homeworld 2
Stronghold Crusader...
CoD 5 Zombi...
CoD4, DotA, TFT, CS 1.6 ...
CoD4, CoD2, Crysis,... Uvijek igram FPS igre.
EDIT: Ako hoćete, možete napisati i svoj Xfire.
Moj: Theschosenone (sa ovim s poslije iza The)
AA, BF2 i sad kad mi je dosadno na faxu ili negdje drugdje a imam laptop pri ruci i pristup brzoj vezi onda "testiram" Quake Live Betu
Crysis ako da, najviše mi se sviđa to što cijelo vrijeme hodaš po žici, npr. čak i da si u najboljem tenku okružen cijelim teamom postoji netko tko te može zgaziti u 2 sekunde
cod 4 i coh
znam tu i tamo trackmaniu
EVE online
Igra je sve popularnija kod nas. Igraci koji su dosli kao novi, ubrzo su ostali i prihvatili igru.
Necu sad reklamu, osim ako mi CCP plati :)
Napomena:
Ne igrati - zarazno
COD 4 i GRID..nekad cod2
cod4
Empire Of Sports
League of legends...
Hooked
cod 2...za 4 još nisam skino patch....hahaha
prije sam igrao cod2 (1200h) i cod4 (800h) ...nesto malo counter strikea ... wowa ... silkroada ...cabla ...
sad igram Bad Company 2 ... i igrat cu ga jos dugooo dugoooo :)
Prije: WoW, CoD4, Age of Conan, Street Fighter 3
Sad: Heroes of Newerth, CoD:MW2, Street Fighter 4
Igram za sada samo Call of Duty 2, neda mi se isprobavati neke nove igre a nemam ni baš dobar komp. Dodajte me na xf: cerina14 pa možda zaigramo nekad