Kako otvorit igricu koja je u fajlu za cd..

poruka: 16
|
čitano: 9.807
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

pozdrav ljudi ...imam jedan problemcic,za vas sitni,a za mene veeeeeliki...

skinul sam igricu s neta i ona je u fajlu za cd,tj,treba ju stavit na cd pa instalirat

na komp,jel postoji koji drugi nacin da ju ne stavljam na cd.....

jel ju mugo konvertirat nekak...hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

koji format ?

ako je iso možeš otvoriti sa WinRARom

ako nije iso možeš mountati u virtual CD uređaj sa Alcoholom, Nerom, Daemon Toolsom...

A možeš skinuti MagicISO i s njim otvoriti kao da je riječ o ZIP datoteci...

Kublach
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2008 20:34 (Kublach).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Kako otvorit igricu koja je u fajlu za cd..
Kublach kaže...

koji format ?

ako je iso možeš otvoriti sa WinRARom

ako nije iso možeš mountati u virtual CD uređaj sa Alcoholom, Nerom, Daemon Toolsom...

A možeš skinuti MagicISO i s njim otvoriti kao da je riječ o ZIP datoteci...

nije iso.....bin..daj pojasni kak mountati,kaj cu dobit s tim?i kak to napravit..aj pliz pojasni

16 godina
neaktivan

ako baš hoćeš pržit na cd/dvd u programu za prženje odabereš nešto kao burn image file ili nešto slično

ali preporučam da bolje mountaš s daemon toolsom ili nekim drugim i instalacija će prije biti gotova, jer ne čita s cd-a nego sa hard diska, što je puno brže

nero nero
ashampoo ashampoo
Hello World!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
jurluk kaže...

ako baš hoćeš pržit na cd/dvd u programu za prženje odabereš nešto kao burn image file ili nešto slično

ali preporučam da bolje mountaš s daemon toolsom ili nekim drugim i instalacija će prije biti gotova, jer ne čita s cd-a nego sa hard diska, što je puno brže

ok......e daj jos reci kak si sejvo tu sliku sa kompa..pozz
16 godina
neaktivan
zokiN kaže...
 ok......e daj jos reci kak si sejvo tu sliku sa kompa..pozz
 misliš kak sam ju poslo u poruci?

kad pišeš poruku dole su dva kvadratića dodaj sliku s računala i dodaj sliku s weba i odabereš ono što ti želiš
Hello World!
17 godina

Moja preporuka je da otvori pomoću MagicISOa i extracta i onda pokrene instalaciju...

Slika ? PrintScreen (PrtSc na tipkovnici) pa onda u Paint i tamo desni klik miša Paste...

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kublach kaže...

Moja preporuka je da otvori pomoću MagicISOa i extracta i onda pokrene instalaciju...

Slika ? PrintScreen (PrtSc na tipkovnici) pa onda u Paint i tamo desni klik miša Paste...

ok,a jel je ista procedura i za dva cd,posto je igrica na dva cd...predpostavljam da je...hvala
16 godina
neaktivan

Imas 3 nacina: (ako se radi u iso.u naravno): 1. Mountat image s deamon toolsom, te ga instalirat. 2. Spržit na cd/dvd/kaj vec/ ili 3. Extractat iso i instalirat s harda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Najbolji program po meni za iso file je ultra iso.

Desna tipka na fajl stisneš mount to drive f ili gdje ti paše i to je to.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja bi ti preporučio Daemon tools, najjednostavniji program za otvaranje .iso .bin .mgs .cue i sl. fajlova.

On je najbrži, s PowerISO-om treba prvo extractat pa tek onda instalirati, tak da je brže s Daemon Toolsima...

Odluči se koji ćeš program koristiti pa da ti pojasnim(o)...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Joso162 kaže...

Najbolji program po meni za iso file je ultra iso.

Desna tipka na fajl stisneš mount to drive f ili gdje ti paše i to je to.

ja ga isto koristim. malo sam koristio i poweriso, ali mi je ultraiso nekako bolji i još je preveden na hrvatski

i_rambo_plache kaže...

Ja bi ti preporučio Daemon tools, najjednostavniji program za otvaranje .iso .bin .mgs .cue i sl. fajlova.

On je najbrži, s PowerISO-om treba prvo extractat pa tek onda instalirati, tak da je brže s Daemon Toolsima...

slažem se. dtools je najbolji ali ak se već ima ultraiso onda ti ne treba dtools, jer i ultraiso ima ugrađenu mogućnost mountanja. iako dtools ima više mogućnosti što se tiče mountanja, ali i ove koje ima ultraiso su sasvim dovoljne. ja sam prije koristio zajedno i dtools i ultraiso, ali kad sam shvatio da je dovoljan samo ultraiso, dtools više ne koristim
Hello World!
16 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...

probo sam s magic iso,extrakto i nece pokrenut neznam dalje

17 godina
neaktivan

Dobro, dali smo mu ponude valjda svih mogućih programa za otvaranje .iso i sl. fajlova...

@ autor teme

Odluči koji ćeš odabrati da ti možemo pojasniti što trebaš raditi. Nije to neki težak odabir, svi nabrojani su slični i super su...

EDIT: ja nisam nikad koristio MagicISO, samo PowerISO i daemon tools... Al pošto si extractao pretpostavljam da bi u extractanom folderu trebao biti negdje setup.exe fajl. Njega treba pokrenuti...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2008 22:15 (i_rambo_plache).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...

Dobro, dali smo mu ponude valjda svih mogućih programa za otvaranje .iso i sl. fajlova...

@ autor teme

Odluči koji ćeš odabrati da ti možemo pojasniti što trebaš raditi. Nije to neki težak odabir, svi nabrojani su slični i super su...

EDIT: ja nisam nikad koristio MagicISO, samo PowerISO i daemon tools... Al pošto si extractao pretpostavljam da bi u extractanom folderu trebao biti negdje setup.exe fajl. Njega treba pokrenuti...

kaj me prozivas???nisam tolko glup da bas nista neznam....lijepo sam ti napisal da sam probal i nece exe fajl da,......
pojavi se crni prozor blicne i nece

17 godina
neaktivan

Ma ko te proziva? Pokušavam ti pomoć, a ti se dereš... Ne znam, probaj s daemon toolsima, ja nikad nisam koristio MagicISO tak da nemam pojma kak to izgleda...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice