Najavljena nova oružja, pogotovo onaj Colt 1911 kako bolesno izgleda.... Fast Travel između Safezona, perkovi za osvajanje grada ako ste u klanu itd... ludara, više stvari ovdje:
http://forums.playwarz.com/showthread.php?115677-Dev-Diary-2-8-13
Evo patch je došao, može se skinuti i ima 305mb.. ali su serveri još down.
Jos uvijek niti jedan EU server...
ovo je nevjerovatno koliko melee-a ima poslije patcha, na onoj farmi sjeverno od camp splintera sam nasao 3 hatcheta, 2 hammera i 2 bats...
Sve mislim da su povećali ovaj loot jer će uskoro htjet napraviti wipe pa sad kao da prikriju to sve. Nebih se čudio ništa...
SERVER je UP!
Ime servera: Republic of Croatia (Nalazi se na EU listi)
Slotovi: 50
Šifra: najamservera
Svi su dobrodošli za PVE i skupljanje stvari.
NEMA UBIJANJA, INAČE BAN
Uživajte!
to te ja pitam..... napokon :)
Onaj veseli osjecaj kad cu lootat cijelu noc :O
e ljudi ja sam danas probao ici na Republic of Croatia server i stavio password najamservera ali mi je rekao da je "wrong password"? unaprijed hvala na pomoci! :)
Daaa...
Lootar daj pw ili ...
Pozdrav svima!
Klan BRUTAL CROATS napokon je dobio svoj server. Server je PVP i većinu vremena (čitaj: kada nema admina) je password protected. Dakle, da se odmah razumijemo svi van klana su potencijalne mete. Bespotrebnog kikanja biti neće, dok ćemo hackere s guštom micati.
Svatko tko je zainteresiran za fair PVP je dobrodošao. Ukoliko ste zainteresirani, pošaljite PM bilo kojem od članova klana. Jedini uvjet je da napišete imena charactera s kojima ćete igrati čisto kako bi mogli znati tko igra s nama i je li password "probijen", pošto ne želimo nepozvane goste.
Ime servera je - !! BRUTAL CROATS LAIR - PVP
Vidimo se preko nišana.
je kaj bi sa pass,ako moze opet...
Odjebaše nas lotar.
Ima još koji naš server a da je PVE?
Budem vidio sta je sa lotarom
A tko je taj dečkić koji je ubijao?
pa sto ne bana kao sto je rekao? ili provjerenim da sifre na pm. steta vec se ponadao da cu moc normalno igrat pve...
Ni on sam ne zna. Vjerovatno su nasi dragi ex-memberi koje smo kikali zbog djetinjastog ponasanja i koristenja hakova :)
Ni on sam ne zna. Vjerovatno su nasi dragi ex-memberi koje smo kikali zbog djetinjastog ponasanja i koristenja hakova :)
Dominik? haha
i sta na kraju,ima netko za preporuciti neki pve server mozda?
i sta na kraju,ima netko za preporuciti neki pve server mozda?
http://forums.playwarz.com/showthread.php?121742-Hitchhiker-s-guide-to-the-PVE-servers
imas tu gore dosta PvE servera, ja zadnjih tjedan dana igram na BSB PvE serveru, odlicno je
Ljudi ja se ispričavam, nakon otvorenog servera i mijenjanja passworda radi nekog debila, i dalje se nezna tko je to bio... i odsutnosti..
Server je nazad u pogonu, pravila vrijede kao i prije, isključivo PVE i ništa drugo. Nema ubijanja niti sl.
Server name: Republic of Croatia
(Sve osim Tracers je upaljeno)
Password: bugforum
Uživajte!
WarZ dosao nazad na Steam :D