Infestation: Survivor Stories

poruka: 1.528
|
čitano: 253.079
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: The War Z
Jovanka kaže...
Scrappy kaže...

pitao sam jos po par foruma ali izgleda da je to trenutno samo do mene pa sam htjeo pitat dali je netko imamo kakvih slicnih iskustava ili problema... fala

Imao sam identičan problem, ako se dobro sjećam slijedeće je rjesilo moj problem.... enable/disable opcije u CP/sound/zvučna/advanced ==> "allow applications to take exlusive control of this device".

Probaj, pa javi kako si prosao.

hvala na ideji, probao jesam ali i dalje isto, nitko me ne cuje na tsu, a tipka za aktivaciju ''<", nalazi se izmedu lijevog shifta i ''Y''

http://www.youtube.com/heat4HD
13 godina

S obzirom da koristis "special character", ajde probaj slovo K ili whatever slovo da ti je slobodno za aktivaciju (samo za probu, da vidimo da nije do "special keya")?  Loooooooooong shot na desetu, ali ostajem bez ideja....

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 21:11 (Jovanka).
13 godina
protjeran
The War Z

ajd na EU 145

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

ja dođem oko 11. :)

1 0 hvala 0
14 godina
The War Z

Danas sam oko 8 na TSu 213.202.104.47:9991

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

Ja dolazim oko 11. Ali bit će sigurno nekoga :)
Kico, Bugzapper, Goco itd.

0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Jesi ti došo kući ili si jos u ZG?

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

U ZG sam, ali dođi večeras, bit će ljudi valjda :)

0 0 hvala 0
14 godina
Zvonzi kaže...

U ZG sam, ali dođi večeras, bit će ljudi valjda :)

ma naravno, ova 2 dana su vec rezervirana za war z, ae cim dodjes javi, vec mi dosadilo sam igrat :P

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
The War Z

ja sam tek oko 11 doma, ali računaj da su počeli bugzapper i casper navraćati + standardni dvojac goco i vandal :)

0 0 hvala 0
14 godina
Zvonzi kaže...

ja sam tek oko 11 doma, ali računaj da su počeli bugzapper i casper navraćati + standardni dvojac goco i vandal :)

Ma eto, uso sam na ts i igram Fifa 13 ultimate team, pa kad neko udje odo i ja na warz :) izgubio sam volju sam igrat, dosadnije je jer nemogu ic u combat, isto tako igram cijeli dan 8 sati da bi me na kraju neka grupica ubila.

13 godina
protjeran
Zvonzi kaže...

Ja dolazim oko 11. Ali bit će sigurno nekoga :)
Kico, Bugzapper, Goco itd.

Ekipo sorry, danas necu moci jer radim popodne i sutra ujutro, tak da necu bit doma, ali subota navecer je nasa pa sve do zore :-)

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
14 godina
The War Z

"Where you heading?"
-"Campos City."
"Are you nuts?!"
-"Why?"
"Only bandits there!!"
-"What do you think i am...? *Bang, bang*."

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

ajd na EU 145

14 godina
The War Z

tek oko pola 11. :(

0 0 hvala 0
16 godina
KiCo77 kaže...

ajd na EU 145

Ja sam jučer za nekim došao na taj server par minuta nakon što je ovdje napisano. Ušao u supermarket u Camposu, odnosno Parkervilleu, kad sam izlazio neki lik je počeu pucati iz pištonja po meni, pobjegao sam brzo nutra i kad je on krenuo nutra zamnom dotrčao je na moju sačmu. Naravno ubio sam ga, ali nedugo nakon toga su me druga dvojica sredila. Jedan od njih je imao nekupušku s prigušivačem, mislim da m16.

Da to nije bio netko od vas možda.

14 godina
The War Z

nismo jučer bili u Camposu, tako da teško. barem nije nitko od moje ekipe :D

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Da to nije bio netko od vas možda.

Ja i frend smo jucer prvi puta igrali WarZ i naravno krenuli goloruki u potragu za lootom.

Dosli smo u selo iznad najdonje safe zone i nasli tamo cekic, dalekozor i baklju.

Naravno bila je noc te smo frend Quasar i ja fino zapalili baklju.... par minuta kasnije bili smo mrtvi....

Kasnije sam upoznao Zvonzija i bilo je puno lakse.

14 godina
The War Z

Proslu subotu je jedan lik campao i ambulanti u smallvillu cijeli dan, 2 put nas je ubio (zvonzi zna, prvi put nije mene jer nisam igrao) i sad sam se ja krenuo okusat u tome, cekam i kampam sat vremena, odem afk na sekundu na forum i crknem, hahahahahha {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
KiCo77 kaže...

Proslu subotu je jedan lik campao i ambulanti u smallvillu cijeli dan, 2 put nas je ubio (zvonzi zna, prvi put nije mene jer nisam igrao) i sad sam se ja krenuo okusat u tome, cekam i kampam sat vremena, odem afk na sekundu na forum i crknem, hahahahahha {#}

hahaha, nemogu vjerovat :D

ali onaj je bio baš bolestan. lik je doslovce pola dana tamo stajao i kempao... jesi bar koga kresnuo?

14 godina
Zvonzi kaže...
KiCo77 kaže...

hahaha, nemogu vjerovat :D

ali onaj je bio baš bolestan. lik je doslovce pola dana tamo stajao i kempao... jesi bar koga kresnuo?

ma jesam .i. , cekao je da odem afk da me kresne ahhahaha evo sad se respawnam kod echa, idem prema smallvillu natrag i na putu vidim neku likusu bez icega sa smallbackpackom i idem je pratit, i hodam iza nje i da me nevidi se sakrijem iza zida a kroz zid vidim ono press E to pickup m4semi, jbt ja pokupim to kroz zid, dalje m16, large backpack i tako i nemogu dalje. krenem ja sad da cu doc s druge strane zida i pokupit sve kad tamo 3 lika rafal na mene, mslm da sam se naso u ratnoj zoni, sad nisam quitao nego sam ostao u igri i samo se cuje pucnjava ko ludo sve i sniper i uzi i m4 se cuje xd

sad kad sam ostao bez svega mogu cekat vas xd 

14 godina
The War Z

hahah veselo je. :D

neku večer je isto tako bio fight u smallvileu. sigurno 10-20ak ljudi se krkalo. :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The War Z
Kakvi su vam nickovi ingame?

Recimo mene ćete naći
BRUNO.HR ili BRUNO.CRO ili nešto u tom stilu. Javite se prije da vas ne upucam :)
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
The War Z

Ako tražite više ekipe za igrati dođite ovdje. Gamersplatoon

Imaju TS od 400 ili 500 slotova, neki dan bilo online u isto vrijeme 200 igrača. Naravno na tom tsu ima i naše ekipe koja aktivno igra warz. CHC primjerice, ja i kolege smo s njima igrali u par navrata. Išlo nas je 7 malo ubijati ekipu u Clearview :)

E da dobro Šef kaže. Daj nabacite svoje nickove da ne upucamo nekog našeg.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 20:25 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

Zvonzi i varijacije na temu. navrati slobodno na TS. :)

0 0 hvala 0
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Ako tražite više ekipe za igrati dođite ovdje. Gamersplatoon

Imaju TS od 400 ili 500 slotova, neki dan bilo online u isto vrijeme 200 igrača. Naravno na tom tsu ima i naše ekipe koja aktivno igra warz. CHC primjerice, ja i kolege smo s njima igrali u par navrata. Išlo nas je 7 malo ubijati ekipu u Clearview :)

E da dobro Šef kaže. Daj nabacite svoje nickove da ne upucamo nekog našeg.

Ionako nevidis nick, jedino ako ti napisem friendly.

Inace sam CroKiCo77, Cro_KiCo77,KiCo777,Xx_KiCo_x3 il tako nes xd

14 godina
Šef kaže...

Recimo mene ćete naći
BRUNO.HR ili BRUNO.CRO ili nešto u tom stilu. Javite se prije da vas ne upucam :)

Problem?,  Chivo, ChivoHR, Chivas ili ChivasHR uglavnom nesto sa Chi

13 godina
protjeran
Casper127 kaže...
Šef kaže...

Recimo mene ćete naći

Problem?,  Chivo, ChivoHR, Chivas ili ChivasHR uglavnom nesto sa Chi

O Chivooo to si ti {#}..... nego mene se moze naci pod slijedecim nickovima Bugzapper, TheChosenCRO, MorciTheCroat

14 godina
The War Z

tko će igrati, čekamo na TSu

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The War Z

Igram War z već otprilike par tjedana, ako netko želi igrat samnom u grupi , neka me doda na skype {nixxey15}  ili na facebook "http://www.facebook.com/nikola.svetic.3"  

Molim vas ne šaljite poruke u private na forumu jer nisam aktivan.  

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice