Zanima me koje bi igre preporućili za osobu koja ne zna strani jezik, a da nije tetris, bejeweled ili 3D pucačina? Znači, za žensku osobu stariju od 20 god. :)
Ja sam joj nabavio npr Wormse, ali žena ko žena, i dalje kuka.
Zanima me koje bi igre preporućili za osobu koja ne zna strani jezik, a da nije tetris, bejeweled ili 3D pucačina? Znači, za žensku osobu stariju od 20 god. :)
Ja sam joj nabavio npr Wormse, ali žena ko žena, i dalje kuka.
Nabavi joj interaktivni set igara za ucenje engleskog...
Age of Empires/Kingdoms/cegavec?
Možda World of Goo. Ima nešto malo engleskog, ali nije toliko važno za gameplay.
Call of duty?
Tetris.
E znam...Simsi!
Heh, auto-moto i fps-ove.
Ali iskreno, bilo bi joj bolje da počne učit engleski. Tako mlada osoba koja ne zna engleski...u svijetu sutrašnjice (a i danas) loše joj se piše.
Daj joj neki rpg i neka uči uz igru.
Pa može naučiti engleski. Ja sam više engleskog naučio uz komp nego u školi. A dotad joj baš i ne ostaje igara osim tetris, super mario, zuma, bejeweled i takve lagane.
lego igre
kao indiana jones, batman, starwars...
moze i u dvoje
Ah, splet nesretnih okolnosti da znaš svega po malo, a ništa pošteno.
Ja bi preporučio sex.
Igra koja oduševljava ljude otkad postoje. Razumljiva na svakom jeziku.
Nabavi joj interaktivni set igara za ucenje engleskog...
umro sam hahahaah
Pa ima gomilu igrica po raznim hrv sajtovima ono tipa igre123 i igre.hr i slično.
Ali imaš i one kolekcije tih cassual igrica na "onim stranicama" po 500-600 igrica na kompilaciji
Žalosno je da netko tko ima 20 god nezna engleski. Bolje kupi neki program za ućenje engleskog nega da igra igru.
^aj ti nauČi hrvatski pa onda druge kritiziraj ;)
ONTOPIC: a žena nek provede svoje vrijeme uz kartaške igre ako već nije u mogućnosti učiti jezik :)
^aj ti nauČi hrvatski pa onda druge kritiziraj ;)
Pawned
Žalosno je da netko tko ima 20 god nezna engleski. Bolje kupi neki program za ućenje engleskog nega da igra igru.
Kako je žalosno što vas 60% hrvata ne razlikuje Č i Ć.
On topic: Pa reci joj da nauči barem osnove engleskog tj. da zna šta znači play ,next itd. i biće joj lakše neće kukati.
A i nije da bas treba neki bogat vokabular za igre. Tih par rijeci moze i nauciti.
Moja igra Assasins Creed :D Pustiš neku muziku u pozadini, smanjiš zvuk igre i jedino što joj treba ja da zna kontrole i ima malo mozga. Sve je ionako na radaru, samo ideš ubiješ i đampaš
audiosurf
stavi si glazbu koju voli slušati i udri...
daj joj nek igra minecraft
Eh, pa zna osnove neke, kao sto je "klick here" ili "go"... No npr kada se izbaci poruka "You are not able to build tower. Collect 100 wood and 50 stones first", e to neće skuziti ako se poruka na kratko pojavi.
I dost kritiziranja. :P
Dali postoji neka igra koja je nesto tipa "Captain Claw"?
imas turtle odyssey 1 i 2
alex gordon
supercow...
to mi mama igra, isto ne zna engleski
Pacman :-)
Super Mario, Angry Birds, Ne ljuti se covjece......
icy tower
Možda jedna hrvatska igra?
Poslanik recimo. Kompletno je na hrvatskom. Sci-fi avantura u point & click stilu.