evo jos jedan glitch i rezultat
Objesio se sam od straha kad te vidio
evo jos jedan glitch i rezultat
Objesio se sam od straha kad te vidio
Kaj to neki patch izašao? Ne mogu pronaći notese nigdje.
Kaj to neki patch izašao? Ne mogu pronaći notese nigdje.
Pa valjda na službenoj stranici... evo ti link
Homefront kupljen! :)
nisam dugo igro HF.
pocet cu ja opet igrat.
koji ste lvl.
ja sam uspio dogurat do 40-og
Lol, kolko ti to igraš. Ja sa počeo tjedan dana prije tebe a imam tek cca 6h igre (MP + SP). Mislim da nisam ni lvl 20.
Lol, kolko ti to igraš. Ja sa počeo tjedan dana prije tebe a imam tek cca 6h igre (MP + SP). Mislim da nisam ni lvl 20.
nije pitanje kolko,nego kako :)
ako znas igrat onda mozes puno dogurat u kratko vrijeme :D
nisam ni ja puno igrao,mozda 15-ak sati u 2 tjedna s tim da sam ja poceo od 11-og lvla,jer je to koristeni profil
Makar da, lako se napreduje. Evo sad sam u 2-3 partije GCa napredovao s 16 na 19 level.
I mogu reći da mi se jako sviđa ovaj stil CQ. Ono kad završi runda pa se preseliš na drugi dio mape.
Idem sad isprobati SAW s prigušivačem, rofl.
ground control i battle commander najvise i igram jer je i najzanimljivije...nema tolko kampera kolko u tdm-u
ja imam 58sati i 68 lvl sam.
pa kolko levela ima to čudo?
75 je max ja mislim...
Evo danas odigro SP, ne do kraja došo sam do one misije di one tankere u heliću moram čuvat i do sad mi je igrica super zabavna, ništa specijalno ali svrhu da me zabavlja odlično obavlja:D
Vi koji ste prešli igricu, kolko još do kraja imam odprilike?
Mislim da jedan ili dvije misije.
instalira je i igra misiju dok nisan izasa iz busa i puca jos malo i maka igru sa diska..skroz lose mi je sjela...ne svida mi se
Dobra i zabavna igrica, ali definitivno prekratka.
Šta je ovo, nitko ne pere multi više? Na kojim serverima igrate? Ajmoooo ;)
Šta je ovo, nitko ne pere multi više? Na kojim serverima igrate? Ajmoooo ;)
Ja sam jucer malo igrao, od nekih 500-600 servera koje mi je izlistao samo ih je prvih 7-8 bilo puno 32/32, poslije toga još 10-tak servera polupraznih, a ovo sve drugo nula bodova.
mislim da je igrica mrtva bez obzir hoćeli oni izbacivati uskoro dlc-ove
mislim da je igrica mrtva bez obzir hoćeli oni izbacivati uskoro dlc-ove
Ako daju taj dlc besplatno mozda ozive igru ,ali cisto sumnjam ,za sve su si sami krivi : u prvih par dana browser katastrofa,camper noob frendli(citaj sniperi) ,hc health,citeri na sve strane ,bio ti u sqadu ili ne isto ti se pise nema spawna na tvoj squad,dosao sam do 20levela i otkljucao dosta dodataka i sve najednom nestane ajde sve ispocetka osvajaj, a na patch se mislim cekalo oko 3 tjedna ,i opet nakon patcha ako nisi imao dovoljno bodova (BP) protivnicki tenk stane na tvoj respawn i krese po tebi a ti nemas dovoljno BP da si kupis protuoklopno oruzje , nadao sam se konkurenciji BF od ove igre da pokrene DICE(citaj lag hit box)ali ostalo je samo razocaranje
razmisljaju li popraviti ovo da igrači sjaje u odnosu na okoliš?
DLC-a će biti, no neće stići još minimalno 6 mjeseci. Tako su rekli sami.
Još jednom pokazuju neozbiljnost i nespremnost, baš kao što su pokazali s FFOW-om. Homić će propasti sasvim sigurno, a šteta, jer se radi o sasvim dobroj igri.
Nije mi jasno zašto mi igra zapinje čak i kad je stavim na LOW, stavio sam update ali opet isto...
Nije mi jasno zašto mi igra zapinje čak i kad je stavim na LOW, stavio sam update ali opet isto...
igra voli 4 jezgre na procesoru, a i jače grafičke sa dx11
pa sta si ti mislio na 4670 se igrat sa Homefront bez HD5670 teško jako teško.
ovo mi je prva igra koja mi šteka....
siguran probaj Black ops i ove nove hitove
Ako tko još igra ovu igru,uskoro mu dolazi novi patch 1.0.4x