Ma nista nisu zastarjeli, jos su dobri.
moj e8500 na 4GHZ je odlican.
Ma nista nisu zastarjeli, jos su dobri.
moj e8500 na 4GHZ je odlican.
Evo nekog ko nema dovoljno ljubavi pa se iskaljuje sa govnom od aimbota na ljudima koji nemaju život :)
Prvi lik ne ovaj na kojem je miš..
Haha, ArtificialAiming.net
Upravo sam naletio na čitera, čini mi se aimbotara, snimio sam ga,budem uploadao.
Kuky, pirat i ja smo danas na bar 3 naletili, kap koja je prelila čašu i zaustavila današnje igranje je bila kad me lik koknuo prije neg kaj sam se spawnal, još sam u zraku bio.. ĐUBRE!
I to je sve taj isti bio 3 puta. Imao je u clan tagu VAC FTW
Imao je u clan tagu VAC FTW
LULz, kakav fail! :)
Tog frajera sam i ja snimio.
Tog frajera sam i ja snimio.
koji si ti gej...ti snimas frajere
Pošalji taj video šupcima iz thqa.
Živcira me malo igra..
Ne toliko igra, čak mi se sve više i više sviđa nego igrači, polu debili i debili kemperi.
Ko da je cilj igre kempat na spawnu i trčat što dalje od objektiva, jer, možda ga neko uroka tamo. ISSS!
Lijepo su rekli da im se NE ŠALJE nikavi dokazi o cheatanju , filmići ništa, da oni to ne priznaju. A pošto su se već jednom opekli i banali 20 k accountova na Steamu i njihovom VAC u, kada su svima vratili accounte i gratis igre , zaboravi da če išta poduzeti. Nažalost...
nekako mislim da HOMEFRONT mi nece dobro sjest pa nezelim sada izgubit pare.mozete mi predlozit neku dobru igru?
nekako mislim da HOMEFRONT mi nece dobro sjest pa nezelim sada izgubit pare.mozete mi predlozit neku dobru igru?
Ja sam se isto nečko danas i na kraju uzo Medal of Honor preko base hosta(upravo čekam cd key) iz istih razloga,bojao sam se da mi HF neče dobro sjest.
Samo pickice se boje. pffff
uplatio sam ujutro i sad cekam key.
valjda ce biti dobra igra ako ne pomisljam na cod i bfbc2
EDIT:dosao je.
imam veliki problem kada udjem u mp nakon 2 min mi se restarta modem a modem mi je iz t-coma
THOMPON TG7821
sta da radim??
Pirat je dobio novi ruter..
Pirat je dobio novi ruter..
Hehe pa zky se sam ne pohvali?!
Da, ja sam dobio novi ruter...
Prije sam imao crni thompson i resetirao mi se kad sam usao na server...al taj noviji bijeli thompson je to riješio...
Al dobio sam novi ruter tek kad sam ih drugi put zvao i počeo rečenicu sa Jebo mu B** M**** ....lik mi dosao odmah drugo jutro i zamijenio ruter.
Al dobro u međuvremenu je ovaj dečko riješio problem.
Ne svi,samo oni koji imaju thompsonove rutere(oni crni rade problem,za bijele postoji fix)
Ne svi,samo oni koji imaju thompsonove rutere(oni crni rade problem,za bijele postoji fix)
i ja moram dobit jedan al ne igram homefront nego meni se restarta router kad pokušam otvorit novi port na njemu..predao zahtjev prije 2 tjedna još ništa...gamad
Dobra igra, dobro zamisljena prica ali po meni fali jos toga dosta.. a i nevjerovatno i neocekivano preprepre kratka igra.. al opet kazem odlicna igra samo fali jos dosta toga..
Da, ja sam dobio novi ruter...
Prije sam imao crni thompson i resetirao mi se kad sam usao na server...al taj noviji bijeli thompson je to riješio...
Al dobio sam novi ruter tek kad sam ih drugi put zvao i počeo rečenicu sa Jebo mu B** M**** ....lik mi dosao odmah drugo jutro i zamijenio ruter.
Al dobro u međuvremenu je ovaj dečko riješio problem.
upravo tako.
prvo sto sam napravio sam restatirao ruter pa sam restatirao steam 2 puta i radi mi sad
evo nakon 20 minuta igranja na lvlu sam 4 jos mi malo fali do 5.
E ljudi zanima me posto je prije 5 dana izaso ovaj zadnji patch http://www.homefront-game.com/blog-post/homefront-pc-patch-103-announced
kako updejtat igru jel sama to napravi ili jer meni nije :S a nigdje ne mogu nac da skinem taj patch zadnji :(
nije još izašao al će valjda uskoro jer je trenutaćno na QA
steam ti automaski instalira zakrpu
Ja nemam ono označeno gdje je tko kad se spawnam. Je li to bug na PCu ili što? Zato što sam gledao gameplaye na PCu i također nema.