Hitman: Absolution

poruka: 938
|
čitano: 208.594
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
16 godina
Re: Hitman: Absolution
Gumeni Patak kaže...

Evo i machinima pt

bolesno izgleda, samo se nadam da neće cijela igra biti da biježiš pred zakonom nego da ćemo imati nekakve mete koje ćemo morati smaknuti :D

14 godina
neaktivan

I ja se nadam isto

Life is a bitch.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Gumeni Patak kaže...

Evo i machinima pt

bolesno izgleda, samo se nadam da neće cijela igra biti da biježiš pred zakonom nego da ćemo imati nekakve mete koje ćemo morati smaknuti :D

Naručeno za ps3.Odlična g lazba,borba,stealth.Nemam rijeći.Obožavam hitmana a ovo će bit bolja i od blood money-a !! :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
17 godina
neaktivan

Ja se nadam da ne će biti previše situacija u kojima moraš koristiti oružja i nasilje. Do sad sam sve Hitman igre prešao bez ubijanja "sitnih riba" i po mogučnosti bez ispaljenog metka.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Izgleda jako zanimljivo, samo se nadam da će zadržati staru nelinearnost te da ćemo imati više različitih pristupa.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Ja se nadam da ne će biti previše situacija u kojima moraš koristiti oružja i nasilje. Do sad sam sve Hitman igre prešao bez ubijanja "sitnih riba" i po mogučnosti bez ispaljenog metka.

Da, ja isto, u najgorem slučaju koga bi antestezirao zbog odjeće, pa ga skrio negdje ili u konternjer, uglavnom, nevini nikad nisu ginuli.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina
Gumeni Patak kaže...

Evo i machinima pt

Splinter Cell + Batman: Arkham Asylum = Hitman: Absolution

Ne sumnjam da će biti dobra igra, ali nikako ne liči na ostale nastavke u serijalu.

Smeta mi:

1. "Eagle/X-ray vision" - mislim da ovomu nema mjesta u Hitmanu, jer smatram da u igri poput Hitmana ne trebaju postojati bilo kakva pomagala. Npr. odsutnost pomoći u BM me je natjerala da sam razmišljam i pratim putanje stražara i time je pridonijela replay value-u

2. Nadam se da u full verziji neće biti skriptiranih trenutaka kao u prikazanom playthroughu i da neće biti linearnosti (nelinearnost je glavni adut Hitmana)

Također bih volio  da vrate fiber wire.

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
13 godina

izgleda dobro... ova misija odlično paše kao uvodna misija u igru... ali nedaj bože da je svaka takva... ipak, hitman nije splinter cell... i sviđa mi se ovaj novi načim prepoznavanja... imaš metar koliko sumnjaju tako da točno znaš kada i koliko se trebaš kloniti bliskih susreta i kad promijeniti odjeću a ne ko u prijašnjim hitmanima (stražari su znali da te napadnu iz čista mira prerušenog a da nisi još ni počeo misiju kako treba)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Odlično, dolazi nam i čelavac sa bar kodom {#}

Prešao sam svaku igru iz ovog serijala i baš se radujem i ovoj novoj.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
neaktivan
sylar951 kaže...

... i sviđa mi se ovaj novi načim prepoznavanja... imaš metar koliko sumnjaju tako da točno znaš kada i koliko se trebaš kloniti bliskih susreta i kad promijeniti odjeću a ne ko u prijašnjim hitmanima (stražari su znali da te napadnu iz čista mira prerušenog a da nisi još ni počeo misiju kako treba)

To je postojalo i prije. Mali stupac u kutu. A stražari su te odmah uhvatili ak si došao u krivoj odjeći na krivo mjesto. Odigrao sam svaki nastavak bar 3-4 puta i ne sjećam se takvih problema. Eventualno ak se događao neki bug.

Meni se to nimalo ne ne sviđa. Kao ni onaj pogled u kojem vidiš kroz zidove gdje su svi i kamo idu. No ne vjerujem da će mi to smetati budući da ionak mislim igrati na najtežim postavkama ko i svaki put do sada. A koliko sam skužio na najtežim postavkama nema tih pomagala.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 17:31 (ZC_Someone).
13 godina
neaktivan

kaj se samo zna da ce bit 2012 neznamo mj? ja sam preso blood money negjde 500 puta joj brijem da ce me ovaj odusevit :D

Join Teamspeak 3 === 217.114.63.57

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sumnjam da će ovaj nastavak sustići Blood Money, ono je ipak nešto posebno, ali da će biti dobar nesumnjam.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Je li se znaju nekakvi sistemski zahtjevi?

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Je li se znaju nekakvi sistemski zahtjevi?

Ništa još.

17 godina
thuglife kaže...

Sumnjam da će ovaj nastavak sustići Blood Money, ono je ipak nešto posebno, ali da će biti dobar nesumnjam.

Nek se drže starog recepta, nek ubace par noviteta i ne poglupe igru i biti će jako dobra.

Koristite blage riječi i jake argumente
16 godina
neaktivan

Igra me previse podjeca na splinter cell, ali vjerujem da je to samo ova misija. Mozda ovim trailerom zele privuc siru publiku, zato što je tržište za klasničnog hitmana premalo.

Nadam se da će se taj hardcore mod držati korijena. I da igra nebude tesko skriptirana (kao ova misija). Sjecam se kad si u blood moneyu mogao svaku misiju prec na minimalno 5 scenskih načina.

Ali neću im oprostiti ako ne vrate glas Davida Batesona. Glas agenta 47 je s nama bio jos od prve igre koja je izasla davne 2000te i postao je jedan od ikona serijala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, previše je šuljanja i hvatanja s leđa, 47 je gospoda, on to fino rješava, nitko ga ni ne skuži...

Ovo je stvarno Splinter Cellovski.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Da, previše je šuljanja i hvatanja s leđa, 47 je gospoda, on to fino rješava, nitko ga ni ne skuži...

Ovo je stvarno Splinter Cellovski.

Tocno to, kad sam vidio kak se 47 pentra po nekim stupovima pao mi mrak na oci.   

47 je gospodin čovjek, a ne serijski ubojica. Al možda je to samo 1 takva misija, nekakav splet okolnosti. Ono, nasla ga murja pa mora radit sve kaj treba da spasi zivu glavu.

17 godina
neaktivan

Nije to penjanje po meni loš dodatak gameplayu, to je i smisao nastavaka. Dodavanje novih elemenata da se poboljša stari recept. Uostalom ne vjerujem da netko kao 47 ne bi bio istreniran da nabaci i koju "akrobaciju". :) Samo nek se ostale misije još uvijek odvijaju više na klasičan način.

Ovo nije ni klasična Hitman misija u kojoj trebaš ubiti neku metu koja te ne očekuje. Ovdje policija upada u knjižnicu isključivo da nađe 47. Pa je to svo šuljanje po meni i opravdano. Ja to doživljavam kao da se ti svi policajci ionako međusobno jako dobro poznaju, pa da se 47 i presvuče lako bi ga prepoznali. Zato se treba prošuljati, a presvlačenje dolazi u obzir tek poslije kad dođe u gužvu specijalaca i običnih policajaca.

Naravno nadam se da je ovo samo jedna od uvodnih misija. Netko mu je podvalio pa mora bježati. To se da naslutiti iz prvog trailera. A da poslije možemo očekivati klasičnog Hitmana u kojem je 47 lovac a ne lovina. I naravno s čim manje skriptiranih scena, tipa onaj helikopter. Meni je to užasno zasmetalo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 19:23 (ZC_Someone).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad si već rekao, moguće je da su to ubacili kao jednu od početnih misija, čisto da nabiju tempo i atmosferu, a kasnije se ide u osvetu, i lovina psotaje lovac... Nadam se da tako i jest.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sad vidim da nema ni muzike od Jespera Kyda, koja je značajno pridonijela atmosferi igre, a tu je i od samih početaka.

Igra izleda zabavno. Dodali su nove elemente sto je sasvim ok, al nemogu se oteti dojmu da ovo vise nije nekadasnji hitman zbog navedenih sitnica. (muzika, glas, stealth)

Živi bili pa vidjeli.

Osim toga tu je hardcore mod, koji je namjenjen okorjelim fanovima serijala.

Ako vrate David Batesonov glas, ako hardcore mod bude stvarno hardcore, i ako mozda umjesaju Jespera Kyda, nema sretnijeg od mene. {#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Malo art-a :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
7 0 hvala 4
16 godina
neaktivan

Lokacije se doimaju zanimljivima, nadajmo se da će i biti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Run For Your Life - Hitman: Absolution Director's Doc. Video

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Mogu samo reći da nisam zadivljen. Budući da sam veliki fan razmišljao sam čak nabaciti neki preorder ali ak nastave s ovakvim trailerima odustajem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Asterix kaže...

Run For Your Life - Hitman: Absolution Director's Doc. Video

Meni je OK, no neće to biti tako lako odigrati (ovaj level) dok se ne presvučeš u polismena.

Treba svaku sekundu dobro procjeniti, prolaskom kroz onu gomilu policajaca dok je u "civilki". Mislim da će kod mene tipka ponovi radnju često raditi ;)

Ovaj lik na videu zna sve algoritme i odigrao je savršeno, bez greške, no neće bit tak lagano.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 11:47 (Endimion).
17 godina
neaktivan

Malo SS-ova :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Malo SS-ova :D

Ova prva je naprosto genijalna.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
16 godina
neaktivan

Pod confirmed informations piše da je potvrđeni lik - antagonist - Tom Cruise. Da li žele reći da će on kao glumac imati neku ulogu u igri, ili će se tako zvati dotični.

LINK

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4ucker kaže...

Pod confirmed informations piše da je potvrđeni lik - antagonist - Tom Cruise. Da li žele reći da će on kao glumac imati neku ulogu u igri, ili će se tako zvati dotični.

LINK

Ma joj daj to su gluposti, kakva wikipedija. Svakom malo iskusnijem poznavatelju franšize će upasti u ono "Engine: IW Engine" u boxu sa desne strane. Znamo svi da se u Absolutionu vrti Glacier 2...

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 20:46 (Dwyane Wade).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice