Hitman: Absolution

poruka: 938
|
čitano: 208.610
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
15 godina
neaktivan
Re: Hitman: Absolution
-zip- kaže...

nešto više gameplaya ali ne puno više od predhodnog videa

Vuče nekako na splinter cell,dali se varam??  {#}

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
-zip- kaže...
Vuče nekako na splinter cell,dali se varam?? {#}

i ja sam odmah na to pomislio ali ipak na osnovu toga ne možemo procjenit kako bi trebalo izgledat...nadam se da će ispast nešto od tog mixa {#}

16 godina
neaktivan

lol, u zadnjem videu ima ona misija iz BM-a, btw nekako mi se čini da će sje*ati kontrole {#}

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
-zip- kaže...
Tommy_123 kaže...
-zip- kaže...
Vuče nekako na splinter cell,dali se varam??  {#}

i ja sam odmah na to pomislio ali ipak na osnovu toga ne možemo procjenit kako bi trebalo izgledat...nadam se da će ispast nešto od tog mixa {#}

A gledaj nije to to,to nije stil Agenta 47,npr uzme si policajca za taoca i okruže ga 10 policajaca,to jednostavno nije njegov stil,u blood money-u je skoro pa sve u stealth modu i super to izgleda.Dosta vuče na Splinter Cell,nadam se da neće upropastit ovaj potencijalni naslov kojeg mislim kupiti jer če me stvarno razočarat,koliko čekamo ovu igru,neka nas barem razvesele.   {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 22:06 (Tommy_123).
16 godina
ZC_Someone kaže...

Pa ono je teaser trailer a ne gameplay video. Kladim se da ovakve tučnjave ne će ni biti moguće u igri. Po meni su samo htjeli prikazati da je 47 pissed-off jer su ga zaje***i pa je došao malo u posjet Diani da ju pita: WTF bitch? Tko je to tolko glup da mene zaje**!

Nije ga Diana za*ebala nego spasila život.

3.200 postova___________________Početnik u Minecraftu :)
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

A gledaj nije to to,to nije stil Agenta 47,npr uzme si policajca za taoca i okruže ga 10 policajaca,to jednostavno nije njegov stil,u blood money-u je skoro pa sve u stealth modu i super to izgleda.Dosta vuče na Splinter Cell,nadam se da neće upropastit ovaj potencijalni naslov kojeg mislim kupiti jer če me stvarno razočarat,koliko čekamo ovu igru,neka nas barem razvesele.  {#}

da eto bas taj dio NAJviše vuče na splinter cella...a u suprotnom mozda su nam pripremili neki sistem izbora...stealth ili rambo...nikad se nezna...očekujem najbolje ali ne i previše jer svaki put kad se nadam nečemu to upropaste...vrijeme će pokazat što spremaju {#}

16 godina
neaktivan

a kad izlazi?

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

a kad izlazi?

Nezna se puno, samo da izlazi tijekom 2012.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan
8ax kaže...

Nije ga Diana za*ebala nego spasila život.

Nije da baš znamo tko ga je točno sje***. :)

Ali nisam to ni mislio. Samo da ju je došao pitati jer ona vjerojatno zna.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 23:30 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan

Nadajmo se samo da ovaj je8eno dobar naslov ne upropaste,tolike godine truda i ostalih sranja,i sad nam daju ovo.Sve šta god Squer Enix pipne sve ode u vodi,pogotovo onaj glupavi Kane   Lynch 2.Bouble SHIT!

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

a kad izlazi?

Nezna se puno, samo da izlazi tijekom 2012.

Ovdje je potvrdio da izlazi 2012.

A i rekao je da su se poigrali s instinktom agenta 47,znaći moći ćemo predvidjeti gdje će čuvar ili neki čovjek ići i odabrati hoće li bit stealth mode ili rambo.

16 godina
neaktivan

Ovdje je potvrdio da izlazi 2012.

A i rekao je da su se poigrali s instinktom agenta 47,znaći moći ćemo predvidjeti gdje će čuvar ili neki čovjek ići i odabrati hoće li bit stealth mode ili rambo.

Dobro, ovo s instinktom se i može opravdati, nakon toliko godina posla naučiš procijeniti neke stvari, samo da ne pretjeraju pa da dobijemo spidermana.

Što se tiče potvrde da postji stealth mode, super. :D

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan

Meni se sviđa što je rekao: ...you can press instinct and look if anyone is coming.

Pa bi ja rekao da se taj instinkt aktivira po želji jer treba stisnuti tipku. Znači da valjda ne će ništa pretjerano olakšati. Ak i hoće, jednostavno ne koristiš.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 0:56 (ZC_Someone).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

IGN Live E3 - Hitman: Absolution (commentary)

Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

Hitman mi je bio najbolji naslov, igrao sam sve nastavke i svaki je bio bolji od prošloga, tako da željo iščekujem novi nastavak, u biti sam i pratio e3 ponajviše zbog vjesti o hitmanu.

Pomalo sam razočaran s onim što vidim jer me brine da pokušavaju promjeniti formulu koja je ovaj nastavak npravila tako popularnim (valjda nisu tako glupi!).

U biti sviđa mi kako igra izgleda, sviđaju mi se što pokušavaju dodati teatralnost i poboljšavaju način agresivnijeg pristupa igri (npr. u blood money-ju sam sve misije prešao sa Silent Assassin nako čega bih ponovo prešao misiju tako da poubijam sve što se miče) i to je sasvim uredu, ALI ako zbog toga budu morali oduzeti "šarm" starog gameplay-a (stealth i nelinearnost) onda sam stvarno razočaran!

Još jedna stvar: glazba (Jesper Kyd). Predobra. Još jedna stvar zbog koje je gameplay genijalan i zbog koje možeš igru preći 10++ puta.

U biti me i nije briga tko će skladati glazbu, ali jednostavno očekujem da bude genijalna.

Nako ovog što sam vidio malo me brine da neće upropastiti igru (jer nisu pokazali ono što sam očekivao), ali opet - nadam se najboljem.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
-zip- kaže...

IGN Live E3 - Hitman: Absolution (commentary)

Uvjeren sam,super ovo izgleda,jedva čekam ou igruu huhuu!!

14 godina
protjeran

Ne izgleda ovo tako loše kako sam se bojao. Moglo bi nešto ok ispasti :) Nadam se i više nego ok...

BIG FAN 

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

nešto mi liči na SC šta mi se ne sviđa

BM je bio odličan i nebi se smjelo ništa ekstra dodavat jer obično kad počnu nešto dodavat unište cijelu igru i osjećaj

ja bi novi hitman napravio kao i prethodni samo sa novim misijama

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

To je po meni jako loš način razmišljanja jer igrati jednu te istu SP igru ubrzo dosadi. Bez novih elemenata u gameplayu stvari se prije ili kasnije počnu ponavljati.

Smatram da je bitno nadograditi gameplay, i to je po meni i smisao nastavaka. Da dodaš nove elemente i popraviš stare.

A problem s nastavcima zna biti kad developeri ne znaju zašto je stara igra bila dobra. Što je bila ona srž igre koja ju je činila posebnom. Pa umjesto da to ostave na miru idu prčkat po tome i sve sje**.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hitman Absolution donosi dosta dugu kampanju ako je vjerovati predstavnicima IO interactiva.

Više na linku...

Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Kad bi mi imali ovavkog čovjeka, bilo bi: Sanaderu pazi se!

15 godina
neaktivan
therock56 kaže...

Kad bi mi imali ovavkog čovjeka, bilo bi: Sanaderu pazi se!

Kad bi mi imali ovavkog čovjeka, bilo bi: Kosorka pazi se.

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
16 godina
neaktivan

Neke nove informacije??

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Neke nove informacije??

Ništa konkretno, valjda će nešto izbaciti ubrzo.

17 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Ništa posebno, večinom viđeno, al evo novi teaser trailer:

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Ništa posebno, večinom viđeno, al evo novi teaser trailer:

Tu je sad sve lijepše i bolje.Can't WAIT :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
14 godina
neaktivan

Evo i machinima pt

Life is a bitch.
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice