Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 661.612
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
maks0806 kaže...

Da, u rankedu, razmislio sam, i da, u rankedu su bolji ili isti ovisno o decku ili matchupu. Određeni priest dekovi su odlični protiv aggroa. 

https://tempostorm.com/hearthstone/meta-snapshot/standard/2016-05-29

13 godina

A dobro, neka ti je glupi tempostorm mjerilo. Triput sam u legend ušao sa tier 3 dekovima po njihovom, dok sa tier 1 nisam uspijevao. Dok tempostorm updatea meta snapshot, već se izmjeni sve u high ladderu. Pod kraj 5-og mj sam winstreak imao sa dragon priestom koji je 3-i tier, a ima 1 i 2 drop koji totalno zaustavljaju aggro

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

A dobro, neka ti je glupi tempostorm mjerilo. Triput sam u legend ušao sa tier 3 dekovima po njihovom, dok sa tier 1 nisam uspijevao. Dok tempostorm updatea meta snapshot, već se izmjeni sve u high ladderu. Pod kraj 5-og mj sam winstreak imao sa dragon priestom koji je 3-i tier, a ima 1 i 2 drop koji totalno zaustavljaju aggro

Za constructed vjerujem da si u krivu. Priestovi  su bottom tier klasa.Imaju kilu  losih mathcupa.Overall nemaju jake deckove najgore od svega treba ti 40 minuta za jednu partiju.A za arenu znam 100% da su priestovi najgora klasa.

13 godina

Za arenu se slažem, to je neupitno, za constructed nikako. 40 min ili ne imam 63% winrate sa jednim priest deckom. Traje game po 20 min, ali gušt mi je i dobijem game što je najbitnije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Nitko nije rekao da priest ne može doći do legend nego da je od svih ovi top deckova najlošiji. Zašto? Po meni zato jer nema proactive playeva u dva najigranija decka(ctun i nzoth), a u dragon priestu mislim da lightbomb previše fali. I mislim da ne govorimo o jednom matchu, u jednom matchu je sve moguće, ali u 10 matcheva midrange hunter 7 puta dobije prista sigurno. Da se razumijemo meni je nzoth priest jedan od zanimljivijih deckova i igram ga skoro svaki dan jer mi je baš dobar, ali s hunterom je deset puta lakše climbat ladder.

Meni se čini da je priest u dosta lošoj situaciji u ranked. Skoro svaka classa ima bolji deck od priesta. Iako šaman slovi za OP classu atm mislim da je warrior u najboljoj situaciji. Warrior ima jedno 5 dobrih i zanimljivih deckova. Meni su druid i priest tu negdje. Deckovi su zabavni, ali malo kaskaju.

9 godina
neaktivan
udarnik60 kaže...
maks0806 kaže...

Nitko nije rekao da priest ne može doći do legend nego da je od svih ovi top deckova najlošiji. Zašto? Po meni zato jer nema proactive playeva u dva najigranija decka(ctun i nzoth), a u dragon priestu mislim da lightbomb previše fali. I mislim da ne govorimo o jednom matchu, u jednom matchu je sve moguće, ali u 10 matcheva midrange hunter 7 puta dobije prista sigurno. Da se razumijemo meni je nzoth priest jedan od zanimljivijih deckova i igram ga skoro svaki dan jer mi je baš dobar, ali s hunterom je deset puta lakše climbat ladder.

Meni se čini da je priest u dosta lošoj situaciji u ranked. Skoro svaka classa ima bolji deck od priesta. Iako šaman slovi za OP classu atm mislim da je warrior u najboljoj situaciji. Warrior ima jedno 5 dobrih i zanimljivih deckova. Meni su druid i priest tu negdje. Deckovi su zabavni, ali malo kaskaju.

100% si u pravu

13 godina

Možda je tu isto osobni faktor, ali nema ništa zabavnije kada masnog legendaryja rascjepaš sa rendom blackhandom :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Možda je tu isto osobni faktor, ali nema ništa zabavnije kada masnog legendaryja rascjepaš sa rendom blackhandom :D

i ja volim igrat priesta.Poslije warriora vjerovatno najdraza klasa,jer stvarno volim  kontrol klase.Al iz mog iskustva puno je lakse igrat sa warriorima.Sa priestom nikad nisam imao  nekog uspjeha

13 godina

Tek sam sad probao Tavern Brawl i ovo mi je najkretenskiji brawl ikad, odigrao nekih 10 partija i svaka je lose.

2 0 hvala 0
14 godina
maks0806 kaže...

Triput sam u legend ušao sa tier 3 dekovima po njihovom, dok sa tier 1 nisam uspijevao. Pod kraj 5-og mj sam winstreak imao sa dragon priestom koji je 3-i tier, a ima 1 i 2 drop koji totalno zaustavljaju aggro

Svaki dek ima win streak.. od nekoliko igara.... ali ak tebi Dragon Priest daje win strikove klanjam se. 

Da.. interesantno, imam još i klerike u tom deku i malog 2 mana dragona/leptirčića i opet nermrem dobot nist od tog u prvu ruku...

Ja iskreno kad igram gledam kak ekipa vadi i dampa ruku.

I pitam se kaj sam ja budala onda. (Npr mage 2 Mana Wyrma, Coin, Frostbolt itd.. turn 4-5 dead)

I nemoj pricat potkraj mjeseca jer tad vec iznad ranka 10 se igra svasta.

Ja se uvijekl zadnji tjedan spustim do ranka 5 jer je lakse(nekad zapne). Pocetak, sredina i kraj mjeseca nisu ni približno isto kaj se tiče mete.

Evo primjer danas sa Reno Rouge spustim se sa 15 na 10. i Poslije isprobavam Priesta(N'Zoth) i isprobavam n-zoth paladina(ali nejde nikako(equality je na dnu ). Uglavnom eto me na ranku 16. Poslije eksperimentiranja.

Rektali me C-thun warriori i Shamani.

Pozdrav.

13 godina

Od heavy control dekova najbolje mi ide sa n'zoth paladinom, samo zamjenim par miniona i voila, back in meta. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

prije tjedan ili dva sam ga iscraftao i sad ga dobijem preko spectator packa-a :( , steta ali ok bolje dupli legendary nego nista  :P

1 0 hvala 0
17 godina
TheVeky kaže...

prije tjedan ili dva sam ga iscraftao i sad ga dobijem preko spectator packa-a :( , steta ali ok bolje dupli legendary nego nista  :P

kaze se hvala :D

It's not who you are, it's who you know.
15 godina
neaktivan
TheVeky kaže...

tako i ja craftao sylvannas kada je patch izašao i prošli tjedan ju dobim od brawla..

i ovaj novi glupi warlock leggy dobio već duplikat 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
neaktivan
Igrate li standard ili wild?
Linkajte po vašem mišljenju trenutno 3 best decka za standard igru.
Pitam se ima li smisla igrat standard kad je isti leardboard i za jedno i za drugo, mislim da nisu baš to bajno izveli...
Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nije isti leaderboard za wild i standard, svaki ima svoj poseban rank.

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
13 godina

Danas igrao protiv mill rogue-a, toliko dugo nisam sreo taj deck da uopce nisam bio ljut kad sam izgubio

0 0 hvala 0
16 godina
1.Lovac kaže...
Igrate li standard ili wild?
Linkajte po vašem mišljenju trenutno 3 best decka za standard igru.
Pitam se ima li smisla igrat standard kad je isti leardboard i za jedno i za drugo, mislim da nisu baš to bajno izveli...

ja uglavnom igram Control Warrior i Aggro Shaman.

kad mi ne ide s jednim, prebacim se na drugi i tak u krug. 

16 godina

Pred desetak dana disenchantao 4 zlatne epic karte koje imao iz GVG seta kako bi si craftao 2 shield slama i 2 brawla za warriora, i onda jučer nakon spectator questa dobijem brawl u packu

Sad si još razbijam glavu dal da se rješim zlatnog toshleya za nekog legendarnog, samo nemam pojma kojeg XD možda gromash ili jarraxuss, ostale već više manje imam. Htio bi roguea igrati al mi fale thalnos, edwin, xaril, i 2 preparationa, a to su ključne karte za većinu rogue deckova 

Ili možda craftat leeroya jer očito njega sada svaki drugi deck igra

Sad najviše igram c'thun warriora i zoo, nekako mi se čine najpogodniji za metu krcatu svega i svačega, a ima i n'zoth paladin, sa njim ću vjerojatno kad dođem do ranka 5, pa onda mogu laganini sa njim igrati.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nije los pack 1 leg 2 epic  i 1 rare

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2016 14:37 (mr.freeze).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koji su vazni legendary iz TGTa osim Justicara? ne mogu se sjetit ni jednog, cini mi se da se jako jako slabo koristi ta ekspanzija

0 0 hvala 0
16 godina
SnakeEyes kaže...

Koji su vazni legendary iz TGTa osim Justicara? ne mogu se sjetit ni jednog, cini mi se da se jako jako slabo koristi ta ekspanzija

Chillmaw i Varian Wrynn. 

Origin: Overlord_HR, BC2: OverlordCRO
16 godina
Overlord07 kaže...
SnakeEyes kaže...

Chillmaw i Varian Wrynn. 

Ovisi koji deck planiraš igrat, al treba još nadodat  Gormok the Impaler(za zoo) i eventualno Eadric the pure (za N'zoth paladina).

Slažem se  Varian Wrynn dobra opcija  za midrange warriora, al chillmaw je  loša karta cak i za dragon deckove u vecini slucajeva.  

Vinchix#2942
13 godina
neaktivan

Istina, Gormok, Justicar, Varian.. al to je uglavnom to..

Trazim neki deck di mogu ubacit fjolu i eyedis jer ih imam obadvije zlatne -.-
Mislim da ja imam puno srece u dobivanju legendarya al obicno ove beskorisne, dobio sam 4 leeroya dosad, dok npr nemam jaraxxusa ili malganisa ili alexstrazu ili raga ili sta ti ja znam..
Imam i nata, paglea i darkfishera itd itd haha

9 godina
neaktivan
Evo nasa nova paladin arena.Nikad nisam odigrao arenu u kojoj je skoro pa svaka partija bila odlucena rng mad ili madder bomberom xD
Ako imate kakvih primjedbi ili savjeta, voljeli bi ih cuti.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nakon tko zna koliko standard pakova otvorenih dobijem legendu....

Naravno, slika govori više od miljun riječi, nisam nezahvalan, al brate daj nešto drugo više...

http://prntscr.com/bjqu7h

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A ja ga bas planiram craftat da slozim neki otk deck :)

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
16 godina

Nakon prve genijalne epizode došla i druga:

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nisam igrao godinu dana igru. Vidim došle su dvije nove avanture.Moram ih kupiti ako hoću biti konkurentan? Neki link na najbolje deckove trenutno koji se mogu složiti kad se pređu te dvije nove avanture?

0 0 hvala 0
17 godina
Nickname1 kaže...

Nisam igrao godinu dana igru. Vidim došle su dvije nove avanture.Moram ih kupiti ako hoću biti konkurentan? Neki link na najbolje deckove trenutno koji se mogu složiti kad se pređu te dvije nove avanture?

naravno da moras imat karte za deck koji je mate ako oces bit kompetitivan

za daljnje informacije klik

It's not who you are, it's who you know.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice