Hebo vas više roap i takvo nonšalantno traćenje protivnikovog vremena, žao mi je što se vas koji to raditi ne može reportat da pokupit ban. Upravo o tome pričamo, ti startaš game i odeš na WC ili čitaš vijesti, a ja nek čekam, pa taman dobio partiju moram čekat 3 minute za to, minimalno, s time da igram i dulje. I onda ispadne kontrol deck koji ionako nema što odigrat prvih 2-3 turn, pa nakon 4-5 minuta kad se vrati nije ništa izgubio, vrati se u igru i ponekad i dobije jer taj rope nije dovoljan da ga ubijem, naprosto igra previše vremena daje.
Bezobrazno je to i maksimalno ne fer prema protivniku.
Ne znam, da dođete na blagajnu u dućanu i da vam blagajnica pokaže ruku i 3 minute klika po mobitelu dok je red od 10 ljudi tamo, to vas ne bi smetalo? E tako ja gledam vas roapere. Još ajde da nešto razmišljate, ali roapanje radi roapa ili WCa ili radi toga kaj čitate vijesti u pozadini, to je dno dna.
nekad se jebiga desi situacija kad igras , neko ti pokuca na vrata ili bas moras na wc ili ne znam ni ja sta.Im ok with it.Ja samo mrzim one koji ropaju bez potrebe ili namjerno kad vide da su izgubili pa ropaju ne bi li se ti disconectovo ili ne bi li izasao. Ja doduse obicno onda take igraca ne ubijem nego ih cjedim 20 minuta dok ga fatigue ne ubije.Sjebem i sebi pola sata zivota al sjebam i tom majmunu pola sata zivota i jos ga pobijedim. Male stvari me cine sretnim xD