Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 661.587
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
Baldurion kaže...
ljanboo kaže...
Ne kontam igru koja je bazirana na rng sreci koju ces kartu povuc ove igre su glupe i naravno ba prvu se cini da je ok ali ustvari je ovo za idiote kojima ne smeta da gube partije zato sto neki rng odluci!
Nemojte se ljutit ali garantiram da uspjesan covjek koji zna sta radi i hoce ne igra ovo tako da ... A da ne pricam o buy to win

Da glupo je kad spljugaš zbog RNG-a kolji nije vezan uz tebe.. ali je dobra.... jbga nemreš imat winrate 95%...

Evo...

http://www.hearthpwn.com/decks/548194-fastclimb-cheap-zoo-in-depth

Ak si novi pikni si taj dek... sica dusta..cijeli deck ko jedan legi....

15 godina
neaktivan

usralo me danas ... mislim da mi je to prvi golden legendary ...

6 0 hvala 0
16 godina

Sad je pitanje dal taj vraća golden karte ? 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
15 godina
neaktivan
Brutalan zlatni legenda, a bo.e i super epic! Čestitam :)
Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/
15 godina
neaktivan
Brutalan zlatni legenda, a bo.e i super epic! Čestitam :)
Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Sad je pitanje dal taj vraća golden karte ? 

da , vraća golden karte :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2016 18:17 (TheVeky).
13 godina

Pozdrav ljudi, može li jedan savjet.

Imam oko 4.000 dusta.

Sada bi craftao neke karte (koje dosada nemam).

Sylvanas sam mislio craftat kao sef. Nakon toga mi ostaje 2400 dusta.

Mislim se između: Fandral (s druidom igram najčešće), Yog sarrona ili n'zotha (kad bi disech. ostatak moga bi skupiti taman za 2 legendarija) ili

jedan od gornjih legendarija + blizzard, ice block, call of the wild, brawl, gorehowl, mountain giant, doomhammer

Uvjerljivo najviše igram s druidom, pa mage-om, warlock i warrior. Hunter rijetko, Priest i paladina ne diram uopće...

0 0 hvala 0
14 godina
marin_bar kaže...

Imam oko 4.000 dusta.

Mislim se između: Fandral (s druidom igram najčešće), Yog sarrona ili n'zotha (kad bi disech. ostatak moga bi skupiti taman za 2 legendarija) ili

jedan od gornjih legendarija + blizzard, ice block, call of the wild, brawl, gorehowl, mountain giant, doomhammer

Uvjerljivo najviše igram s druidom, pa mage-om, warlock i warrior. Hunter rijetko, Priest i paladina ne diram uopće...

Ma sylvanu svakako.. a dalje po meni su Epici najvažniji tek onda class Legy..

Trenutno ak ideš na CW illi C'Thun Warriora trebaš 2 Slama i 2 Brawla + Gorehowl (2000 dusta). Grommash(1600), Nije obavezan u C'thunu.. Opcija Rag i Justicar (3200).

Ak budeš več Sylvanu onda N'Zotha(dobar je u Priestu.Paladinu, Rouge...)

Jer osobno gluplje karte od Yoga ja ne vidjeh.(i mislim da igra nebi trebala ić takvim smjerom..)

Jedini mege koji mi pada na pamet je Tempo.

I ak voliš magea trebaš Archmagea (100%) i eventualno Forbiden Flame, Arcane Blast i Tome.

Warlock Zoo jeftin.. Renolock skup.. 3 legija + 2-3 epica.. Mountain giant vjerovatno za Renolock... Premda je Sea bolja opcija atm za zoo...

Doomhamer jedan je dosta, ali Call of the wilda trebaš 2, jedan ko ni jedan.

Ako ideš kompletirat dekove daj jedan po jedan jer ovak nema kraja.

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2016 22:57 (Zver).
16 godina
protjeran
marin_bar kaže...

Imam oko 4.000 dusta.

Kraftaš karte za deck koji ćeš igrati, uvijek.

Složi deck - što ti treba - i kreni kraftat.

Ne kraftaj XY legendu ako je "dobra" a ne ide ti u deck.

13 godina
HaM kaže...
marin_bar kaže...

Imam oko 4.000 dusta.

Kraftaš karte za deck koji ćeš igrati, uvijek.

Složi deck - što ti treba - i kreni kraftat.

Ne kraftaj XY legendu ako je "dobra" a ne ide ti u deck.

Ma tako sam i mislio, s obzirom da najčešće igram Druida, pa Mage-a, kraftam Fandrala sigurno, vjerojatno i Antonidas-a. Iako nedostaju mi Blizzard i Ice block kod Mage-a, ostalo sve posjedujem.

9 godina
neaktivan
odluci se za deck koji zelis igrat i polako kreni craftat karte za taj deck.Uvijek prvo craftaj neutralne legendary minione kao sylvana. Isto po meni prednost pri craftanja imaju karte iz classic seta jer to su karte koje ces uvijek moci koristiti.Znaci ja bi craftao Alex,Yseru,Ragnarosa,Harrisona,Thalanosa,Geddona,Cairna mozda i leeroya.Nakon toga craftas class legendaryje iz classic seta kao sto su Gromm, Tyrion,Antonidas itd. To su legandary karte koje ces uvijek moci koristiti dok karte kao sto su nzoth i yog ces moci koristiti samo otprilike godinu danu.
Ps Yogg je ultimate fun karta al nije to karta koju zelis u svom ozbiljnom competitive decku
16 godina
protjeran
Momorazor kaže...
Uvijek prvo craftaj neutralne legendary minione kao sylvana... Znaci ja bi craftao Alex,Yseru,Ragnarosa,Harrisona,Thalanosa,Geddona,Cairna mozda i leeroya.Nakon toga craftas class legendaryje iz classic seta kao sto su Gromm, Tyrion,Antonidas itd.

Imam dusta da ne znam što ću sa njim, oko 15.000.

Imam sve dekove koje sam htio igrati, od svih klasa.

Yseru sam sada kraftao "tek toliko", Harriona nisam i ne želim, kao i Geddona, leeroja...

Ovo je ok thread za legende:

https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/426y5d/the_great_legendary_crafting_guide_2016_edition/

13 godina
HaM kaže...
Momorazor kaže...
Uvijek prvo craftaj neutralne legendary minione kao sylvana... Znaci ja bi craftao Alex,Yseru,Ragnarosa,Harrisona,Thalanosa,Geddona,Cairna mozda i leeroya.Nakon toga craftas class legendaryje iz classic seta kao sto su Gromm, Tyrion,Antonidas itd.

Imam dusta da ne znam što ću sa njim, oko 15.000.

Imam sve dekove koje sam htio igrati, od svih klasa.

Yseru sam sada kraftao "tek toliko", Harriona nisam i ne želim, kao i Geddona, leeroja...

Ovo je ok thread za legende:

https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/426y5d/the_great_legendary_crafting_guide_2016_edition/

Hvala na savjetima, još samo jedno pitanje, što ste napravili s kartama od seta naxx i gvg? Ja sam disc. gluposti, ali i dalje imam loatheba, shade, kel thuzzada...uglavnom ima dosta karata što su mi drage, i glupo mi ih je dis.

17 godina
neaktivan
marin_bar kaže...

Hvala na savjetima, još samo jedno pitanje, što ste napravili s kartama od seta naxx i gvg? Ja sam disc. gluposti, ali i dalje imam loatheba, shade, kel thuzzada...uglavnom ima dosta karata što su mi drage, i glupo mi ih je dis.

uvijek možeš igrati wild u kojem možeš koristiti sve karte koje postoje

9 godina
neaktivan
marin_bar kaže...

To je sad na tebi da odlucis.Te ces karte jos uvijek moci koristit u brawlu,u wild formatu,u novim wingovima.Ja osobno necu disechantat nista, ali ako vec zelis disenchataj lose karte, koje su beskorisne.

Ps fuuck evolve xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2016 23:50 (Momorazor).
13 godina

Za Druida (imam ragnarosa, fandrala i sylvanu): Ysera, Cenarius ili nešto treće? 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
marin_bar kaže...

Za Druida (imam ragnarosa, fandrala i sylvanu): Ysera, Cenarius ili nešto treće? 

Cenarius je ok.Ysera ne bas za druid deck.Za druid deck bloodmage thalanos je isto odlican legendary, card draw plus spell dmg za swipe i wrath je jako dobro.Overall mislim da se thalanos koristi u skoro svakom druid decku.Ali isto tako razumijem zasto ljudi ne zele  craftati 1 1 legendary miniona.

13 godina

Imam i njega ;) A Alexstraza

9 godina
neaktivan
marin_bar kaže...

Imam i njega ;) A Alexstraza

alex je odlican legendary za imati ali ne u druid deckovima.Ako imas bloodmaga i zelis bas igrati druida go for Cenarius.

I naravno nemoj zaboraviti minnione poput Mire Keepera,Darnasus Aspiranta,Druid of the claw.Te karte su za druida bitnije od vecine legendaryja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2016 19:23 (Momorazor).
17 godina

Legend rank, Hunter Beast deck.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Eto na, opet.

Upravo sam odigrao partiju koja je trajala 15 - 20 j**enih minuta.

U mojem osmom krugu je lik predao.

Pa kako u prvom drugom i trećem krugu možeš rope do kraja?

Ok, 5i krug... šesti. Ajde de.

Ali treći... drugi... prvi?!

---

Nikad razbiti kartu ako nisi 100000000% siguran da ju više nećeš nikad igrati.

A dobre karte za wild format, znamo koje su (Loatheb itd), sigurno ćeš kad tad igrati.

pozzz ekipo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HaM kaže...

Eto na, opet.

Upravo sam odigrao partiju koja je trajala 15 - 20 j**enih minuta.

U mojem osmom krugu je lik predao.

Pa kako u prvom drugom i trećem krugu možeš rope do kraja?

Ok, 5i krug... šesti. Ajde de.

Ali treći... drugi... prvi?!

---

Nikad razbiti kartu ako nisi 100000000% siguran da ju više nećeš nikad igrati.

A dobre karte za wild format, znamo koje su (Loatheb itd), sigurno ćeš kad tad igrati.

pozzz ekipo :)

Pa zašto ne? Pa čovjek gleda koje su mu dalje opcije i kako će se game razvijat. Jeb+te ako ne kužiš da je nekad potreno ropat prvi turn, pogotovo ako igraš control npr onda ne kužiš dosta stvari.

Ali da pogodim igraš šamana.

14 godina
walentkane kaže...

Čestitam..

14 godina
udarnik60 kaže...

Pa zašto ne? Pa čovjek gleda koje su mu dalje opcije i kako će se game razvijat. Jeb+te ako ne kužiš da je nekad potreno ropat prvi turn, pogotovo ako igraš control npr onda ne kužiš dosta stvari.

U jebote.. još jedan pro.

Ja isto onda ne kužim. Daj nemoj baljezgat. Čisto preseravanje..

Na 3 mane se nemaš što mislit u ovoj meti(ranked) očeš koristit bash ili ne.

Očeš igrat Pyro-a za tempo ili ne.

5 sekundi ti je dosta da odlućiš. jer več večinom vidiš koji dek protivnik igra.

I nemoj mješat Tempo i Mid u control.

Zaropam i ja ponkekad al tek kasnije.

Kad me neko 3 put ropa za redom ja concedam i boli me q..

Ali opet možda je problem u meni. Evo danas me ovaj ropao, ja igro neki ludi Ramp Taunt dek.

Imao quest za završit..

9 godina
neaktivan
Zver kaže...
udarnik60 kaže...

U jebote.. još jedan pro.

Ja isto onda ne kužim. Daj nemoj baljezgat. Čisto preseravanje..

Na 3 mane se nemaš što mislit u ovoj meti(ranked) očeš koristit bash ili ne.

Očeš igrat Pyro-a za tempo ili ne.

5 sekundi ti je dosta da odlućiš. jer več večinom vidiš koji dek protivnik igra.

I nemoj mješat Tempo i Mid u control.

Zaropam i ja ponkekad al tek kasnije.

Kad me neko 3 put ropa za redom ja concedam i boli me q..

Ali opet možda je problem u meni. Evo danas me ovaj ropao, ja igro neki ludi Ramp Taunt dek.

Imao quest za završit..

ja stvarno ne vidim razloga da se ropa u prvih par krugova.Nije bitno sta igras, ako si odigrao 10 partija  te mete sa tom klasom ti znas vise-manje sta ces igrat u bilo kojoj situaciji na 1-2 ili 3 mane.

13 godina
neaktivan
Momorazor kaže...

ja stvarno ne vidim razloga da se ropa u prvih par krugova.Nije bitno sta igras, ako si odigrao 10 partija  te mete sa tom klasom ti znas vise-manje sta ces igrat u bilo kojoj situaciji na 1-2 ili 3 mane.

Pa ne znaš što ćeš igrat. Ako je potrebno ropaš i na muliganu. čekaš da vidiš kako će on muliganat i kakav mu je hand. U većini slučajeva ne moraš ropat, ali ako je potrebno naravno da ću ropat turn 1 nego odigrat nešto bezveze. I ne kužim šta vas toliko smeta to ropanje. To je sastavni dio igre. Pomoću toga možeš blefirati, ako nemaš opcija hoveraš po kartama kao da se čini da imaš 100 playeva, praviš se da razmišljaš ako si odlučio potez. I ono misliš par turnova unaprijed. ne ropaš na turn 1 zbog turna 1 nego zbog idućih turnova.

17 godina
neaktivan
udarnik60 kaže...

I ne kužim šta vas toliko smeta to ropanje.

smeta kad je očito da to protivnik radi namjerno da iritira. recimo , ispucao je svu manu za taj turn i čeka rope iako nema šta više razmišljati kad je već odigrao ono što je mogao

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2016 8:17 (Wolverine).
15 godina

Ja sam znao rope-at ali ne zbog bm nego alt-taba. Vjerujem da ima još takvih igrača kojima je HS usputna zanimacija i igraju HS u pozadni... Ponekad mi se desi da ne odigram ni jednu kartu u meču (zaboravim da sam stisnuo start game) i kad čujem uže koje gori onda brzo alt-tabam nazad i odigram brzinski karte... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
walentkane kaže...

Čestitam, i sam igram jako sličan deck i moram priznat da je zabavno gledat pogubljene C'Droodove kad ih ostaviš na 2 HP :D

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
16 godina

Hebo vas više roap i takvo nonšalantno traćenje protivnikovog vremena, žao mi je što se vas koji to raditi ne može reportat da pokupit ban. Upravo o tome pričamo, ti startaš game i odeš na WC ili čitaš vijesti, a ja nek čekam, pa taman dobio partiju moram čekat 3 minute za to, minimalno, s time da igram i dulje. I onda ispadne kontrol deck koji ionako nema što odigrat prvih 2-3 turn, pa nakon 4-5 minuta kad se vrati nije ništa izgubio, vrati se u igru i ponekad i dobije jer taj rope nije dovoljan da ga ubijem, naprosto igra previše vremena daje.

Bezobrazno je to i maksimalno ne fer prema protivniku.

Ne znam, da dođete na blagajnu u dućanu i da vam blagajnica pokaže ruku i 3 minute klika po mobitelu dok je red od 10 ljudi tamo, to vas ne bi smetalo? E tako ja gledam vas roapere. Još ajde da nešto razmišljate, ali roapanje radi roapa ili WCa ili radi toga kaj čitate vijesti u pozadini, to je dno dna.

Moj PC  
3 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice