Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 686.229
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ja sam ful novi u ovoj igri, tek 10ak dana igram, ali prijetio sam da mi je 100 puta lakse zapocet i igrat drugi.

Kad sam tek kretao grozio sam se svaki put kad nisam bio prvi, onda sam skuzio kako radi coin, a naletio sam na druida koji je prvi krug odigro coin, kupio si prazan mana crystal, ja nisam mogo nista u prvom krugu. Drugi krug ja spustam ooze, on igra za 0 mana gain 2 mana i neku mrcinu za 5 mane. Sve nakon toga je bila nocna mora za mene jer je imao 1-3 mane vise po krugu, moja jedina prednost je bila bit prvi sa kartom manje, manje mane itd.

Slazem se, ima deckova kojima odgovara to, lock sa hrpom jeftinih miniona i bolesnim draw a card abilityem, njega je tesko stizat, ali ugl preferiram biti drugi, ako nista zato sto imam sto odigrat odmah u prvom krugu, dok protivnik ceka 2. ili 3. krug da nesto odigra (svi u 2. odigraju hero power, naravno, ali vecini to znaci da imaju prazan stol)

Kak se vama cine heroji? Sto biste preporucili ispocetka? Ja sam skuzio da mi dobro leze priest, lock i paladin, cak mage i warrior nisu losi, saman, hunter i druid ok, najgori mi je rogue. Mozda mi fali karata, ali definitivno mi ima najgori hero power. Ako nemrem napravit combo sa nekim +dmg na weaponu isti krug kak bacim hero power, to je grozno, definitivno najgori power u igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja kad sam krenio igrat igru još u beti, na početku sam se najviše zabavljo sa rogue i shamanom. Danas igram večinom Paladina, Mage-a i Druida. Ostale klase me baš i ne privlaće. Dosta njih mi se gadi kao huntard i priest.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Warrior i druid su mi najdrazi. Sam eto,uvijek naginjem kontrol dekovima,jos od dana kartanja međika....

Lockove i hantere mrzim. govna

17 godina

Meni je bio najdrazi Mage, sad je Priest. Warlock i Hunter su mi zabavni. Druid i Shaman su mi tu negdje pri dnu. Ali najmanje igram Warriora, pa Roguea.

S njim stvarno ne znam igrati, a niti sloziti iole smislen deck.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Heartstone: Heroes Of Warcraft

Mislim da nisam od ovog drafta bolji imao...

Dakle imam 4 flamestrikea,2 polya,2 fireballa i 2 frostbolta.

I hrpu 1-2-4 dropova. 2 yetia,i imam recombobulator...

Strašno. Prestrašno.

evo i skrin...

nevidi se 1 arcane missiles i clockwork gobl.

http://i.imgur.com/gZoLSP5.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 18:03 (Rocinante2112).
16 godina

4-5W predviđam.

Fali ti big miniona za late game, osim ak ti taktika nije bacanje flamestrike-a svaki krug i pinganje protivnika do smrti.

14 godina
AmonZero kaže...

4-5W predviđam.

Fali ti big miniona za late game, osim ak ti taktika nije bacanje flamestrike-a svaki krug i pinganje protivnika do smrti.

4/0 zasad. drobim sve pred sobom.

yetiji su sasvim dovoljni,workhorse decka su

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 18:20 (Rocinante2112).
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

4-5W predviđam.

Što će ti late game kad će najvjerojatnije uspostavit kontrolu na početku ( ako ne odmah, nakon 7. turna ) i protivnik se neće moći vratiti, jedino da svaki turn baca Ironbarke, on samo treba rushat i to je to, ima jak early/mid i flamestrike za stabilize. Ja rijetko kad sad u draftovima imam više od 2-3 6+ cost miniona.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
17 godina
AmonZero kaže...

4-5W predviđam.

Vjerujem da ce vise od 7win imati. Ima Ogre, Azure Drake i Argusa.

Ja sam imao konacno dobar deck s Magom i nazalost nisam dosao vise od 5w. Jedan poraz sam ja kriv. Jedan je prebacila sreca na njegovu stranu. A prva partija poraz, lik me rushao i bio sam bespomocan (ubio me card draw).

Prvo poraz, pa 5 pobjeda za redom, pa dva poraza

Danas s Paladinom 1-3

A mislio sam da sam slozio solidan deck.

Roci, javi do koliko si dogurao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 19:47 (Chaky).
17 godina

Ima neki dobar "how to" tutorial za arenu? Bezveze mi je bacit arena invite za 0-3, htio bih prvo vidjet kako/sto radit tamo.

Igrao sam dosta Magic ko klinac draft turnire, ali ovdje jos ne znam kakav je balans karata, pa cisto ak ima negdje za malo procitat sto i kako slagat, na sto se fokusirat.

Druga stvar, isplati li se naxxramus kupovat? Imam oko 1300 golda trenutno, pa cisto dal krenut sa naxxom ili nestot rece?

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 11:55 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

5K play mode wins

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
14 godina

jesus kolko ti toga igraš kad su svi na 60??

17 godina
Rhodin kaže...

Ima neki dobar "how to" tutorial za arenu? Bezveze mi je bacit arena invite za 0-3, htio bih prvo vidjet kako/sto radit tamo.

Igrao sam dosta Magic ko klinac draft turnire, ali ovdje jos ne znam kakav je balans karata, pa cisto ak ima negdje za malo procitat sto i kako slagat, na sto se fokusirat.

Druga stvar, isplati li se naxxramus kupovat? Imam oko 1300 golda trenutno, pa cisto dal krenut sa naxxom ili nestot rece?

https://www.youtube.com/user/TrumpSC/featured

Dobar je, jer dok igra objasnjava zasto je to tako odigrao.

Vjerojatno ima jos koji streamer/youtuber, ali ja znam samo ovog.

Premda najvise ces nauciti dok sam igras, ali definitivo pogledaj video kanal od Trumpa.

Naxx se isplati, jer ces dobiti karte koje su dosta dobre (mislim da ih ne mozes craftati). Neka me netko ispravi, ako grijesim.

Rocinante2112 kaže...

Pitanje je, da li je bio banan prije GvG-a .

@Rocinante

I koliko si zavrsio onaj arena run?

Evo moje bijede

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 13:51 (Chaky).
14 godina
Chaky kaže...
Rhodin kaže...

https://www.youtube.com/user/TrumpSC/featured

Dobar je, jer dok igra objasnjava zasto je to tako odigrao.

Vjerojatno ima jos koji streamer/youtuber, ali ja znam samo ovog.

Premda najvise ces nauciti dok sam igras, ali definitivo pogledaj video kanal od Trumpa.

Naxx se isplati, jer ces dobiti karte koje su dosta dobre (mislim da ih ne mozes craftati). Neka me netko ispravi, ako grijesim.

Rocinante2112 kaže...

Pitanje je, da li je bio banan prije GvG-a .

@Rocinante

I koliko si zavrsio onaj arena run?

Nažalost na 8. I dalje sam u plusu al moglo je bolje,1 loss je bio moja greška i kriva procjena,druga 2 su bili jako blizu i totalno bezveze. Draw je bio strasno loš i ne dobih ikakve spellove za early game,a od 4 flamestrikea u obje izgubljene povuko sam samo 1.
Treba nekad i sretje malo imat. Znao sam imat strasno loše draftove nekad a opet u drawu se sve potrefi kao da igram constructed,ono sve fino...smooth riding.

16 godina

Danas mi se posrecilo sa Gazlowom tri  8/8 karte.

Origin: Overlord_HR, BC2: OverlordCRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Rocinante2112 kaže...

Evo rece xfire da imam 1706h, ma ne igram uopce u zadnje vrijeme zgadila mi se igra. Igro sam prije naxxa najvise tad sam bil jos nezaposlen pa sam znal igrat i po 12h na dan.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
Rocinante2112 kaže...

Evo rece xfire da imam 1706h, ma ne igram uopce u zadnje vrijeme zgadila mi se igra. Igro sam prije naxxa najvise tad sam bil jos nezaposlen pa sam znal igrat i po 12h na dan.

Zar nisi ti rekao da si botao, ili je to netko drugi bio?

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan

Bome me ide ovih dana, ponovno 12 pobjeda u areni. Malo čudan curve ( nisam uopće imo neki izbor 3-cost miniona ), al divine shieldovi i buffovi su radili svoje ( čak sam dobio 1-2 partije zato što je protivnik rusho i ignoriro nekog velikog miniona i onda ja bacim Blessing of Kings i Blessed Champion te ga ubijem s 20+ dmga ). Fale 2 Fen Creepera, Silver Hand Knight, 2 Argent Commandera, Stromwind Champion i Mekgineer Thermaplugg. Neznam možete li vidjeti deck na ovom linku pa ću i sliku stavit.

http://www.heartharena.com/arena-run/485194

EDIT: Evo i profil ( ovaj average win ratio je za mazanje očiju jer tek odnedavno koristim ovaj sajt, ukupno je nešto manje od 6 winsa po runu ): http://www.heartharena.com/profile/chomet

Deck Deck
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 16:09 (Blizek).

1 0 hvala 0
17 godina

Jesam, al to je je mozda 100-150winova. Ja sam igro arenu u to vrijeme po 10ak sati a bot mi je neka 2-3h skupljo jos malo golda iz playmoda. Ko sta i vidis nisam banan zato kaj sam malo boto za razlike od ekipe koja je kmecila da su banani a drzali su bota 24/7 ili barem 12h na dan.

13 godina
protjeran

Arena me nejde, nikak sklepat konkretan deck, čim naletim na nekom s kolko tolko dobrim board  controlom, AMEN.

Danas 3 arene, 0, 2, 5 pobjeda.

Battlelog [CRO] dokmanic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dogodilo mi se vec dva puta da napadam Tauren Warriora 2/3 (Taunt. Enrage: +3 Attack) i nanese mi 5 stete, a nije bio Enrage aktivan.

Da li je jos tko imao slicnu situaciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ima bugova koliko gledam po youtubeu, ali nisam osobno naisao na slicni.

Zanima me u naxx, kad uzmem i igra, vidio sam popis karata koji se dobiju. Dobije 1 kopiju (non legendary) karata, ili 2? Znaci li to da i dalje moram iscraftat po jednu od svake vrste da bih mogao imat 2 u decku?

Imam skoro za 2 winga, uzeo bih mozda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mislim počet igrat pa ima li tko da je igrao yugioh pa da mi kaže dali je približno hearthstone dobar kao yugioh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

@Rhodin

Nisam naisao na bug do sada. Ali nisam igrao betu.

Mislim da dobijes od svih karti po 2 komada. Osim legendarne, njih dobijes po 1 komad.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 21:21 (Chaky).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

2 se dobe osim legenderya, craftat moras samo zlatne

13 godina
protjeran

Upravo instalirana doticna igrica na LG G3 radi prefektno ;) Po linku ispod sam napravio .

Link : http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2pj2q6/much_simpler_way_to_install_hs_on_your_android/

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Adict kaže...

Upravo instalirana doticna igrica na LG G3 radi prefektno ;) Po linku ispod sam napravio .

Link : http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2pj2q6/much_simpler_way_to_install_hs_on_your_android/

Ja igram HS na Moto G vec tjedan dana i isto sam radio sve po uputama s tog linka.

14 godina
neaktivan
Adict kaže...

jel će se app ažurirati sam ili to treba raditi svaki put?

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 12:29 (nex987).
13 godina
protjeran

Instalirao sam app kako pise na linku i u nju ulazim isto kao i svaku drugu app , netreba se nista drugo radit osim te instalacije , U samoj instalaciju je patch . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kao po narudzbi ,dobijem legendary bas onaj koji mi i treba

ps. iako se nebi bunio ni da sam dobio onog sa +5spell ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 13:48 (TheVeky).

4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice