Ja sam ful novi u ovoj igri, tek 10ak dana igram, ali prijetio sam da mi je 100 puta lakse zapocet i igrat drugi.
Kad sam tek kretao grozio sam se svaki put kad nisam bio prvi, onda sam skuzio kako radi coin, a naletio sam na druida koji je prvi krug odigro coin, kupio si prazan mana crystal, ja nisam mogo nista u prvom krugu. Drugi krug ja spustam ooze, on igra za 0 mana gain 2 mana i neku mrcinu za 5 mane. Sve nakon toga je bila nocna mora za mene jer je imao 1-3 mane vise po krugu, moja jedina prednost je bila bit prvi sa kartom manje, manje mane itd.
Slazem se, ima deckova kojima odgovara to, lock sa hrpom jeftinih miniona i bolesnim draw a card abilityem, njega je tesko stizat, ali ugl preferiram biti drugi, ako nista zato sto imam sto odigrat odmah u prvom krugu, dok protivnik ceka 2. ili 3. krug da nesto odigra (svi u 2. odigraju hero power, naravno, ali vecini to znaci da imaju prazan stol)
Kak se vama cine heroji? Sto biste preporucili ispocetka? Ja sam skuzio da mi dobro leze priest, lock i paladin, cak mage i warrior nisu losi, saman, hunter i druid ok, najgori mi je rogue. Mozda mi fali karata, ali definitivno mi ima najgori hero power. Ako nemrem napravit combo sa nekim +dmg na weaponu isti krug kak bacim hero power, to je grozno, definitivno najgori power u igri.

.