Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 686.191
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
AmonZero kaže...

U jednom trenutku imao je 40+HP zajedno sa shildom.{#}

Riješio sam mu Alex, Barona, Dr Boom, Sylvanas.

A ova hunter karta je od "rekombulatora"? :-)

13 godina
neaktivan

Ako nekoga zanima izašao je HS za andriod. Imate super guide kako ga pokrenuti i na telefonima koji su manji od 6".(Morate imati rootan uređaj) http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2pestg/hearthstone_is_out_on_android_tablets/

Na mom Elephonu P8 radi super. Odigrao sam nekoliko partija i jako sam zadovoljan kako su to napravili. Inače taj telefon ima 5,7" ekran i super je igrivo. Sve se lijepo vidi i nema nikakvog laga. dobijete i free classic pack kada odgirate prvi match u bilo kojem modu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 11:31 (udarnik60).

0 0 hvala 2
14 godina

11/3 danas u areni,bio sam jako blizu 12 al etp,top deck flamestrike :D

pazte deck,smeće.

http://i.imgur.com/gtcsddG.jpg

17 godina
udarnik60 kaže...

Ako nekoga zanima izašao je HS za andriod. Imate super guide kako ga pokrenuti i na telefonima koji su manji od 6".(Morate imati rootan uređaj) http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2pestg/hearthstone_is_out_on_android_tablets/

Na mom Elephonu P8 radi super. Odigrao sam nekoliko partija i jako sam zadovoljan kako su to napravili. Inače taj telefon ima 5,7" ekran i super je igrivo. Sve se lijepo vidi i nema nikakvog laga. dobijete i free classic pack kada odgirate prvi match u bilo kojem modu.

Hvala na obavijesti.

Nazalost na Xiaomi Mi3 ne radi, jer je samo 5"

Probao sam i Xposed - module "App Settings", ali mi nazalost crasha kad se pojavi login.

Morati cu svrljati jos po netu, jer vidim da nisam jedini kome se to dogada.

Uh, sto bi bilo odlicno da proradi.

@Rocinante2112

Svaka cast.

Steta sto se ne vidi ostatak 4 i 5 dropova.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 15:12 (Chaky).
16 godina

Od Sneed's old shredder-a. Ragnaros ga pogodio i dobijem Ghazrilu  {#}

17 godina

Prekrasno su napravili android verziji, moro sam ama bas sve izbrisat da dodem do 1gb na internal storagu da mogu porenut HS. Odma sam deleto poslje jel mi je bez appova mob beskristan, mogli su jednostavno stavit 100-200mb na internal ostalo na external.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
16 godina

Ja imam isti problem. Jel se može to nekako zaobić  pa da se direktno na SD instalira (možda samo copy paste neki) ?

Imam apliakcije koje prebaciju sa internal na Sd karticu, ali za HS to ne funkcionira.

15 godina
neaktivan

odakle skidate heartstone za android ? na ggoogle play nema, na blizard stranici nesto pise samo da je za kanadu , novi zeland, australia  ?

0 0 hvala 0
17 godina

Pa daj citaj, gore ti je stavio neko link na reedit. Uostalom ako neces tako udri vpn i skidaj taj za druge zemlje.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
15 godina
neaktivan

aham ,nzm zasto ali mislio sam da postoji i drugi nacin , onda cu radije pricekat da izadje kako spada za sve , mozda budu dotad i ispravili svakojake bugove i sta vec sve ne , ne zuri mi se  ...

0 0 hvala 0
16 godina

Još jednom... mrzim priest-ove iz dna duše.

Kao control paladin samo se živciram kad igram protiv nekog ako ne dobijem savršeni hand na početku. 

- ne smijem hero power prvih par krugova ako ima clerica

- sve moje dobre minione sa manje od 2 Hp mi pokrade (sad može i ove veće sa onim smećem shrinkmasterom)

- shadow madnes mi uzima sve moje 3/X minione i trejda ih s drugim

- SW death sve više od 5 hp koje predstavlja neku prijetnju (većina ih koristi i sylvanas koja mi ukrade još koju stvar / combo sa SW death)

- kad dođem tamo do 9 turna ne smijem odigrat niti jednog 8+ legendary jer će ga ovaj mind contol i ode game

- ukoliko se mojih silverhanda nakupi na polju ide pyromancer + PW shield || circle combo || holy fire

- svaki put kad mi lapi miniona ide "Thank You" samo da mi nalije još soli na ranu

Nego radio sam razne paladin deckove i došao do jednog odličnog. Probao sam izabcit muster, quartermaster, belcher i umjesto njih stavio bomb lobbere i coghammer i funkcionira mnogo bolje. Muster-a su se igrači dosta lako rješavali (i kad su buffani) i onda mi ostane prazno polje i nekad sam imao situacije da ga nisam mogao odigrati jer sam imao oružje od Tiriona equipano. Ubacio sam coghammera i karta ja odlična tako da sam maknio onda belchere jer mi coghammer daje dobrog taunt miniona, a bomb lobber za 5 mana rade odličan posao umjesto belchera. Maknio sam Sned Old shredera jer mi je nekako pre spor bio i stavio Raga koji odmah radi 8 dmg i vrši pritisak.

U ovo malo vremena što sam igrao s tim deckom preletio sam od ranka 10 do ranka 6. Probat ću još ubacit pilloted sky golema umjesto kodo-a kad skupim dusta. Bomb lobber mi je najdraža karta iz GvG. Effekt i zvuk koji radi kad ga odigraš su fenomenalni.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 18:37 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TheVeky kaže...

aham ,nzm zasto ali mislio sam da postoji i drugi nacin , onda cu radije pricekat da izadje kako spada za sve , mozda budu dotad i ispravili svakojake bugove i sta vec sve ne , ne zuri mi se  ...

Ovo je za tablet verzija, ako ces cekat na marketu za telefon bogami ces se nacekat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 19:20 (R4zOR229).
17 godina
Chaky kaže...
udarnik60 kaže...

Hvala na obavijesti.

Nazalost na Xiaomi Mi3 ne radi, jer je samo 5"

Probao sam i Xposed - module "App Settings", ali mi nazalost crasha kad se pojavi login.

Morati cu svrljati jos po netu, jer vidim da nisam jedini kome se to dogada.

Uh, sto bi bilo odlicno da proradi.

Uspio sam rijesiti. Na onom redit linku je netko stavio nove fileove koji su veca verzija od postojecih i s njima mi normalno radi.

http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2pestg/hearthstone_is_out_on_android_tablets/cmwfy74

Napravio novi Acc samo za HS. U ona 3 GvG packa zlatni Quartermaster :D

R4zOR229 kaže...
TheVeky kaže...

Ovo je za tablet verzija, ako ces cekat na marketu za telefon bogami ces se nacekat.

Pa nece toliko dugo, rekli su da ce krenuti pocetkom 2015.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 19:23 (Chaky).
16 godina

I zaboravio reć da u areni igram samo protiv mage-eva. Znaju imat i po 4 skillstrike-a. Nek to kartu promijene u common ili rare da je ne moram svaki put gledat po nekoliko puta tijekom jednog game-a.

EDIT:

nakon propalog pokušaja zarade golda u areni vratim se ja nazad na ranked i dođem mi golden pally kao protivnik (ima više od 500W sa paladinom u rankedu) i legend card back. I igramo mi polako, jako zanimljiv i napet game, stavi on Tiriona, ga ja silencam i još aldora bacim na njega. Lik je od shredera dobio onaj 2 mana minion od priesta koji ga je heal-o 4 turna, a ja nemam nikakvog removala osim equality pyro u rukama (a neću an to trošit). Onda odigra onog novog legendary Toshley-a od kojeg dobije part za vračanje miniona u ruku i hvala bogu vrati on Tiriona i sljedeći potez ga ponovo odigra. Nažalost na ovog nisam imao odgovor tako da je uz trade dobio i weapon. I sad već svatko od nas potrošio removale i on odigro jedan idiotski potez (vjerovatno je zbog toga i izgubio game) i dođemo mi do zadnje karte u svakom decku. Ja dvije karte u ruci i primam već dmg zbog praznog decka, a njemu ruka 4-5 karata. meni ostali Sylvanas i Guardian of Kings u ruci  i lik se preda. Vjerovatno mu nije ništa preostalo da riješi moj board.

I nakon game-a idem ja njega dodat da ga pitam za koje mišljenje (Taj Toshley je čak i odlično ispao jer ga je kombiniro sa Pyromancerom i Tirionom) jer ipak je on iskusan pally igrač i da mu napišem ggwp. Kad ono on meni već poslao request. I napišem mu ja ggwp i pitam ga za neke stvari (kao što se vidi na slici), a on udri. Rage, rage i rage i onda me izbriše. Pa ga ja ponovo dodam, on prihvati, opet mu napišem par stavri on opet po svom i opet izbriše. {#} I tako sam ga dodao jedno 4 puta da ga malo podj*bavam kad je već taki. Sad ne želim pokrenut novi game jer će se onda izbrisat ta opcija da ga dodam {#}. Jel se može kako preko ovog nicka doć do njegovog battletaga ?

http://i.imgur.com/X1pab8Y.jpg

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 21:12 (AmonZero).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
AmonZero kaže...

I zaboravio reć da u areni igram samo protiv mage-eva. Znaju imat i po 4 skillstrike-a. Nek to kartu promijene u common ili rare da je ne moram svaki put gledat po nekoliko puta tijekom jednog game-a.

Ma to se zove peh. Ja recimo u svojih zadnjih par arena igrao sam 3 puta mage. Dobio samo jednom, jedan flamestrike.

U vezi zlatnog palija.

Koji *upak. Mislim da ne mozes doci do pravog battletaga, ali vjerujem da ga mozes prijaviti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2014 10:06 (Chaky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

OP mage arena deck...

Izgubim sa 4 wina, 3 put zaredom od priesta...

Nemoguće, takvi trolovi popovski.

Battlelog [CRO] dokmanic
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Otvorio sam cca 35 novih boostera do sad, što iz arene što od golda, niti jedan legendary do sad.... baš sam razočaran :-)

Izgleda da su malo smanjili drop rate u odnosu na stare boostere.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
1samek kaže...

Otvorio sam cca 35 novih boostera do sad, što iz arene što od golda, niti jedan legendary do sad.... baš sam razočaran :-)

Izgleda da su malo smanjili drop rate u odnosu na stare boostere.

Ma isti je. Ja sam na jednom accountu trebo nešto manje od 20 za 1. legendary, a na nekom sporedom acc iz prvog packa dobio.

12 godina

Ja otvorio oko 150 pack karata i 1 legendary,znaci na 1500 packova bi dobio 10 legendary.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ja igram jako dugo i imam iznenadjujuc manjak legenda,,,

samo yseru i gromasha imam. nemam vecinu ovih sto u svaki deck idu,nece me,,,

15 godina
neaktivan

zar je to toliko tesko za dobit? j*bote koliko ja onda srece imam , izgleda sto si veci noob u nekoj igri ,to ces vise srece imati u njoj :) , jos danas dobijem onaj neki epic mage minion koji daje nemogucnost svima do njega da budu targetani od strane heroja ,sto mi se cini poprilicno dobrom kartom , iako steta sto je mage karta ,tamo uglavnom koristim spelove a ne minione ...

0 0 hvala 0
17 godina

Pa ja imam sve competive legendarye i vecinu sam crafto tak da ne mislite da se to sve izvuce.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][ EUNE:exzzy ][ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
14 godina
neaktivan

ima na /r/hearthstone za skinut verzija za android koja radi na mobovima bez roota i bilo kakvog petljanja. samo install i kopirat OBB folder na odgovarajuce mjesto na mobu. 30 sec posla sve skupa i to ako ne znas di treba kopirat.

na oneplus oneu radi perfektno :)

0 0 hvala 0
16 godina

Iz clasic packova imam praktički sve ove korisne legendary. Krafto sam samo 2 komada (tiriona i carine mislim), a ovo sam sve dobio u packovima. Nisam nikad niti jednom duplog legendary dobio i nikad nisam dobio ona smeća poput nat pagle, cho itd.

U gvg sam crafto Dr Boom i Sneeds, a dobio Toshley

Evo i SS. Svaki put kad se sjetim lupim SS na xfire kada dobijem legendary.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
njuskac kaže...

Ja otvorio oko 150 pack karata i 1 legendary,znaci na 1500 packova bi dobio 10 legendary.

Ovo je teski peh. Slaba utjeha je sto imas dosta dusta.

15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Eto vidis kako se stvari mijenaju kad dodjes na malo nizi rang :)

LoL acc THCJoshi
17 godina

Čini se da sam ja imao podosta sreće s paketićima... 10 novih legendi, 4 class i 6 neutralnih (od toga Neptulon gold verzija)... ok, jednu sam napravio od dusta kojeg sam imao od ranije... ostale pretežno dobio u cca 50 paketića (ili napravio od dusta dobivenim od duplića)... sad više manje imam sve što mi treba pa polako dalje.

Ovo što se kolegi iznad dogodilo je očito baš peh :( Nekakav prosjek potezanja legenda je (kako kažu) - na 20 paketića, jedan legendary. 

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666

2 1 hvala 0
14 godina

meni treba 100 za 1.

tako nekako sam racunicu dobio.

16 godina
Jonja kaže...
AmonZero kaže...

Eto vidis kako se stvari mijenaju kad dodjes na malo nizi rang :)

Pa mislim logično je {#}

Niži rang = bolji igrači

A već je prošlo i dosta vremena od ekspanzije tako da 80% igrača radi copy paste od pro igrača deckove pa sad i oni dolaze do nižih rangova.

14 godina
Tanelorn kaže...

Čini se da sam ja imao podosta sreće s paketićima... 10 novih legendi, 4 class i 6 neutralnih (od toga Neptulon gold verzija)... ok, jednu sam napravio od dusta kojeg sam imao od ranije... ostale pretežno dobio u cca 50 paketića (ili napravio od dusta dobivenim od duplića)... sad više manje imam sve što mi treba pa polako dalje.

Ovo što se kolegi iznad dogodilo je očito baš peh :( Nekakav prosjek potezanja legenda je (kako kažu) - na 20 paketića, jedan legendary. 

Meni je bilo tako do sada, svakih cca 20 packova 1 leg, al više nije :-)

Od starih imam skoro sve, fali mi par komada, al novi 0 bodova. Imam dusta za 2 komada, al iz principa neću craftat dok ne dobijem barem jednog :-P

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice