Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 664.074
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Vaša klasa s kojom ostvarujete najbolje rezultate u ARENI je:

5 Druid
11 Mage
1 Warlock
1 Paladin
2 Rogue
LOL EUNE: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nije stalo sve u post prije.

0 Warrior
2 Hunter
1 Priest
3 Shaman
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 17:22 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

nisam dugo igra arenu, pa ne znam odgovorit na ovo pitanje :(

inače igram sve likove, vrtim se oko 20 ranka, chill igranje s prijateljima i tako, nikakva panika... Nisam još nijedan "poznati" deck iskopirao i isprobao, to mi je nekako bezveze, jedno vrijeme sam pokušavao, al nema smisla :(

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Rouge i druid, i mage ponekad. Ali vise uopce ne igram te klase osim druida, sad samo hunter, priest,paladin jel su mi sve ostale klase na 60lvl pa ove levelam. I u rankedu sam preso na priesta, doduse pao za par levela al nema veze.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
13 godina

Mage je zakon za arenu,mnogo dobrih pickova. shaman takodjer. (iz mog iskustva)

osim njih jos bi i druida spomenuo.

16 godina

Ja kad ne idem radit daily questove uvijek uzimam Rogue-a. Ima odlične karte tipa : Eviscarate, D. Poison, BackStab, Cold Blood, Assas Blade,  koje ćeš svaki put dobit na izbor u areni, a one su kao stvorene za nju. Uz mage-a (fireball, flamestrike, frostbolt, poly, water ele) ima jedne od najboljih basic karata za arenu.  Tu je i Druid dobar sa  Swipe i Druid Of Claw. Evo danas sam dobio 3 Swipea i 3 DOC u areni kad sam drafto.

Meni su te 3 klase odlične zato što imaju dobre basic i common karte koje ćeš u večini slučajeva barem jednu dobit na izbor.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 17:31 (AmonZero).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina

Nova Priest karta.

BF Nick: Xtream_Switch
17 godina

Dali i vi nalijećete na ove trolerske deckove (druide) koncipirane na innervate/alarmobot i nakrcane sa svim mrcinama od 6+ mana? Jučer pred večer naletim prvi put... jutros odem riješit daily quest i na još dva takva nabasam. (od tri takva, samo jednom sam se izvukao... nije nemoguce ali ako me card draw ne pomazi - adio). Igrao sam sa warriorom budući da mi je on danas bio kao daily quest.

I što sam primjetio, sve takve protivnike treba squelchat, jer trolaju na vise razina {#}

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tanelorn kaže...

Dali i vi nalijećete na ove trolerske deckove (druide) koncipirane na innervate/alarmobot i nakrcane sa svim mrcinama od 6+ mana? Jučer pred večer naletim prvi put... jutros odem riješit daily quest i na još dva takva nabasam. (od tri takva, samo jednom sam se izvukao... nije nemoguce ali ako me card draw ne pomazi - adio). Igrao sam sa warriorom budući da mi je on danas bio kao daily quest.

I što sam primjetio, sve takve protivnike treba squelchat, jer trolaju na vise razina {#}

Primijetio sam ih sve više u zadnje vrijeme i hebeno su iritantni pogotovo ako uđeš u igru samo da riješiš daily (kao ja npr).

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
16 godina
Tanelorn kaže...

ovo je ekstra loš deck, ne vidim kako bi mogao pobjediti shockadina

17 godina
Tanelorn kaže...

Ne, ne igram casual uopce,a i nikad dozivio da mi neko odigra alarm o bota, osim u areni(a i to rjetko) a odigro sam sigurno 7-8k gameova

Nego sta se tice priest karte, ovaj blizzard ko da ima zelju jos vise shebat paladina i priesta. Pa im daje sugave karte, a jace klase jos pojacava...

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 18:51 (R4zOR229).
17 godina
acca kaže...

ovo je ekstra loš deck, ne vidim kako bi mogao pobjediti shockadina

Mislim da ovima koji ga koriste i nije poanta imat dobar deck nego čisto malo zatrollat ekipu u slučaju da mu prođe fora da u startu potegne innervate pa odmah iza prvog kruga izleti neka od mrcina. Sve u svemu - iritantni su :)

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
17 godina
13 godina

Text na kartama im je loš. Draw a random beast card,otkud? Iz decka? Iz imaginarnog špila gdje su svi beastovi koji postoje? OTKUD?

Zasto im je tesko napisati?

Ovak neznas jel to iz decka il otkud

16 godina

Ajd ti meni reci odkud bi ga mogao izvuć ?

Nepostoji graveyard, ima samo deck. Logika

12 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

Text na kartama im je loš. Draw a random beast card,otkud? Iz decka? Iz imaginarnog špila gdje su svi beastovi koji postoje? OTKUD?

Zasto im je tesko napisati?

Ovak neznas jel to iz decka il otkud

probaj razmislit malo prije nego glupost napises

Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep
13 godina

Kak je s yserom i dream kartom?

Ni to nepiše koje su karte,ni niš. Sve naucis iz prve ruke.

Kak znamo da iz decka izvlacimo beasta u ovom slucaju?

Jel to gdje piše?

VI nekuzite moj post il?

16 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

Kak je s yserom i dream kartom?

Ni to nepiše koje su karte,ni niš. Sve naucis iz prve ruke.

Kak znamo da iz decka izvlacimo beasta u ovom slucaju?

Jel to gdje piše?

VI nekuzite moj post il?

https://twitter.com/bdbrode/status/479673920740532224

Znači izvlači ih od svih mogućih beastova ( ne samo onih iz decka ). Otprilike ko Ysera funkcionira.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 20:54 (Blizek).
17 godina

Pitaj boga, na forumu je neko napiso da ide iz card poola ko ysera(znaci svi bestovi koji postoje u igri). Makar mi to malo cudno i jako RNG izgleda tak da sumnjam.

13 godina

Eto. Dakle nije  iz teksta na karti najjasnije otkuda ide ,na prvi pogled.

U čem je onda problem kad sam napisao da je tekst na kartama loš. Ovo nije jedina karta koja je konfuzna.Nije ko da im nestane više teksta na kartu,pa s 2-3 rijeci više su mogli rijesit dilemu koju ocito nisam ja jedini imao.

17 godina

Inace znate da je sutra 8 obljetnica Naxxramas-a {#}

16 godina
R4zOR229 kaže...

Inace znate da je sutra 8 obljetnica Naxxramas-a {#}

DA,  ljudi nagađaju da bi moglo izać baš taj dan ili tokom sljedećeg tjedna za HS.

Što se tiće one nove hunter karte evo odgovora:

@djtyrant it's an extra card. Works like Ysera, but with beasts.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2014 12:46 (AmonZero).
17 godina

Malo slicica gameplaya iz naxxa

http://imgur.com/a/6zMrV/all

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 3:03 (R4zOR229).
15 godina

Pitanje :) , dali sad pretvorit karte u dust i radit jednu legendary kartu ili pričekati nadogradnju? Ako budu balansirali karte možda me i pogode pa izvučem više dust-a.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 18:53 (anarky1988).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i ovo je "reward" za 12 run arenu...nabim ovu igru tamo di mamic kaze.

reward?? reward??
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 8:18 (tkovi).

2 1 hvala 0
17 godina

A sta si ti ocekivo? Ja sam i puno gore stvario dobio, meni je osobno najbolji reward bio na 8 il 9 winova kad sam dobio legenderya ko reward.

17 godina

Konacno neki info od blizzarda, cijene naxa ce bit objavljene 01.7 a sama ekdpanzija izlazi u sedmom mjesecu( jos se nezna tocan datum)

15 godina
R4zOR229 kaže...

Konacno neki info od blizzarda, cijene naxa ce bit objavljene 01.7 a sama ekdpanzija izlazi u sedmom mjesecu( jos se nezna tocan datum)

Znači Nax će se definitivno naplaćivat pravim parama? Ja mislim da je bilo negdje da će bit kao veliki patch (ekpanzija u obliku patcha) i da će se sa zlatom to otvarat. Nadam se da će bit tako :)

17 godina

Pa imat ces cijene u novcima i u goldu pa biraj s cim ces kupit ko i sve ostalo(arena ticket, pack)

15 godina
R4zOR229 kaže...

Pa imat ces cijene u novcima i u goldu pa biraj s cim ces kupit ko i sve ostalo(arena ticket, pack)

E dobro onda, već sam se prepa da će trebat ekpanziju za prave pare uzimat...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice