bad manners
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prosvijetli me 
Pa engleski valjda znas?
A da i ne znas odes fino na google translate upises i voila i jos ti pise pojasnjenje izraza fino jest da je opet na englesom al
https://translate.google.com/#en/hr/bad%20manners
lack of polite or well-bred social behavior
ili ljudi koji su nekulturni u igri, kad vidis ono spamanje emotiona kad te neko dobiva. Kad igra jos 5 karti a sve sta treba napravit je napast s minionom na boardu itd...
a lol ma znam što su loši maniri,mislio sam u smislu "prosvijetlio si me" bas me je kopkalo sta je taj BM.znam engleski i svaka čast kad imas tolku volju objasnjavat
Igram arene svaki dan. Nisam vidio legendary kartu već podosta vremena. I svaki put kada skupim 6 ili 7 winova kao nagradu dobijem šugavu rare ili common kartu.
I to mi je hvala zato što igram arenu. Daj mi gold ili dust, koji će mi klinac karta.
Igram arene svaki dan. Nisam vidio legendary kartu već podosta vremena. I svaki put kada skupim 6 ili 7 winova kao nagradu dobijem šugavu rare ili common kartu.
I to mi je hvala zato što igram arenu. Daj mi gold ili dust, koji će mi klinac karta.
Upravo to. Zadnjih 20 arena ništa od karata. I kad me konačno posralo dobijem Black Knighta kojeg naravno imam! 
Ja sam prestao igrat arenu, kupujem samo boostere, nema smisla igrat arenu, gubit vrijeme i živce kad su šanse da ćeš dobit nešto šta ti triba nikakve...
Kak nema smisla kad zaradujes gold kad igras arenu? A imas sanse dobit neku kartu ko arena reward, ja sam bas nedavno dobio legenderya ko arena reward, nisam ni znao da je to moguce. A nije ni bila nesto specijalno dobra arena mislim da je bilo 8 il 9 winova.
Mislim da sam sad vidio najsick turn u areni ikada ( bar protiv mene ).
Imo sam s mageom na polju dark iron dwarfa, yetija, damaged golema i jednu kopiju mirror imagea ( svi full health ), a rogue je imo samo yetija ( isto full ).
On je došao na red s 6 mane.
Bacio je prvo gadgetzana, zatim je bacio backstab na yetija, drawa backstab kojeg baci na mirror image, odigra preparation pa eviscerate na dark iron dwarfa, baci treći backstab na damaged golema i onda ubije mog yetija sa svojim...
Još to nije bilo dovoljno, imo je poslije assasin's blade pojačan s deadly poisonom tako da je rješavo moje tauntere u šutu i imo je stealth minione ( assasin i panther ) koje mu nisam mogo polymorfat i tako me dobije.
Nisam mogo vjerovat kad je to izveo...
Vaša klasa s kojom ostvarujete najbolje rezultate u ARENI je:
| 5 | Druid |
|---|---|
| 11 | Mage |
| 1 | Warlock |
| 1 | Paladin |
| 2 | Rogue |
Nije stalo sve u post prije.
| 0 | Warrior |
|---|---|
| 2 | Hunter |
| 1 | Priest |
| 3 | Shaman |
nisam dugo igra arenu, pa ne znam odgovorit na ovo pitanje :(
inače igram sve likove, vrtim se oko 20 ranka, chill igranje s prijateljima i tako, nikakva panika... Nisam još nijedan "poznati" deck iskopirao i isprobao, to mi je nekako bezveze, jedno vrijeme sam pokušavao, al nema smisla :(
Rouge i druid, i mage ponekad. Ali vise uopce ne igram te klase osim druida, sad samo hunter, priest,paladin jel su mi sve ostale klase na 60lvl pa ove levelam. I u rankedu sam preso na priesta, doduse pao za par levela al nema veze.
Mage je zakon za arenu,mnogo dobrih pickova. shaman takodjer. (iz mog iskustva)
osim njih jos bi i druida spomenuo.
Ja kad ne idem radit daily questove uvijek uzimam Rogue-a. Ima odlične karte tipa : Eviscarate, D. Poison, BackStab, Cold Blood, Assas Blade, koje ćeš svaki put dobit na izbor u areni, a one su kao stvorene za nju. Uz mage-a (fireball, flamestrike, frostbolt, poly, water ele) ima jedne od najboljih basic karata za arenu. Tu je i Druid dobar sa Swipe i Druid Of Claw. Evo danas sam dobio 3 Swipea i 3 DOC u areni kad sam drafto.
Meni su te 3 klase odlične zato što imaju dobre basic i common karte koje ćeš u večini slučajeva barem jednu dobit na izbor.
Dali i vi nalijećete na ove trolerske deckove (druide) koncipirane na innervate/alarmobot i nakrcane sa svim mrcinama od 6+ mana? Jučer pred večer naletim prvi put... jutros odem riješit daily quest i na još dva takva nabasam. (od tri takva, samo jednom sam se izvukao... nije nemoguce ali ako me card draw ne pomazi - adio). Igrao sam sa warriorom budući da mi je on danas bio kao daily quest.
I što sam primjetio, sve takve protivnike treba squelchat, jer trolaju na vise razina 
Dali i vi nalijećete na ove trolerske deckove (druide) koncipirane na innervate/alarmobot i nakrcane sa svim mrcinama od 6+ mana? Jučer pred večer naletim prvi put... jutros odem riješit daily quest i na još dva takva nabasam. (od tri takva, samo jednom sam se izvukao... nije nemoguce ali ako me card draw ne pomazi - adio). Igrao sam sa warriorom budući da mi je on danas bio kao daily quest.
I što sam primjetio, sve takve protivnike treba squelchat, jer trolaju na vise razina 
Primijetio sam ih sve više u zadnje vrijeme i hebeno su iritantni pogotovo ako uđeš u igru samo da riješiš daily (kao ja npr).
ovo je ekstra loš deck, ne vidim kako bi mogao pobjediti shockadina
Ne, ne igram casual uopce,a i nikad dozivio da mi neko odigra alarm o bota, osim u areni(a i to rjetko) a odigro sam sigurno 7-8k gameova
Nego sta se tice priest karte, ovaj blizzard ko da ima zelju jos vise shebat paladina i priesta. Pa im daje sugave karte, a jace klase jos pojacava...
ovo je ekstra loš deck, ne vidim kako bi mogao pobjediti shockadina
Mislim da ovima koji ga koriste i nije poanta imat dobar deck nego čisto malo zatrollat ekipu u slučaju da mu prođe fora da u startu potegne innervate pa odmah iza prvog kruga izleti neka od mrcina. Sve u svemu - iritantni su :)
Text na kartama im je loš. Draw a random beast card,otkud? Iz decka? Iz imaginarnog špila gdje su svi beastovi koji postoje? OTKUD?
Zasto im je tesko napisati?
Ovak neznas jel to iz decka il otkud
Ajd ti meni reci odkud bi ga mogao izvuć ?
Nepostoji graveyard, ima samo deck. Logika
Text na kartama im je loš. Draw a random beast card,otkud? Iz decka? Iz imaginarnog špila gdje su svi beastovi koji postoje? OTKUD?
Zasto im je tesko napisati?
Ovak neznas jel to iz decka il otkud
probaj razmislit malo prije nego glupost napises
Kak je s yserom i dream kartom?
Ni to nepiše koje su karte,ni niš. Sve naucis iz prve ruke.
Kak znamo da iz decka izvlacimo beasta u ovom slucaju?
Jel to gdje piše?
VI nekuzite moj post il?
Kak je s yserom i dream kartom?
Ni to nepiše koje su karte,ni niš. Sve naucis iz prve ruke.
Kak znamo da iz decka izvlacimo beasta u ovom slucaju?
Jel to gdje piše?
VI nekuzite moj post il?
https://twitter.com/bdbrode/status/479673920740532224
Znači izvlači ih od svih mogućih beastova ( ne samo onih iz decka ). Otprilike ko Ysera funkcionira.
Pitaj boga, na forumu je neko napiso da ide iz card poola ko ysera(znaci svi bestovi koji postoje u igri). Makar mi to malo cudno i jako RNG izgleda tak da sumnjam.
Eto. Dakle nije iz teksta na karti najjasnije otkuda ide ,na prvi pogled.
U čem je onda problem kad sam napisao da je tekst na kartama loš. Ovo nije jedina karta koja je konfuzna.Nije ko da im nestane više teksta na kartu,pa s 2-3 rijeci više su mogli rijesit dilemu koju ocito nisam ja jedini imao.
Inace znate da je sutra 8 obljetnica Naxxramas-a