Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 660.150
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

6 King krush,al akir,jaraxxus,carine,hogger,baron. Ima dusta za jos al ne mislim ga trosit dok ne otvorim bar jos 50ak packova.

EDIT: 7 evo dobio i tiriona samo nazalost na NA serveru :S

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.5.2014 2:57 (R4zOR229).
16 godina
AlcoholicZile kaže...

ljudi koliko ste skupili legendary karti?ja 3 zasada Nat pagle,Baron geddon i Archmage antonidasa

Paketi: Gruul, Ragnaros, Groomash, Cairne, Cenarius, gold Onyxia, gold Edwin.

Craft: Tiriona, B Knighta, Sylvanas

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
17 godina
neaktivan

Imam i ja nekoliko: Gelbin, Deathwing, Hogger, Illidan, King Mukla i Nat Pagle (Deathwinga i Hoggera dobio u prvom packu koji sam kupio). Ali bi rado zamijenio sve te karte za Jaraxxusa pošto 90% matcheva igram sa lockom.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

E evo dans novi card back. Meni izgleda fenomenalno i nevjerujem da ću ga mijenjat. Dvostruko je ljepši od onog legendary card backa.

Znači s ranka 5 na rank 17. A jesu mi puno pomogli {#}

Novi card back za ovu sezonu neki zeleni. I nije baš nešto lijep.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja ove sezone ostajem na dvoznamenkastim rankovima i igram malo shamana,maga,priesta di mogu igrat s nekim osim huntera,warlocka i druida. Meta je na nizim rankovima zivi uzas i jednostavno je uber dosadno igrat.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
15 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Danas u rankedu 90% igrača ramp druid. WTF

edit:

Nema više druida slučajno sam natrefio na njih nekoliko zaredom. Imam 100% Win rate protiv legendary igrača (barem onih koji koriste legen card back) {#}. Dobio sam ih jedno 5-oricu danas.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.5.2014 14:37 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mage definitivno najjači heroj u areni. Evo zadnjih 5 dana odigrao 4 arene. Tri sa mageom i jedna warlock. Score sa mageom: 12-2, 12-0, 9-3 i warlock 6-3. Pun klinac golda dobio ali klinac od karata u packovima.

BF Nick: Xtream_Switch
16 godina
Switch kaže...

Mage definitivno najjači heroj u areni. Evo zadnjih 5 dana odigrao 4 arene. Tri sa mageom i jedna warlock. Score sa mageom: 12-2, 12-0, 9-3 i warlock 6-3. Pun klinac golda dobio ali klinac od karata u packovima.

Tak ti to večinom bude. Mnogo winova, dobiš sranja u packovima, dok kad napraviš run 1-3 ili 2-3 odma legendary u packu bude {#}

12 godina
neaktivan
EUW: AlcoholicManiac

0 0 hvala 0
16 godina

Napravio neki dan svoju verziju warlock decka i mogu reć da funkcionira odlično. 2x Blood Knight for the win.

Isprobavao sam sličan deck s Divine shield minionima u paladin decku i nisam imao uspijeha, ali s warlockom je odličan zbog karata poput Doomguarda  i jeftinih taunt i dmg miniona.

Trenutno ima jako mnogo deckova koji koriste minione s divine shieldom (Argent squire, Scarlet, Sunwalker) tako da su 2 Blood Knighta vrlo učinkovita, pogotovo protiv ostalih ZOO warlocka. Najviše sam imao 12/12 Bood Knighta protiv ZOO. Protivnicki warlock instant surrendo na 4 krugu.

Evo i ss pa tko želi nek isproba. Nećete požalit. {#}

http://imgur.com/Vdz1Ctn

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina

Ljepo je to al je uzasno doasdno za igrat, ja sam zato brzo odusto od zoo-a, a i hunter kojih je leeader pun ti cisti counter. I mortal coil si bolje zamjeni sa eleven arherom jel jos dobis miniona a karti uvijek dosta vuce sa hero powerom.

13 godina

podrzavam elvena umjesto mortal coila! :)

fora je,a kako kolega kaze,dobijes miniona. jedino te moze stetit u sucaju ak igras protiv huntera pa mu je uth jači ,but then again rijetko ce se potrefit da ce ti elven hunter dugo pozivit.

16 godina

Dobar je elven na početku kao minion, ali kada imaš malo više mana i toliko jeftinih karata u decku mislim da je karta više koju dobiješ od coila puno bolji izbor.  U tom warlock deck imam dosta jeftinih miniona tako da mi elven nije potreban. A i koristim samo 1 coil tak da nije problem.

Ubacio bi elevena u deck jedino ako bi još stavio 2x amani berserkera. Al zasad mi super funkcionira tak da neću mijenjat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2014 16:12 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

kakav stil igre i koja je klasa dobra protiv druida?igram većinom aggro warriora protiv svih klasa dobro se drzim al druid me na*uzi 99% puta

0 0 hvala 0
13 godina

pa naguzi te kad ima masu tauntova i dobre removale... svaki aggro se muci protiv druida :)

Igraj kontrolu,ići će puno bolje protiv takvog decka. Problem je što prije meča nemos znat protiv koga ćeš igrat.

17 godina

Naravno da mozes u 70% slucajeva ces igrat protiv zoo-a ili midrange huntera, eventualno kakvog miracle ili tempo rogua.

13 godina

nenzamo o kojem ranku priča čovjek :D

ak je 8-1 onda da. :D

12 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

pa naguzi te kad ima masu tauntova i dobre removale... svaki aggro se muci protiv druida :)

Igraj kontrolu,ići će puno bolje protiv takvog decka. Problem je što prije meča nemos znat protiv koga ćeš igrat.

ako ne gnjavim previše jel mi mozes dati kakav control deck za warriora? (guglao sam al svaki ima ragnarosa,yseru ili sta ja vez znam)

od tih "rijetkih"karti imam baron geddon,nat pagle,gnomash hellscream,gorehowl,brawl,mortal strike i frothing berserker.

17 godina

Ne, control warrior je debelo najskuplji deck u igri treba ti uz gromasha i barrona jos bar 4-5 legendarya. Mislim vecina kontrol deckova je skupa al ovaj je prvi definitivno.

http://hearthstone.blizzpro.com/wp-content/uploads/sites/4/2014/04/kitkatzwar.png

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2014 21:23 (R4zOR229).
12 godina
neaktivan

hvala na pomoći,vracam se huntardu -.-

0 0 hvala 0
17 godina

Igraj tempo rouga imas ovaj moj sta sam vec linko

http://www.hearthpwn.com/decks/48317-tempo

jeftin a dobar, ja sam prosle sezone doso do ranka 3s njim, s tim da nisam bas igro previse ranked a i BGH mozes izbacit ak ne sreces velke minione pa ti je jos 400dusta jeftinije.

12 godina
neaktivan

to mi je jedina klasa koju ne igram skoro nikako,16 lvl.ove druge su sve 30 plus.neznam zasto al jedino za rogue ne dobivam nikako karte u packovima tako da sam odustao od nje

0 0 hvala 0
15 godina
AlcoholicZile kaže...

kakav stil igre i koja je klasa dobra protiv druida?igram većinom aggro warriora protiv svih klasa dobro se drzim al druid me na*uzi 99% puta

Druid je yeben, ali kad god ga sretneš ima asa u rukavu, samo  zavlači pa se zabije iza taunta.

kasnije ga dočekati sa nekim one shot kill kartama i silence...neznam meni je on najgori, on i priest, uvijek te iznenade nečim.

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
17 godina

Evo za ove koji se zale na maga bez flamestrika u areni, bas sam napravio 12-2 s 0 flamestrika, 0 polymorpha, 0-frostbolta i 2 firebala. Zapravo jedini spellovi su mi i bili fireball, ice block i arcane intellect.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 0:08 (R4zOR229).
15 godina
R4zOR229 kaže...

Evo za ove koji se zale na maga bez flamestrika u areni, bas sam napravio 12-2 s 0 flamestrika, 0 polymorpha, 0-frostbolta i 2 firebala. Zapravo jedini spellovi su mi i bili fireball, ice block i arcane intellect.

Bravo čestitam ti.

Sutra ti printam priznanje i šaljem na adresu.

{#}

17 godina

Hvala, netreba packovi su bili cist ok.

15 godina
R4zOR229 kaže...

ma kakvi moram, sa tri spella otkinuti arenu to je vrh. Koje si legendary karte imao?
14 godina

Evo konačno blagi hunter nurf....

Unleash the Hounds će biti 3 mane umjesto 2.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...
R4zOR229 kaže...

ma kakvi moram, sa tri spella otkinuti arenu to je vrh. Koje si legendary karte imao?

Deathwinga

@1samek

Otkud ti to? AKo je istina nisam bas zadovoljan s tim.

EDIT: evo naso ako kog zanima

http://www.hearthpwn.com/forums/hearthstone-general/card-discussion/10174-uth-nerf

AK nista bar cu dobit punu cijenu kad ih dischantam, zato sam ih i cuvo :D

EDITX2:

Evo offical od blizzarda

http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/12673778812?page=1

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 15:05 (R4zOR229).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice