Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 660.462
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Arena i samo arena nema kruha od packova.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
13 godina
Re: Heartstone: Heroes Of Warcraft

arena je idealna da naucis value karata. npr. chillwind yeti.

nemora bit da ces ga kasnije u constructed decku igrat,ali bome tesko je uzet bolji pick za arenu u obliku miniona. 4 mane 4/5. imun protiv priesta zbog sweetspot 4 attacka,imas fino 5 hpa da izbjegnes neke spellove ili zagarantiras 2 za 1 (isto vrijedi s minioma,velike su sanse da ces 2 za 1 s njim izvuc)...

uglavnom,u areni brzo skuzis koje karte valjaju,koje ne. I naucis igrat planski. Ne u smislu da ces draftat recimo murlock deck u areni,jer je skoro nemoguce. Nego od karata koje si izabrao sagledas ih nakraju kao cjelinu i imas plan kako igrati s njim optimalno...Ako imas npr. 3 Hex-a ili 3 Polymorpha,da si mozes priustit da u slucaju nuzde ne trejdas svoja 2 miniona za njegovog jednog,mozes si dopustit taj jedan poly i isplivat debelo ispred njega,jer imas komotnost jos 2 u decku itd...

Ugl 3 thumbs up-a za arenu. Nekad ces bit *eben od RNGesusa al boze moj,i protivnici ce.

17 godina
neaktivan

Hvala svima na odgovoru i konstruktivnim savjetima. Definitivno ću probati arenu, ako baš i ne pobijedim mnogo rundi, naučit ću igrat :)

https://www.facebook.com/pages/Filip-Radulovi%C4%87/504432012929374

0 0 hvala 0
15 godina
Creative kaže...

Hvala svima na odgovoru i konstruktivnim savjetima. Definitivno ću probati arenu, ako baš i ne pobijedim mnogo rundi, naučit ću igrat :)

http://www.liquidhearth.com/guides/arena-tier-list

ovo je meni pomoglo jako!

sad radim barem 7 min. winova da vratim uloge, prije banana, jedva 3-3

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
17 godina

Ma glupo se ravnat po tim listama, ako imalo duze igras znas sta ti je top pick. A neke karte su zasebno lose al u kombu su dobre, npr timber wolf(il kak se vec zove) je uzas pick al ak nekim cudom slozis deck sa dosta bestova u areni je cist ok pick, jos ak imas i UTH

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
13 godina
fila2208 kaže...
Creative kaže...

http://www.liquidhearth.com/guides/arena-tier-list

ovo je meni pomoglo jako!

sad radim barem 7 min. winova da vratim uloge, prije banana, jedva 3-3

ajde ne laprdaj gluposti, obična tier lista mu neće donijet 7+ winova u svakom arena runu. Ni pro playeri ne mogu svaki arena run iamt 7+ winova, već imaju prosjek od 8/9 winova ali to ne znači da nekad ne odu i 2/3 3/3.

15 godina

hejteri odyebite.

Dečko je tek počeo i vjerovatno ne shvaća zašto je jedan boulderfist jaka karta jer djeluje prazno kad nema efekta ili nešto.

Tier liste su tu za pomoć, meni su pomogle.

Ne radim ni ja svaki run 789 winova, naravno, ali počeo sam česšće imati dobar run otkako malo pogledam tier da vidim što je bitno što ne jer nisam nikakv pro.

Ugl. ovdje se radi o početnicima i svaka pomoć im je dobrodošla, a ne skakat odmah, pa vidiš koje su karte bolje itd...ne ne vidiš ako si tek počeo.

Klasični hrvatistan, pokušaš čovjeku pomoć i dat smjernicu pa te pljuju. Ok thy.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 20:23 (fila2208).
Moj PC  
8 0 hvala 4
12 godina
protjeran
R4zOR229 kaže...

Ma glupo se ravnat po tim listama, ako imalo duze igras znas sta ti je top pick. A neke karte su zasebno lose al u kombu su dobre, npr timber wolf(il kak se vec zove) je uzas pick al ak nekim cudom slozis deck sa dosta bestova u areni je cist ok pick, jos ak imas i UTH

Double timber + unleash the hounds...gg

15 godina
Jarvan kaže...
R4zOR229 kaže...

Double timber + unleash the hounds...gg

jako lijepo divno i krasno jos ako buzzarda stavis prije, ali je u areni to skoro pa nemoguce skombat fino. Zato treba dati pocetniku tier listu da se orijentira da shvati razliku izmedu arene i constructeda. Constructeda ionako ima tona po internetu... Ugl. Nek lagano gleda, orijentira se i zacas ce shvatiti snagu i manu svake karte i kako je kombat
13 godina

a dobro al iskreno,netreba ti tier list ak imas mozga. doslovce trebas vagnut stats vs mana cost i ako ima efekt i to u obracun uzet.

ono wow u tier listi je yeti ispred stormpike commandoa,pitam se zasto. :D

puno bolje je naucit sam,i igrat s razumijevanjem.

isto tako s constructedom. napravit svoj deck,ne uzet s neta. malo karata ima,nije tesko napravit dobar i funkcionalan deck. a onda s daljnjim igranjem vidis jel ti cega fali u decku itd.

iskustvo

17 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...
napravit svoj deck,ne uzet s neta.

Puno je lakše u početku uzet s neta deeck pa ga kasnije prilagodit sebi nego radit deck od nule ako si početnik.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
15 godina
Rocinante2112 kaže...

a dobro al iskreno,netreba ti tier list ak imas mozga. doslovce trebas vagnut stats vs mana cost i ako ima efekt i to u obracun uzet.

ono wow u tier listi je yeti ispred stormpike commandoa,pitam se zasto. :D

puno bolje je naucit sam,i igrat s razumijevanjem.

isto tako s constructedom. napravit svoj deck,ne uzet s neta. malo karata ima,nije tesko napravit dobar i funkcionalan deck. a onda s daljnjim igranjem vidis jel ti cega fali u decku itd.

iskustvo

Iskustvo da, to ti sad lako pričaš kad si veteran. Sjećam se kad prvi put igru upalio i nisam ništa shvaćao i nightblade mi je bio najbolja karta a elven archer sam išao prvi krug u životne bodove.

Tier je dobra pripomoć, ne kažem da moraš slijepo po njoj, ali nekom početniku arena može izgledati jako teška kad ne zna na što treba ići i kakva su tamo ''pravila''.

Stavio sam tier kao savjet i pomoć, na njemu je hoće neće.

Ne mogu svi iz prva tri kruga skužit kako koji deck ko vrti itd pa im je svaka pomoć dobrodšla.

Opet ponavljam, stavi se u kožu početnika a ne gledati sad iz perspektive nekog igrača koji je prošao malte ne sve.

13 godina

a dobro ja gledam iz svoje perspektive dugogodisnjeg magic kartaša.

skill je prenosiv,ko i u drugim igrama jelte :D

15 godina
Rocinante2112 kaže...

a dobro ja gledam iz svoje perspektive dugogodisnjeg magic kartaša.

skill je prenosiv,ko i u drugim igrama jelte :D

To se slažem, kolega kojeg sam navukao na Hearthstone, bivši magic the gathering, tako je rekao je strašan igrač i divim mu se kako jako lijepo igra.

Isto vrijedi za druge fps, rts, racing itd...ko dominira u jednom žanru, svaka igra u tom žanru mu leži i lakše se prilagodi.

Ugl. početnicima treba pomoći, znam i sam tek sad počeo, prije sam igao yugioh, ali ni upola nije zanimljvi kao ovo.

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
13 godina
neaktivan

Igram arenu i izaberem huntera i koji deck imam i trenutno na 9-0 {#}, a u decku ništa vrijedno spomena.

arena HS arena HS
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina

Neigriv lag, pucanje veze danas.

Thy blizz!

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa pise ti ljepo tamo, zato ja imam na NA i EU kad je jedan server u komi igram i na drugom, al ce sad jos malo maintance na NA :S

17 godina

Evo vam mog rogua ako neko oce probat, deck nije skup a cist je ok za sad sam izmedu ranka 2-3-4 stalno.

http://www.hearthpwn.com/decks/48317-tempo

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2014 0:42 (R4zOR229).
16 godina

Napokon neka korisna secret paladin karta. Sad će bit barem neke koristi od hero powera.

https://twitter.com/PlayHearthstone/status/461384485901041664

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne sječam se kad sam zadnji put igrao protiv Priesta ili sa njim a da u prvoj ruci nije bio

Northshire Cleric

Malo čudno za nasumično biranje karata, a to vrijedi i za druge klase, kako samo uvijek dobiju od 30 karata na početku iste.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Trol arena.

4 legendary.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav, novi sam igrac, ispocetka mi je izgledalo kao glupa igrica ali kada sam isprobao svidjela mi se, zavrsio sam onih 6 bossova i poceo PvP casual meceve igrati..

Pa dajte mi sve savjete da igram ispravno i da ne radim noobovske greske..

Kako ide levelanje i to? {#}

hvala

0 0 hvala 0
13 godina

@fila2208

Naravno da će mu tier lista pomoć u odabiru karata za deck ali neće samo gledanjem tier liste doći do prosječnih 7 winova (kako ti tvrdis da ti je pomogla tier lista)

Nevezano za tu temu, konačno prvi 12 win arena run :) Arena run je bio sa Mageom - DECKLIST

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kenan.M kaže...

@fila2208

Naravno da će mu tier lista pomoć u odabiru karata za deck ali neće samo gledanjem tier liste doći do prosječnih 7 winova (kako ti tvrdis da ti je pomogla tier lista)

Nevezano za tu temu, konačno prvi 12 win arena run :) Arena run je bio sa Mageom - DECKLIST

3 Flamestrike {#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
16 godina
neaktivan
Jarvan kaže...

Trol arena.

4 legendary.

Javi kako prođe {#}. Ja sam nakon 2 početničke i loše odigrane arene malo uzeo dan-dva, igrao i učio više te sam sad na 5-2 sa priestom ( dobio Ragnarosa + solidan deck ) s time da sam jedan game izgubio zato što sam u turnu kad sam trebao očistit mu polje i izvadit ragnarosa ( taman imao 8/8 ) kliknuo na end turn {#} pa je on meni počistio polje i na kraju me na jedvite jade dobio, no nema veze, i takve greške su dio učenja.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan

Ozbiljno, u areni je samo bitno da imas sto vise tih table clearova kao sto su consecration (ako se tako pise) i fflame strike jer su to najmocnije karte buduci da se ne mozes oslanjati na neke lude comboe i sl. kao sto mozes u preconstructedu. Sad, ja uvijek ali uvijek dok izaberem magea u skromnoj nadi da cu dobiti bar jedan flamestrike, dobijem fino nijedan :) Sve je u ovoj igri vecinom luck (gameplay u potpunosti), a ostalo je slaganje decka viđenih na internetu i posjedovanje karata

0 0 hvala 0
13 godina

nebito

ja bez ijednog flamestrikea imo 9/0 pa zavrsilo 11/2

i bez jednog legenda

15 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

nebito

ja bez ijednog flamestrikea imo 9/0 pa zavrsilo 11/2

i bez jednog legenda

Luck. I ja sam jednom imao 10-0 sa rougeom sa relativno slabim kartama. Nezz jednostavno mi opponenti nisu bili u stanju dobiti karte koje bi me u tom trenutku najvise ostetile. Ni jedan assassinate nisam imao, ni jednog Agenta i ni jednog this is our town scrub-a. Totalni haos je bio od decka, ali me jednostavno tad krenulo ili moje neprijatelje bas i ne. Da ponovo idem obavit jedan arena run s tim deckom, vjerojatno bi bio oko 3-5 winova, nikako vise. Kako sam vec rekao, luck igra najvecu ulogu u ovoj igri (jbg, kad je tak) ali je zabavna i to je uostalom jedino sto se ocekuje od jedne casual kartaske igre bazirane na mmo-u. Naravno, znati koja se od 3 karte najbolje uklapa u deck (da ne kazem "koja je od 3 karte najbolja" ali je cesto i to slucaj) je stvar basic poznavanja deckova i karata, pa se to podrazumijeva jer se to znanje dobije ako se odigralo dovoljan broj partija, a nakon toga smo svi isti skillwise (uvijek ce postojati greske i na najvisim rankovima, al sta ces takvi smo mi, ljudi..)I to je sasvim ok. Stvarno se nadam da nikom nije u cilju bilo "masterati" Hearthstone. Ako je, postoje igre poput counterstrikea, dote&lola itd. Ovo je igra za opustanje 

12 godina
neaktivan

ljudi koliko ste skupili legendary karti?ja 3 zasada Nat pagle,Baron geddon i Archmage antonidasa

EUW: AlcoholicManiac

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AlcoholicZile kaže...

ljudi koliko ste skupili legendary karti?ja 3 zasada Nat pagle,Baron geddon i Archmage antonidasa

do sad sam dobio samo sylvanas windrunner, a igram od samog pocetka bete, nekih 6 mjeseci mozda i vise
ali imam murlock-a i pirate legend dodatno

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice