Kupio sm si headset i kako sa mogu govoriti u igri umjesto debilnog pisanja ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupio sm si headset i kako sa mogu govoriti u igri umjesto debilnog pisanja ?
na cod4 mozes jedino ako server podrzava onda drzis tipku "z" i pricas ,a meni je nekako najjednostavnije preko xfire-a
Uglavnom, možeš koristiti Teamspeak, Ventrilo, xfire, steam... itd.
Npr. hoću igrati Left4Dead u MPu i kako sad preko x firea ?
Ma pričanje u igrama i nije toliko zaniljivo ako pričaš sa potpunim neznancima, ako pak igraš s prijatelja jednostavno se spojite u razgovor preko Skypea ili Ventrila.
Da to s frendovima bum igral.
Da ali kaj mogu igrati Left i biti spojem preko skypea (s time da prićam) ?
Razgovral sam preko msna ali mi je glupo jer moram stistnu f2 da bi govorio.
Dali sa skypeom ili xfireom mogu pričat non stop bez pritiskanja dodatnih tipki ?
Da to s frendovima bum igral.
Da ali kaj mogu igrati Left i biti spojem preko skypea (s time da prićam) ?
Razgovral sam preko msna ali mi je glupo jer moram stistnu f2 da bi govorio.
Dali sa skypeom ili xfireom mogu pričat non stop bez pritiskanja dodatnih tipki ?
Staviš da ti se glasovno aktivira a ne stiskanjem tipke, samo onda je problem što se nekad nerazumi prva riječ... ja jednostavno reknem nešto prije nego počmem razgovarat s frendom, možeš tako kako sam ti reka ali je meni uvjek bolje da stisnem određenu tipku.
iskreno? 2 glavne opcije, skype i ventrilo - skype je bolji ali generira puno vise prometa, ako nemas dobru vezu tj spora je ili nemas flat onda odi na ventrilo, takodjer ako vas je 3 ili vise odi na ventrilo - ventrilo ima push to talk opciju, ali ona je samo opcija, narihtas si voice activated, smanjis sensitivity na 0.5 i u're good to go, sam program malo prostora zauzima, ali ne znam kako ide sa njihovim besplatnim serverima, mi pricamo preko privatnog (placa se godisnje) samo dosta nas je pa se skupi za platit to
opet imas besplatno teamspeak ali sa slabijom kvalitetom zvuka, ali (relativno) je prihvatljiv....
imas i googletalk, od 100% besplatnih uz skype on je ok i ne generira toliko prometa
xfire su ti preporucili... pa ok, znam da se moze ali nisam koristio za talk, samo za play, probaj, isto je besplatno
dakle izaberete neki od tih programa, instalirate, napravite account i dodate se u friends te zovet jedni druge (ima konferencijski poziv) ili nadjete server (ovisi o programu), udjete na njega i u istu sobu i pricate, nije nijedan prekompliciran
Ma pričanje u igrama i nije toliko zaniljivo ako pričaš sa potpunim neznancima, ako pak igraš s prijatelja jednostavno se spojite u razgovor preko Skypea ili Ventrila.
da jedino ako hoćeš strancima opsovat majku i sve pretke....hahahah
iskreno? 2 glavne opcije, skype i ventrilo - skype je bolji ali generira puno vise prometa, ako nemas dobru vezu tj spora je ili nemas flat onda odi na ventrilo, takodjer ako vas je 3 ili vise odi na ventrilo - ventrilo ima push to talk opciju, ali ona je samo opcija, narihtas si voice activated, smanjis sensitivity na 0.5 i u're good to go, sam program malo prostora zauzima, ali ne znam kako ide sa njihovim besplatnim serverima, mi pricamo preko privatnog (placa se godisnje) samo dosta nas je pa se skupi za platit to
opet imas besplatno teamspeak ali sa slabijom kvalitetom zvuka, ali (relativno) je prihvatljiv....
imas i googletalk, od 100% besplatnih uz skype on je ok i ne generira toliko prometa
xfire su ti preporucili... pa ok, znam da se moze ali nisam koristio za talk, samo za play, probaj, isto je besplatno
dakle izaberete neki od tih programa, instalirate, napravite account i dodate se u friends te zovet jedni druge (ima konferencijski poziv) ili nadjete server (ovisi o programu), udjete na njega i u istu sobu i pricate, nije nijedan prekompliciran
da ja koristim oboje , i skype i ventrillo, ali ja sam u clanu pa zato koristim vent, bio jesam teamspeak ali je kvaliteta zvuka bila toliko loša da nisam mogao više podnijet ba sam ga šuknio u k......,
preko msn-a uzmi video poziv i moces pricat da nepretisces F2 a i mislim da imas u opcijama da namjestis da netreba drzat F2