Headset i igre

poruka: 12
|
čitano: 1.679
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Headset i igre

Kupio sm  si headset  i  kako sa mogu govoriti  u igri umjesto  debilnog pisanja ?

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Headset i igre
WItcher kaže...

Kupio sm  si headset  i  kako sa mogu govoriti  u igri umjesto  debilnog pisanja ?

na cod4 mozes jedino ako server podrzava onda drzis tipku "z" i pricas ,a meni je nekako najjednostavnije preko xfire-a

prodajem pozivnice za partis
18 godina
Ovisno o igri, neke imaju ugrađen voip, neke ne.

Uglavnom, možeš koristiti Teamspeak, Ventrilo, xfire, steam... itd.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
18 godina
neaktivan
Headset i igre

Npr. hoću igrati Left4Dead u MPu   i kako sad preko x firea ?

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Ak igraš L4D igraš sigurno na steamu, samo si namjestiš push to talk unutar igre i to je to.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
neaktivan
Headset i igre

Ma pričanje u igrama i nije toliko zaniljivo ako pričaš sa potpunim neznancima, ako pak igraš s prijatelja jednostavno se spojite u razgovor preko Skypea ili Ventrila.

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2009 11:07 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Da to s frendovima  bum igral.

Da ali kaj mogu  igrati Left i  biti spojem preko skypea (s time da prićam) ?

Razgovral sam preko msna ali mi je glupo jer moram stistnu  f2 da bi govorio.

Dali sa skypeom ili xfireom mogu pričat non stop bez pritiskanja dodatnih tipki ?

Ne znam kaj da napišem !
17 godina
WItcher kaže...

Da to s frendovima  bum igral.

Da ali kaj mogu  igrati Left i  biti spojem preko skypea (s time da prićam) ?

Razgovral sam preko msna ali mi je glupo jer moram stistnu  f2 da bi govorio.

Dali sa skypeom ili xfireom mogu pričat non stop bez pritiskanja dodatnih tipki ?

Staviš da ti se glasovno aktivira a ne stiskanjem tipke, samo onda je problem što se nekad nerazumi prva riječ... ja jednostavno reknem nešto prije nego počmem razgovarat s frendom, možeš tako kako sam ti reka ali je meni uvjek bolje da stisnem određenu tipku.

17 godina
Headset i igre

iskreno? 2 glavne opcije, skype i ventrilo - skype je bolji ali generira puno vise prometa, ako nemas dobru vezu tj spora je ili nemas flat onda odi na ventrilo, takodjer ako vas je 3 ili vise odi na ventrilo - ventrilo ima push to talk opciju, ali ona je samo opcija, narihtas si voice activated, smanjis sensitivity na 0.5 i u're good to go, sam program malo prostora zauzima, ali ne znam kako ide sa njihovim besplatnim serverima, mi pricamo preko privatnog (placa se godisnje) samo dosta nas je pa se skupi za platit to

opet imas besplatno teamspeak ali sa slabijom kvalitetom zvuka, ali (relativno) je prihvatljiv....

imas i googletalk, od 100% besplatnih uz skype on je ok i ne generira toliko prometa

xfire su ti preporucili... pa ok, znam da se moze ali nisam koristio za talk, samo za play, probaj, isto je besplatno

dakle izaberete neki od tih programa, instalirate, napravite account i dodate se u friends te zovet jedni druge (ima konferencijski poziv) ili nadjete server (ovisi o programu), udjete na njega i u istu sobu i pricate, nije nijedan prekompliciran

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
thuglife kaže...

Ma pričanje u igrama i nije toliko zaniljivo ako pričaš sa potpunim neznancima, ako pak igraš s prijatelja jednostavno se spojite u razgovor preko Skypea ili Ventrila.

da jedino ako hoćeš strancima opsovat majku i sve pretke....hahahah

16 godina
protjeran
Rhodin kaže...

iskreno? 2 glavne opcije, skype i ventrilo - skype je bolji ali generira puno vise prometa, ako nemas dobru vezu tj spora je ili nemas flat onda odi na ventrilo, takodjer ako vas je 3 ili vise odi na ventrilo - ventrilo ima push to talk opciju, ali ona je samo opcija, narihtas si voice activated, smanjis sensitivity na 0.5 i u're good to go, sam program malo prostora zauzima, ali ne znam kako ide sa njihovim besplatnim serverima, mi pricamo preko privatnog (placa se godisnje) samo dosta nas je pa se skupi za platit to

opet imas besplatno teamspeak ali sa slabijom kvalitetom zvuka, ali (relativno) je prihvatljiv....

imas i googletalk, od 100% besplatnih uz skype on je ok i ne generira toliko prometa

xfire su ti preporucili... pa ok, znam da se moze ali nisam koristio za talk, samo za play, probaj, isto je besplatno

dakle izaberete neki od tih programa, instalirate, napravite account i dodate se u friends te zovet jedni druge (ima konferencijski poziv) ili nadjete server (ovisi o programu), udjete na njega i u istu sobu i pricate, nije nijedan prekompliciran

da ja koristim oboje , i skype i ventrillo, ali ja sam u clanu pa zato koristim vent,  bio jesam teamspeak ali je kvaliteta zvuka bila toliko loša da nisam mogao više podnijet ba sam ga šuknio u k......,

16 godina
neaktivan
Headset i igre

preko msn-a uzmi video poziv i moces pricat da nepretisces F2 a i mislim da imas u opcijama da namjestis da netreba drzat F2

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice