Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.288.565
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Guild Wars 2

Pozz ,

zanima me kako mogu vidjeti jeli mi armor ostecen i sta ucim kod warrior trainer sta je sa onim knjigama to ne kuzim pa ako bi mi itko mogao objasnitit hvala ...i jos nesto ako obavim neki evenet tj " quest " onda mi nagrade idu u mail ili ja nekako unovcim ona srca negdi ili tako nesto  ? 

DeaathDealer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

OK, ajmo redom. Imas na sredini ekrana dole health kuglicu ili kak vec to hoces zvati. Kad ti se osteti armor, dobit ces prvo kao mali zuti shield sa donje desne strane health kugle. Kad ti pukne neki dio imat ces crveni slomljeno srce.

Takodjer mozes pogledat kad stisnes H (hero window), osteceni dijelovi imaju zuti stit, slomljeni imaju crveno slomljeno srce.

Kad ti se osteti/slomi armor terbas naci na mapi crveno slomljeno srce, to je covjek koji ti ga popravlja za mali novac.

Knjige ti trebaju da bi mogao koristiti traitove, kako levelas dobivat ces odredjenu kolicinu trait pointova sa kojima slazes build. To mozes takodjer vidjeti na hero windowu (negdje tmao ti je screen/trait prozor pa ces vidjet).

Nagrade od srca ti stizu mailom. Kad procitas mail u donjem lijevom kutu ce ti pisat koliko novaca ti je nagrada i moras stisnut tipku "take all" - tako ga pokupis.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 21:20 (Rhodin).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Re: Guild Wars 2
Rhodin kaže...

OK, ajmo redom. Imas na sredini ekrana dole health kuglicu ili kak vec to hoces zvati. Kad ti se osteti armor, dobit ces prvo kao mali zuti shield sa donje desne strane health kugle. Kad ti pukne neki dio imat ces crveni slomljeno srce.

Takodjer mozes pogledat kad stisnes H (hero window), osteceni dijelovi imaju zuti stit, slomljeni imaju crveno slomljeno srce.

Kad ti se osteti/slomi armor terbas naci na mapi crveno slomljeno srce, to je covjek koji ti ga popravlja za mali novac.

Knjige ti trebaju da bi mogao koristiti traitove, kako levelas dobivat ces odredjenu kolicinu trait pointova sa kojima slazes build. To mozes takodjer vidjeti na hero windowu (negdje tmao ti je screen/trait prozor pa ces vidjet).

Nagrade od srca ti stizu mailom. Kad procitas mail u donjem lijevom kutu ce ti pisat koliko novaca ti je nagrada i moras stisnut tipku "take all" - tako ga pokupis.

Znan da zvucim kao noobina ...dotad sam se ja vec snašao ...inače igrao sam sve žive mmo-ove ali mehanika ovoga me totalno sje*ala ... 
Kralju hvala na pomoći :)  (uglavnom sviđa mi se jako ,zasad bolje od wow-a i swtora )

DeaathDealer
13 godina
Guild Wars 2

Gdje mogu kupit skinove za armor? jel me moze netko uputit ne znam kak uopce da to zguglam

0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

GW2 account bi dao za 200 kn ako nekoga zanima?ne igram baš puno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Jucer sam vidio u LA sylvaricu sa twilightom i velikog norna sa sunriseom. Oba like igraju iskljucivo u Mf armoru, kinez sa twilightom je do sada uglavnom farmao. Ugl, transmutao je na mac berserker's statse i twilight vise nije legendary vec "transmuted" item. Jos uvijek izgleda savrseno, ali ovo mi je malo ubilo zelju da izradom legendary itema - gubitak 9% crit dmg i 128 precisiona u zamjenu za 128 toughnessa i 128 vitalitya mi se ne cini ponajboljim rjesenjem, a ako cu raditi legendary da bih ga koristio ko skin za svoj berserker's GS... a ono... JAKO JAKO skupi skin.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

jucer sam spalio +60g na rare greatsworde... u nadi da naidje kakav precursor... cca 250 maceva sam bacio u MF... 0 bodova.. :p

od kad sam vidio mesmera sa misli sunriseom... ufh.. predobro

u zadnje vrijeme nailazim na dobre elementaliste.. ne qwama dobre.. ali poprilicno dobre... (pricam o WvWu) jedan me cak uspio downati, a natjeravali smo se cca 7,8minuta oko durios forta.. da nisu ostali naisli... nastradao bih(ja, ne on :p )

tak da sam odlucio... necromancer ide za 4. lika.. elementalista ce biti treci ^^

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
josipva kaže...

Sto se elementalista tice jos uvijek stojim na tome da si nub. Isto se vidi i po buildu koji koristis. Taj build prema trenutnom stanju balansa sucka za elementalista.

Da, toliki sam nub da sam prije tri tjedna kad sam se logirao na gw2 tukao hrpe undeadova bez imalo problema. /facepalm/

Sinatra kaže...

Pa je bio jedan užasno tvrdoglavi earth elementalist koji je igrao samo i jedino tu klasu. Ali to je rasturao svjetski. Totalni zajebant, prvo bi ti ispio krv na slamku, a za pet minuta bi se vratili na zajebanciju. Sjećam se i nekog slavonca koji je valjda igrao sam protiv sebe. Ne sjećam im se više imena, ali nijednog iz prvog GW-a nisam susreo u nastavku.

Prvi mi smrdi na Shumara, a ovaj Slavonac tako vuče na Creeping Deatha. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 8:18 (gwammz0r).
12 godina
protjeran
Rhodin kaže...

Jucer sam vidio u LA sylvaricu sa twilightom i velikog norna sa sunriseom. Oba like igraju iskljucivo u Mf armoru, kinez sa twilightom je do sada uglavnom farmao. Ugl, transmutao je na mac berserker's statse i twilight vise nije legendary vec "transmuted" item. Jos uvijek izgleda savrseno, ali ovo mi je malo ubilo zelju da izradom legendary itema - gubitak 9% crit dmg i 128 precisiona u zamjenu za 128 toughnessa i 128 vitalitya mi se ne cini ponajboljim rjesenjem, a ako cu raditi legendary da bih ga koristio ko skin za svoj berserker's GS... a ono... JAKO JAKO skupi skin.

S legendary weaponima nije problem to kaj su skupi, problem je kaj su prokleto ružni.

15 godina
blankyboy kaže...

jucer sam spalio +60g na rare greatsworde... u nadi da naidje kakav precursor... cca 250 maceva sam bacio u MF... 0 bodova.. :p

od kad sam vidio mesmera sa misli sunriseom... ufh.. predobro

u zadnje vrijeme nailazim na dobre elementaliste.. ne qwama dobre.. ali poprilicno dobre... (pricam o WvWu) jedan me cak uspio downati, a natjeravali smo se cca 7,8minuta oko durios forta.. da nisu ostali naisli... nastradao bih(ja, ne on :p )

tak da sam odlucio... necromancer ide za 4. lika.. elementalista ce biti treci ^^

to mi se doslovno gadi u igri, da ja ne mogu doci do skina postenim radom, questom nego moram se moram pouzdati u neku srecu forge.a

uzas.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
16 godina
gwammz0r kaže...
Rhodin kaže...

...

S legendary weaponima nije problem to kaj su skupi, problem je kaj su prokleto ružni.

A sad slafko kako kome... vidis meni se svidaju staff, oba greatsworda (oni stvarno izgledaju bolesno u zivo), dagger i shield. Nikako mi ne pasu scepter (cak bi mogo reci da je teska katastrofa), focus i podvodna oruzja, a ostatak jos nisam vidio.

U medjuvremenu sam citao da ce "ispraviti bug kod transmutanja legendary oruzja" , tj. i dalje ce pisati transmuted, ali ce boja biti ljubicasta, a ne narancasta ko sad, tj. zadrzat ce status legendary oruzja. To sad cak i bolje zvuci, odnosno moguce je imati legendary berserker's oruzje. Steta kaj im to nije defaultno, jer vecina aktivnih buildova koristi berserker's.

smiglcro kaže...
blankyboy kaže...
...

to mi se doslovno gadi u igri, da ja ne mogu doci do skina postenim radom, questom nego moram se moram pouzdati u neku srecu forge.a

uzas.

Sto se tice ovoga, navodno postoji recept za svaki legendary precursor i bilo koji se moze dobiti sa 100% vjerojatnoscu za 35-40 golda, ovisno o cijeni itema na TP-u. Ovo je izjava pokupljena sa GW2 guru foruma, a koju sam procitao citiranu na redditu gdje je bio i link na originalni clanak, i trenutno se na redditu desava istrazivanje kako tocno doci do legendary precursora. Znamo svi da moze ispast iz end game chestova, od random moba i u mystic forgeu kao "random drop" , a ovo bi nekako sugeriralo da se sa 100% vjerojatnoscu moze dobiti kombinacijom itema koji se dobivaju za novac, karmu i eventualno skill pointove.

Osoba koja je to izjavila tvrdi da zna recepte, ali iz ocitih razloga (lova) ne zeli izac javno sa njima, vec cisto sugerira ostalima da probaju.

Ono sto je sigurno zakljucno jest da recept ne ukljucuje stack glob of ectoplazmi jer su one same (250 njih) skuplje od navedenih 35g u svakom trenutku.

Zivi bili pa vidjeli, nadam se da ce se uskoro i to otkrit (sami recept za legendary je vrlo brzo otkriven, iako se tamo znalo da treba precursor i 3 gifta, pa je uslijedilo nastancat sve giftove i vidjet koja kombinacija daje koji legendary, a ovdje se ne zna puno). Jucer je jedna osoba sugerirala da je dusk= 4* naegling + mystic forge i u roku 3 minute su SVI naeglinzi nestali sa TP-a, cak i oni koji su kostali 25G. To nije recept i ljudi koji su povjerovali sali su platili 50-60G aceve koji su im izbacili 1-3g vrijedan GS nazad, ali ne znaci da se prije ili kasnije nece doista ispostavit da su recepti fiksni.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 10:43 (Rhodin).
12 godina
protjeran
Guild Wars 2

Ako ti se sviđa staff, kako to da ti se ne sviđaju lukovi? Oni isto pljuckaju dugice i cvjetiće. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Lukove jos nisam vidio... Mislim da samo unicorn (shortbow) pljuca dugice. Staff sam vidio, prekrasan je sam po sebi (stap sa lijepom elegantnom rezbarijom, bez nekih posebnih dodataka), ali ne znam kako izgleda u "akciji".

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Evo i odgovora sa službenog foruma. {#}

https://forum-en.guildwars2.com/forum/support/bugs/Legendary-Weapon-Transmutation/first#post628205

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Evo sam jedan kratak info na koji sam naišao..

According to Jon Peters in the mists a few hours ago:

- The profession part of the upcoming patch notes is roughly 5 pages long.

- ~16 bullet points for rangers.

- ~30 bullet points for engis.

- Mesmers saw the fewest number of changes.

- “Tons” of bug fixes.

- “Some” balance changes.

- Portal is a cool ability that’s important to the game but has some problems (whatever that means from their perspective idk).

- The ability to use custom dyes in pvp is possibly coming in a December patch.

- Broken treb and lord announcements should be fixed soon.

- Target of target and player cast bars are low priority but something they might look at in the future.

- Probably no hope of ever letting us disable the terrible skill queue.

- Custom rankings, obs mode, etc. all “on the way” (as usual).

https://forum-en.guildwars2.com/forum/pvp/pvp/GW2-PVP-Feedback-Merged-Topics/page/4#post674608

te slika kao dokaz:

http://oi46.tinypic.com/xelzja.jpg

1 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

Ljudi pomoć !!! 

NIgdje ne mogu naći : KAKO DOBITI INGOT OD ORE-a (mislim na cooper) ?

ty 

DeaathDealer
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

skuzio sam ...sorry zbog double posta 

DeaathDealer
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

imam jedan novi Guild Wars 2 key za prodaju, ako netko trazim molim pm

0 0 hvala 0
14 godina
Guild Wars 2

ljudii prodajem quild wars 2 aktiviran key...igrao sam svega 10min za 180kn

battlelog: AV3k_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sve mogu skontat ali kak si za 10min skuzio da ti se tako velika igra ne svidja mi nikad nece biti jasno xD

14 godina
Mariossa kaže...

sve mogu skontat ali kak si za 10min skuzio da ti se tako velika igra ne svidja mi nikad nece biti jasno xD

komplicirana je za mene.

battlelog: AV3k_CRO
17 godina
ProTeinZ kaže...
Mariossa kaže...

komplicirana je za mene.

A mogao si poslusat savjet koji davaju elementalistima {#}

i uz pomoc ovog filmica ownati sa 2 skila {#}

13 godina
odjavljen
Guild Wars 2

Jel moze netko uploadati gw2.exe negdje?

Pokusavam se ulogirati na account.guildwars2 vec sat vremena no stalno errori neki

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
chromadef kaže...

Pokusavam se ulogirati na account.guildwars2 vec sat vremena no stalno errori neki

http://cloudfront.guildwars2.com/client/Gw2.exe

13 godina
odjavljen
ERM kaže...
chromadef kaže...

http://cloudfront.guildwars2.com/client/Gw2.exe

Ah lol, zaboravio sam na to

Hvala

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
13 godina
Guild Wars 2

18 sam lvl, norn warrior, ima nekih savjeta jer dost cesto krepam, ponekad se izvucem. di mogu nac velke eventove, s puno xp-a? 

+ hocu moc ja do onogo eventa od 16 do 18?  hvala :) 

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Pozdrav,razmisljam da pocnem igrati GW pa me zanima di nas ima najvise koji server,ostalo sam proucio igra mi se doista svida pa se nadam ubrzo igranjem :)

0 0 hvala 0
17 godina
njake kaže...

Pozdrav,razmisljam da pocnem igrati GW pa me zanima di nas ima najvise koji server,ostalo sam proucio igra mi se doista svida pa se nadam ubrzo igranjem :)

Gandara server

Guild http://www.croatian-maniacs.com/

16 godina
Guild Wars 2

Vise vas je pitalo kad ce doci free trial, pa eto:

Refer a Friend Free Trial is Coming

We want you to experience Guild Wars 2 and Lost Shores with your friends, so on Monday November 12, we will turn on Refer a Friend Free Trial. You will be able to invite up to 3 Friends to play Guild War
s 2 with you for free from November 15-18.

To do so, you need a Guild Wars 2 account in good standing that was created before 23:59 PST (7:59 GMT) on November 6.

We will give you more details once the program goes live, but start thinking about who you want to invite!

~RB

https://forum-en.guildwars2.com/forum/info/news/Refer-a-Friend-Free-Trial-is-Coming

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
Guild Wars 2

odlicno,da li se mogu odmah kod nekog rezervirat?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice