Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.301.485
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
Obi Wan kaže...
Mariossa kaže...

http://www.arena.net/blog/telling-stories-from-global-to-personal-and-back-again

evo zanimljiv blog post koji me iskreno jos vise zainteresirao za pricu...nevjerovatno kako me ova igra iznenadila, na srecu ugodno. Oduvijek sam vise uzivao u PvP-u u igrama i vecinom se fokusirao na njega, no ovdje me toliko taj PvE svijet privlaci da mislim da cu prilicno zanemarit PvP prvih par mjeseci.

mislim da cu poludit dok ovih misec dana dok gw2 ne izade...

Ja trazim neki F2P alternativni RPG da ubijem vrijeme..al  je tesko.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
17 godina
WItcher kaže...
Obi Wan kaže...
Mariossa kaže...

http://www.arena.net/blog/telling-stories-from-global-to-personal-and-back-again

evo zanimljiv blog post koji me iskreno jos vise zainteresirao za pricu...nevjerovatno kako me ova igra iznenadila, na srecu ugodno. Oduvijek sam vise uzivao u PvP-u u igrama i vecinom se fokusirao na njega, no ovdje me toliko taj PvE svijet privlaci da mislim da cu prilicno zanemarit PvP prvih par mjeseci.

Ja trazim neki F2P alternativni RPG da ubijem vrijeme..al  je tesko.

e moj stari, ja vec danima ne znam kako ubiti vrime.. da bar nadem nesto ali vecinu sam odigra... uzas...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Obi Wan kaže...

Ajde na more, citaj stampu, pij pive i ne misli na GW2 sljedecih misec dana {#}

17 godina
Virty kaže...
Obi Wan kaže...

zivim 2 metra od mora, citam stampu a alkohol ne pijem :D

nego zanima me crafting. da li su itemi koje napravis ista korisni ili ono kao stvar u wow-u napravi, i prodaj i nadaj se da itemi na najvecem lvl-u nesto valjaju?

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

nego zanima me crafting. da li su itemi koje napravis ista korisni ili ono kao stvar u wow-u napravi, i prodaj i nadaj se da itemi na najvecem lvl-u nesto valjaju?

Korisni su, korisni. Pogotovo je fora s tim craftingom i otkrivanjem, primjerice mozes otkriti recept za neku uber macolu i samo ju ti prodavati na serveru...

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
17 godina
1domagoj1 kaže...
Obi Wan kaže...

Korisni su, korisni. Pogotovo je fora s tim craftingom i otkrivanjem, primjerice mozes otkriti recept za neku uber macolu i samo ju ti prodavati na serveru...

gledao sam malo, mislim da cu uzet jewelera, leatherworkera i chefa... posli zaminit chefa za weaponsmitha, a hunter ce bit huntsman logicno :p

15 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Jel će to bit moguće? Šta se neće već negdje na netu (wiki) skupit svi mogući recepti pa će svi craftat sve (nažalost)?

17 godina
idoh kaže...
1domagoj1 kaže...

Jel će to bit moguće? Šta se neće već negdje na netu (wiki) skupit svi mogući recepti pa će svi craftat sve (nažalost)?

mislim da to ne bi bilo moguce, jer ce onda pojedini igraci imati monopol na trzistu... doduse to ce bit u pocetku, kasnije ce svi sve imati...

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
1domagoj1 kaže...
Obi Wan kaže...

gledao sam malo, mislim da cu uzet jewelera, leatherworkera i chefa... posli zaminit chefa za weaponsmitha, a hunter ce bit huntsman logicno :p

Ja sam u beti mogao uzeti samo 2 crafting smjera...nez jel se i kuhanje pod to smatra.

Ja sam inace uzeo tailora i napravio 7 onih za ramena  od 25 lv (zeleni) sve isti atributi i sve ih prodao tako da na vecim lv bude valjda i jos bolje.

Zaniam me dali kako i istraživaje recepata za armor i ostalo mogu i istraživati recepte i za insignije?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
17 godina
neaktivan
idoh kaže...

Hoce, bit ce moguce, ako ti nikome ne das recept i ne objavis ga na netu, ne vidim zasto ne bi bilo moguce. Doduse, netko ce sigurno u meduvremenu otkriti taj recept i vrlo vjerojatno ga i objaviti, ali neko kratko vrijeme mozes imati monopol.

Obi Wan kaže...

mislim da to ne bi bilo moguce, jer ce onda pojedini igraci imati monopol na trzistu... doduse to ce bit u pocetku, kasnije ce svi sve imati...

Tako je, kao sto i sam kazes, s obzirom na toliki broj igraca, to ce biti moguce samo na pocetku i vrlo kratko vrijeme. Ali u svakom slucaju lijepa mogucnost.

WItcher kaže...

Ja sam u beti mogao uzeti samo 2 crafting smjera...nez jel se i kuhanje pod to smatra.

Ja sam inace uzeo tailora i napravio 7 onih za ramena  od 25 lv (zeleni) sve isti atributi i sve ih prodao tako da na vecim lv bude valjda i jos bolje.

Tako je, samo dvije crafting discipline mogu biti aktivne. Naravno da je i kuhanje crafting profesija. Ima ih osam: Armorsmith, Artificer, Chef (kuhar :D), Huntsman, Jeweler, Leatherworker, Tailor i Weaponsmith.

Sto se tice gatheringa svi mogu sve skupljati.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 0:19 (1domagoj1).
17 godina
Guild Wars 2!

Ma to craftanje je savrsena stvar.

Ako nista, ja na warrioru nisam imao srece sa dropom oruzja. I tako ja skupljam, skupljam, vec sam bio lvl 10(ish) i nikako 2H sword. Odem malo do grada igrat se sa craftingom (slucajno u stvari, neplanirano) i topim materijale, nis mi nije jasno, napravim neki glupi 2H sword, ali reko bolje ista nego nista. Onda gledam, ima nesto od drva se radi (koliko se sjecam), ima 3 vrste, neki zeleni, plavi, sta ja znam, crveni valjda... mogu samo plavi. Ajde, jedan taj, reko valjda za ostrit mac ili sto se u upgrade slot stavi.

Bezveze, nicem ne sluzi, jos si mislim neku krv, nisam bas imo puno, sam za to iskoristio, ali beta je, nije mi toliko krivo.

Onda slucajno kliknem onaj eksperimentt, kad tamo mogu iskoristit sword pommel i edge (ili kako se vec zovu dijelovi) i to neko dr*kance... a padne van dosta bolji 2H sword.

Ugl, ovaj tekst koji naoko izgleda glupo je otprilike opis mog prvog susreta sa craftanjem. Naime kad se tako iskoristi, otkrije se (moguce) recept. Moze se i failat (nije siguran recept), ali ne znam sto se onda desi. Iako igra kaze kad je moguce dobiti koristan item. U svakom slucaju moze se i mora eksperimentirat, mogucnosti su svakojake. Znam sad u zadnjoj beti, dok sam sakupljao materijale, pao mi je neki zuti crafting mat koji ne znam cemu sluzi. Pretpostavljam da se isto iskoristava u tom eksperimentiranju i da se tek na taj nacin dobije zlatno i bolje oruzje. Ako je to doista tako (a imam dosta dobar osjecaj da jest), onda takodjer smatram da iako cete imati dobar recept (do kojeg ste dosli eksperimentiranjem), takodjer cete morat imat srece sa nabavkom materijala.

Dobro, tu nije sve u skupljanju nodova i ubijanju mobova, postoje razne razine salvage opreme koja takodjer (koliko sam shvatio) ima mogucnost, osim obicnih materijala, davati i ovave zelene/zute/bolje komponente za craftanje oruzja.

Bit ce zanimljivo, a definitivno je korisni, obicno kad sam iscraftao nesto, to me drzalo dosta vremena jer bolje dugo nisam naso.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Craftanje je zapravo super korisno u GW2 koliko sam ja uspio vidjeti. Na lvlu 6 sam napravio 2H mac za svog warriora, ispostavilo se da je bio bolji od 2h maca koji je prodavao vendor za lvl 15. Da ponovim, to je bilo prvo oruzje koje sam mogao napraviti sa Weaponsmithingom, na lvlu 6!

Craftanje u biti izgleda dosta jednostavno, a najbolji nacin za uvod je wiki na kojem je sve lijepo objasnjeno, i to vrlo kratko. Ima nekoliko razlicitih vrsta materijala koji se koriste svi u svim profesijama, mislim oko 8 ako se ne varam, koji dropaju od mobova. I podijeljeni su u 5 ili 6 tierova ovisno o levelu moba kojeg ubijate.

Tu su naravno i materijali koji skupljate od gatheringa, te sirovine koje mozete kupiti od vendora.

Neke recepte naucite odmah sa ucenjem profesije, a zanimljivi dio profesija je discovery. Imate nesto tipa crafting tabel sa 4 slota. Metodom "uzaludnih pokusaja" kako bi rekao moj profesor, slicno kao u minecraftu, stavljate dostupne materijale te postoji mogucnost da otkrijete novi zanimljivi recept. Cak i u slucaju da discovery faila i ne otkrijete novi recept, dobijate XP.

Nisam siguran, ali mislim da sam negdje cuo da mozete odmah pokupiti svih 8 profesija, ali samo dvije mogu biti aktivne u isto vrijeme. Tako da cak i ako u jednom trenutku odlucite promjenit profesiju, mozete joj se vratit u bilo kojem trenutku poslije i nastavit tocno tamo gdje ste stali, sa svim receptima koje ste otkrili. Svakako preporucujem da sto ranije pokupite profesiju kad krenete igrati, jer vec sa osnovnim receptima svaka profesija koja pravi armor moze praviti i torbe od 10 slotova, a svi smo mi hrčci koji uvijek imaju pune torbe zar ne ^^ Plus, za one koji nisu primjetili kad otvorite torbe, u opcijama imate "Deposite all colectables" koja salje sve materijale za craftanje u banku kojoj mozete pristupit sa bilo kojim likom na accountu.

U jednom interviewu sa jednim od devova sam cuo pregenijalnu informaciju...lika se moze kompletno od lvl 1 do 80 izlevelovati samo radeci profesije! Craftanje je igra za sebe xD

Anyway:

http://wiki.guildwars2.com/wiki/Crafting

http://wiki.guildwars2.com/wiki/Crafting_material

https://www.youtube.com/results?search_query=gw2+crafting+guide&oq=gw2+crafting+guide&gs_l=youtube.3...61.208.0.333.3.3.0.0.0.0.0.0..0.0...0.0...1ac.

0 0 hvala 0
17 godina
Obi Wan kaže...
Virty kaže...
Obi Wan kaže...

Nemoj bestimat, nije piva alkohol, to je tekuca hrana, i potrebna je svakom igracu (pogotovo muzjaku)!

Preporucili likari diljem planete! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 6:45 (Virty).
15 godina
Guild Wars 2!

u ova 2 dana bete digao sam jc na 120 i ws na 150 te as na 80.

Ne postoji x recept koji ces ti otkriti a da ja ne mogu sasvim jednostavno doci do njega. ustvari ja sam do lv 110 na ws imao sve moguce recepte koji se mogu otkriti kombinacijom materijala znaci bez recepata koji se mogu kupiti karmom ili nekom drugom valutom. ne vjerujem da ostale profesije koje nisam probao funkcioniraju drukcije.

Nisam nista prodao na AH, sve sam radio DE i koristio za nove stvari. Craftanje je zanimljivo ali tokom levelanja postane repetitivno. Zanimljivo je to da ce mi JC definitivno biti glavna profesija jer one kombinacije statsa koje sam ja tamo uspio sloziti prelazile su statse od kompletnog armor.a a da ne pricam koliko su prstenje, nausnice, ogrlice precjenjenje na AH i koliko im je los drop rate.

Kao drugu profesiju cu vjerovatno uzeti AS i to cisto iskljucivo zbog runa. Jer po prijasnjim iskustvima rune i gemovi su profesije koji imaju najvecu dobit, zato jer ih ne uzme puno ljudi a svima konstantno trebaju.

*edit

Evo i jedna jako korisna stvar koju sam otkrio igrajuci.

Spawn nodova je isti, 100% isti za sve mape, znaci zapamtite gdje ste pronašli neki rich nod. jednostavno si zapišite i sjetite ih se svakih 4-5 sati igranja jer će se sve respawnati. obicni normalni nodovi se spawnaju daleko brze, nisam siguran uopce koliko brzo ali bi rekao svakih sat vremena? e sada ono najvaznije. Kada vas server zbog prenapucenosti stavi na onaj dodatni server odmah obidjite sva mjesta s rudama i sve pokupite. nakon sto ste to obavili sacekajte malo dok vas server ne pozove na glavni server, teleport i woila sve su rude opet tu, znaci dupli farm. naravno ako se nesto ne promijeni do izlaska igre :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 8:47 (smiglcro).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Guild Wars 2!

Ma nece se to vjerojatno puno mijenjat. Nije Anetu bitno gdj ti nalazis rune. Ti mozes ko gost odlazit na druge servere i vjerojatno farmat na svakom serveru. Ali sto to briga njih? Nije da ih samo pokupis sa poda, ako zelis doci do noda moras putovati mapom, boriti se sa mobovima, vjerojatno ces naletit na neki event i slicno, a to i jest ideja igre.

Slazem se da je donekle lose sto se moze pamtit gdje je koji node i pogotovo gdje su rich nodovi, ali koncept je takav da svaki player ima zasebno pristup nodovima, zamisli da server mora svakome zasebno random spawnat nodove i onda jos usporedjivati izmedju servera na koje ti mozes odlaziti gdje su tvoji nodovi i koje si vec pokupio. Mislim da bi to bespotrebno kompliciralo stvari, ionako igra nije orjentirana na grind. Iz svog iskustva, jedino kad sam morao malo se trudit skupljat nodove (jer ih je teoretski bilo premalo ono sto sam skupio usput) je kad sam igrao weaponsmith/armorsmith warriora pa su obje profesije trosile puno coppera.

Jos jedna stvar. Buduci da mozete imati 5 likova, postoji 8 profesija i svaki moze imati dvije, glupo je saltati izmedju profesija. Sakupljajte sa svakim likom sve materijale na koje naletite i stavite ih u banku. Onda se prebacite na lika na kojem je profesija koju trenutno trebate i na njemu pokupite potrebne materijale iz banke i craftajte. Sve iscraftane iteme prodajte/stavite u banku i pokupite ih sa likom na kojme vam trebaju.

Ovo savjetujem bas zato sto se craftanjem dobiva exp i onda mozete djlomicno levelat likove koje trenutno ne igrate, necete morat saltat izmedju profesija i nece vam se desit da recimo na warrioru dignete weaponsmith i armorsmith, onda igrate kasnije thiefa pa radite weaponsmith i jewlcrafter, pa igrate maga uzmete jewlcrafter i artisan itd itd itd.

Ja sam koristio ovaj pristup, nije bilo problem ulogirat se na drugog lika i craftat, nce mi se desit da mi se preklapaju iste profesije na vise likova itd. Jedino treba provjerit postoji li achievement da na jednom liku budu zmaksane sve profesije, ali to je druga prica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nije problem ni switchanje profesija osim samog troška za koji ne znam koliki če biti.

Jewelcrafting kao drugu profesiju uz tailoring sam digao na level 15 te odbacio i uzeo armorsmith kada sam se ponovo vratio na jewlcrafting nastavio sam od levela 15. Svaki promjena se nešto plača, čini mi se da je koštalo nešto više od 1 silvera ali ne znam da li če biti skuplje ako si ti veči level ili ako je sama profesija na višem levelu.

Evo našo na gw2wiki

Although a character can only have two disciplines active at a time, they can pay a master craftsman to switch, at cost of 10 bronze/Level in the target discipline. Taking on a new discipline is always free, while switching back to a maxed discipline (at Level 400) costs 40 silver.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 11:08 (JackIsBack).
17 godina
Guild Wars 2!

Spominjao sam vec vama koji se plasite da nece biti nicega za radit u igru nakon 2-3 tjedna igranja da ima milion stvari za radit. Jumping puzzleovi su jedna od takvih stvari. Znamo da ih ima gro, ali ni ja nisam znao da ima ovoliko kompliciranih iako sam pogledao filmove o njih dosta (sam sam nasao tek desetak, ne ukljucujuci viste koje su uglavnom mini jumping puzzleovi asmi po sebi)

EDIT: @JackIsBack kao sto sam rekao nema razloga switchat jer svaki lik moze imati 2 profesije, ne kosta vas nista napraviti 4 lika i na svakom imat po dvije. Materijali se zahvaljujuci banci sheraju izmedju svih charactera i mislim da je bezveze switchat profesije na istom liku. Takodjer ne postoje, kao u nekim igrama, bind on pickup itemi koji se ne bi mogli tradeat izmedju likova ili prodavat. Barem koliko ja znam. Ipak postoje soulbound itemi, ali velim, mislim da su takvi tek kad ih equipate, osim osderjednih quest itema koji se ne mogu tradeat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 11:33 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

Spominjao sam vec vama koji se plasite da nece biti nicega za radit u igru nakon 2-3 tjedna igranja da ima milion stvari za radit. Jumping puzzleovi su jedna od takvih stvari. Znamo da ih ima gro, ali ni ja nisam znao da ima ovoliko kompliciranih iako sam pogledao filmove o njih dosta (sam sam nasao tek desetak, ne ukljucujuci viste koje su uglavnom mini jumping puzzleovi asmi po sebi)

EDIT: @JackIsBlack kao sto sam rekao nema razloga switchat jer svaki lik moze imati 2 profesije, ne kosta vas nista napraviti 4 lika i na svakom imat po dvije. Materijali se zahvaljujuci banci sheraju izmedju svih charactera i mislim da je bezveze switchat profesije na istom liku. Takodjer ne postoje, kao u nekim igrama, bind on pickup itemi koji se ne bi mogli tradeat izmedju likova ili prodavat. Barem koliko ja znam. Ipak postoje soulbound itemi, ali velim, mislim da su takvi tek kad ih equipate, osim osderjednih quest itema koji se ne mogu tradeat.

Dude, I'm not Black I'm Back {#}

15 godina
neaktivan

{#} Anet

17 godina
JackIsBack kaže...

Nije problem ni switchanje profesija osim samog troška za koji ne znam koliki če biti.

Jewelcrafting kao drugu profesiju uz tailoring sam digao na level 15 te odbacio i uzeo armorsmith kada sam se ponovo vratio na jewlcrafting nastavio sam od levela 15. Svaki promjena se nešto plača, čini mi se da je koštalo nešto više od 1 silvera ali ne znam da li če biti skuplje ako si ti veči level ili ako je sama profesija na višem levelu.

Evo našo na gw2wiki

Although a character can only have two disciplines active at a time, they can pay a master craftsman to switch, at cost of 10 bronze/Level in the target discipline. Taking on a new discipline is always free, while switching back to a maxed discipline (at Level 400) costs 40 silver.

mislim da ce povecati cijenu, jer 40s je nista...

16 godina
odjavljen

Zašto su neki općinjeni tim podvodnim igranjem. Meni je naporna ta mehanika kretanja u tome.

17 godina
Tonči kaže...

Zašto su neki općinjeni tim podvodnim igranjem. Meni je naporna ta mehanika kretanja u tome.

pa cuj, kad sam igra sa thiefom bilo mi je super, sa elementalistom bas i ne...

mislim da su dobro izveli underwater combat kod nekih klasa, kod drugih bas i ne...

17 godina
Guild Wars 2!

Meni je podvodni svijet predobar. Combat je totalno drugaciji i moras paziti na mobove iz svih smjerova. Jedini problem koji imam je sto mi se cini da su oruzja i skillovi puno slabiji, pa mi to cini problem i moram ponekad voditi mobove na povrsinu da bi ih mogao ubiti, sto nije uvijek moguce.

Ne znam kako ce to bit izbalansirano dokraja, jer su mi se pojedini dijelovi cinili idealni i jednako teski/lagani kao na povrsini, ali drago mi je da je podvodna komponenta tamo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Obi Wan kaže...
Tonči kaže...

pa cuj, kad sam igra sa thiefom bilo mi je super, sa elementalistom bas i ne...

mislim da su dobro izveli underwater combat kod nekih klasa, kod drugih bas i ne...

Baš sam s elementalistom igrao i nije bilo ugodno. Cijela ta podvodna stvar bila mi je meh i u wowu.

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Evo nekoliko {#} videa iz bete  :

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
Guild Wars 2!

Armor i setovi iz DG-a

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
Guild Wars 2!

Sad kad ste spomenuli craftanje zanima me dal netko zna koliko ce dugo trebat za respawn matsa (mislim na ore i wood i sl s obzirom da su leather i ostali koliko sam shvatio mob dropovi). Znate ono standardno nadji gdje ima masu ore-a pa farmaj svaki put kad se spawna. Ja cu igrat s par frendova tako da cemo se medjusobno dogovarat kome sta treba od mats i slicno (takodjer standardno u mmo-ima). Igrat cu thiefa pa cu uzet leatherworking i weponsmithing (drugi frend huntsmaship i jewelcrafting itd.) Nisam se previse zabavljao craftanjem tako da sam samo uspio otkrit na LW armor upgrade koji daje +20 vitalitya a ako se jos dobro sjecam trebalo je samo kombinirat onaj refined jute i leather (zaboravih kako se tocno zovu). I naravno da se naprave komponente za craft armora pa se kombinira sa insigniom za dodatne statse. To je na nizim lvlima bilo OP.

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Oho, 3 razlicita lvl 80 seta :D . I to samo od instanci tj. dungeona, iskreno nisam to znao, htio sam taj dio ostavit za igru i istrazivanje. Ipak, ugodno sam iznenadjen.

Sa druge strane, znam da su smijesni i bio sam spreman na to, ali ne mogu vjerovat koliko mi to sve izgleda GROZNO na asurama... Nijedan armor na njima mi nije "WOW, ovo je toliko badass da naprosto moram imati" , dok na drugim rasama se nadje dosta armora koje bih bio voljan farmati cijeli set.

EDIT: sad gledam jos malo lvl 80 heavy armor set iz Araha... nisam odusevljen onom krpom kaj visi sa njega, ko da je neko komad pleha naljepil i izreckal da djeluje ko krpa. Nadam se da ce to eventualno doradit i malo bolje animirat ili ako ne mogu, onda barem uklonit... ovo je malo smijesno

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 17:06 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

@buco u principu nemoj se bedirat s time. ako ces normalno igrat i micat se po mapi (sto je ideja) neces se pretjerano zadrzavati na istom mjestu, nailazit ces na dovoljno materijala (barem u ranijim podrucjima, ne mogu garantirat za mid i late game). Samo sa svim likovima farmaj SVE materijale i stavljaj ih u banku.

Ako ces ses ikad i vracat kroz isto podrucje bit ce vjerojatno vec respawnano.

Ja mislim da je normalan node oko 1h, rich nesto vise (mozda, ispravite me ako grijesim), ali ako ces igrat sa frendovima svaki od vas moze svaki node farmat. ako ti farmas 1 nod, ti ga vise ne mozes koristiti dok se ne respawna, ali tvoj frend moze, njemu on nece biti iskoristen

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

vec kad govorimo o ovim setovima, da li je ove 35+ armor setove moguce koristit na lvl 80, odnosno da li ce bit scaling u tom pogledu?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice