GTA V, PC verzija

poruka: 4
|
čitano: 2.955
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Bok ljudi...

Bilo je puno predomišljanja oko GTA V za PC ili ne... Sad pokušavam pratiti zadnje novosti o GTA V za PC, ali svi govore drugačije... :P Pa sam želio vas pitat jeste li čuli neke novosti, ili možda znate hoće li GTA V bit za PC.... molim vas pomozite

36 GTA V će biti za PC
2 GTA V neće biti za PC
4 Još se ne zna
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 14:13 (LordLulla).

0 0 hvala 0
12 godina
GTA V, PC verzija

koliko sam vidio neku vijest da neki konfiguracijski file unutar xbox verzije u sebi već ima dio koda za pc, e sad koliko je to pouzdano nemam pojma

...evo i slikica, pa vidi sam

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
GTA V, PC verzija

Jednostavno je ne moguce da GTA V nece vidjeti PC. Mogo bi tamo negdje oko Bozica kada ga odmah izdaju i za PS4 i Xbone...

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
GTA V, PC verzija

Dajte ovo je valjda 10 topic o GTA V.  Nije službeno najavaljen, a ove vijesti oko curenja koda su smiješne, ono neko sa malo znanja pisanja napiše za 5min i opali screensoot i pusti u javnost. Nisu mi jasne te strke da neće izać za PC. Izać će za PC jer GTA ima masovnu pubiliku i ujedno potencijalnih kupaca za PC/PS4/XONE, RDR vjerovatno neće nikad jer tu nebi uspjeli dobit dovoljno novaca.  Pitaj nekog frajera na ulici i vjerovatno će znat što je GTA, pitaj ga što je RDR i veze neće imat. Nije Rockstrar lud da sam sebi oduzme OGROMAN dio kolača (a to je PC/PS4/XONE) izać će to na sve te konzole. Ista priča i strka je bila prošlog puta za GTA IV, peticije i što sve ne, al to zapravo nema nikakvog utjcaja što R* briga jel potpisalo milja ljudi ili 100 000. Jedino što njih zanima koliko će se njima izbacivanje tog naslova za drgue platforme na kraju i isplatit za to, a znaju da hoće.

Moj PC  
8 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice