GTA IV v0.4B mod installer problem

poruka: 7
|
čitano: 3.347
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozz, nakon što mi je igra sama po sebi dosadila, mislio sam je malo poboljšati raznoraznim modovima, ali nakon što skinem mod, napravim package u mod packageru i pretvorim ga u 4mi file ili tako nešto, ne želi se otvoriti mod installer, pokrenem task manager i on kaže da mod installer radi , e a ja ga ne vidim na ekranu, probao sve trikove, ali ne ide. Ako netko ima iskustva bilo bi lijepo da pomogne, unaprijed hvala.

Been there done that
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sta si mislio aute   staviti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: GTA IV v0.4B mod installer problem

To i još neke dodatke

Been there done that
16 godina
RE: GTA IV v0.4B mod installer problem
zero cool kaže...

To i još neke dodatke

Auti ti se tak ne stavljaju,Skines Open 4 ili Spark i onda mjenjas wtf i wtd fajlove :D Pazi radi tog ti moze igrica crashat,meni je

16 godina
neaktivan

Meni nije nista radilo, stavio sasm vehicle selector i jos onaj program koji cita te dl(ja mislim) datoteke i uopce nije htijeo pokrenuti igru samo je rekao GTAIV has stopped working...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel mi netko moze reci: ja kad instalim mod instalater...uđem u njega i nis mi se ne pojavi.....a kada odem na task manager on je tamo....a na ekranu mi nema nista...jel mi netko moze pomoci?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e ljudi jeli neko zna sta je sa tga mod istalerom na san andreasu nesto mi javlja se eror 206 neznam sta je jeli neko zna unapred hvala

savolukic

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice