Pozz, nakon što mi je igra sama po sebi dosadila, mislio sam je malo poboljšati raznoraznim modovima, ali nakon što skinem mod, napravim package u mod packageru i pretvorim ga u 4mi file ili tako nešto, ne želi se otvoriti mod installer, pokrenem task manager i on kaže da mod installer radi , e a ja ga ne vidim na ekranu, probao sve trikove, ali ne ide. Ako netko ima iskustva bilo bi lijepo da pomogne, unaprijed hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sta si mislio aute staviti?
To i još neke dodatke
To i još neke dodatke
Auti ti se tak ne stavljaju,Skines Open 4 ili Spark i onda mjenjas wtf i wtd fajlove :D Pazi radi tog ti moze igrica crashat,meni je
Meni nije nista radilo, stavio sasm vehicle selector i jos onaj program koji cita te dl(ja mislim) datoteke i uopce nije htijeo pokrenuti igru samo je rekao GTAIV has stopped working...
jel mi netko moze reci: ja kad instalim mod instalater...uđem u njega i nis mi se ne pojavi.....a kada odem na task manager on je tamo....a na ekranu mi nema nista...jel mi netko moze pomoci?
e ljudi jeli neko zna sta je sa tga mod istalerom na san andreasu nesto mi javlja se eror 206 neznam sta je jeli neko zna unapred hvala