GTA IV Radio?

poruka: 3
|
čitano: 2.167
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
GTA IV Radio?
pitanje

Kad stavin svoju glazbu u folder od GTA IV u My Documents kako je mogu slušati dok vozin npr. autu u igri?

Na koji je način mogu odabrati umisto da mi vrti samo one radio stanice?

TNX.

Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 4×3.2GHz 8MB, Cooler Scythe Mugen, MBO: MB Gigabyte EP45-DS3 RAM: DDR2 8GB PC6400 (800MHz), Kingmax Monitor: Samsung SM 2232BW, 1680x1050 Router: LINKSYS WAG200G Grafička: Gigabyte HD2400XT HDD: Segate 500GB Napajanje: FORTRON 450W

0 0 hvala 0
17 godina
GTA IV Radio?

U audio postavkama ti negdje mora pisat neki independence radio, i kad klikneš to bi se trebalo mjenjat [ radio ( radio reklame) , sequential (pjesme po redu kako su ti stavljene u folderu) , i shuffle ( mješa ih )] Stavi si sequential ili shuffle. Kako ti je draže! Ali prvo moraš skroz dolje odredit na ti pročita taj folder s muzikom da ju loadira u igru. Imaš quick i full koji će malo duže trajat ako imaš puno pjesama ( iako je meni 2gb pjesama loadirao za nekih 15ak minuta ) Nadam se da sam bio od pomoći!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2008 3:51 (Joe Cavallo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA IV Radio?

Ideš na "C:\Documents and Settings\tvoje_korisničko_ime\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music"

Unutra staviš Shortcute (kratice, desni klik na pjesmu pa Create Shortcut, i onda to staviš unutra) na mp3-ce koje želiš slušati (same pjesme mogu biti bilo gdje na disku) i onda napraviš ovo iz posta iznad (da ti u igri skenira taj direktorij za nove pjesme)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice