GTA IV problem :( zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 2.652
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
GTA IV problem :(

ovako kada instaliram gta mogu uci u njega i igrati ali mi stopa kako god da napravim, a kada instaliram patch 1 0 0 4 onda nemogu uci nikako izbaci mi error neki jel mi moze neko reci u cemu je problem!? hvaLa unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: GTA IV problem :(
seLmiiR kaže...

ovako kada instaliram gta mogu uci u njega i igrati ali mi stopa kako god da napravim, a kada instaliram patch 1 0 0 4 onda nemogu uci nikako izbaci mi error neki jel mi moze neko reci u cemu je problem!? hvaLa unaprijed

De reci koju konfu imaš i to sve? i neotvaraj nove teme o gta iv ima tema Vodić za rješavanje problema z gta vi

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
15 godina
neaktivan

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2,71 GHz, 2,00 GB i graficka GeForce 8400 GS  512 MB a na GTA sam stavio sve miinimalno i o5 steka

16 godina
protjeran
seLmiiR kaže...

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2,71 GHz, 2,00 GB i graficka GeForce 8400 GS  512 MB a na GTA sam stavio sve miinimalno i o5 steka

Koji win? xp vista 7

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
17 godina

I ja sam imal isti problem...Instaliraj patcheve od 1.0.1 do 1.0.3 zasebno, bez 1.0.4, no ne očekuj neke performanse na toj konfi

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

win xp professional

16 godina
protjeran
Ad4pt3r kaže...

I ja sam imal isti problem...Instaliraj patcheve od 1.0.1 do 1.0.3 zasebno, bez 1.0.4, no ne očekuj neke performanse na toj konfi

Al mora mu radit bez štekanja! ak meni radi onda će i njemu radit meni ćak na win 7 bez štekanja radi onda će i njemu! nek instalira patch 1.0.0.4(1.0.5.0)

15 godina
neaktivan

meni je bolje ne igrat gta 4 nego igrat sve na low.....zato san ga i deinstalira

Chuck Norris se ukaza Gospi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
Ad4pt3r kaže...

Al mora mu radit bez štekanja! ak meni radi onda će i njemu radit meni ćak na win 7 bez štekanja radi onda će i njemu! nek instalira patch 1.0.0.4(1.0.5.0)

instal sam patch 1004-1050 i radii hvala na pomocii :D

16 godina
neaktivan

KLIK.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice