GTA IV - Par problemcica zaključana tema

poruka: 57
|
čitano: 10.958
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: GTA IV - Par problemcica

kontroler...

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 16:53 (1986).
16 godina
neaktivan
GTA IV - Par problemcica

Pozzz svima... Evo, imam GTA IV odkad je izaso i jos mi ne radi... Imam fedorov crack i patch 1.0.2.0. i nece mi radit jer mi je pc preslab... Pa ako mi mozete rec sta mi najmanje treba da mi IV barem radi... Sad imam: ATi Radeon 9600XT 256MB, AMD Athlon 64 3000+ 2.01GHz, 512MB RAMa, Asus K8N maticnu...itd.. Ja mislim da mi samo treba novi RAM (2GB) (sta idem sad za par dana kupit dok ne kupim sve) da mi pocne radit.. Trebam pomoc Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...

Pozzz svima... Evo, imam GTA IV odkad je izaso i jos mi ne radi... Imam fedorov crack i patch 1.0.2.0. i nece mi radit jer mi je pc preslab... Pa ako mi mozete rec sta mi najmanje treba da mi IV barem radi... Sad imam: ATi Radeon 9600XT 256MB, AMD Athlon 64 3000+ 2.01GHz, 512MB RAMa, Asus K8N maticnu...itd.. Ja mislim da mi samo treba novi RAM (2GB) (sta idem sad za par dana kupit dok ne kupim sve) da mi pocne radit.. Trebam pomoc Neodlučan

Ovak, moja stara konfa je bila slična sam što sam imo 2gb rama. Gta mi je radio al je bilo neigrivo. Tak da ti predlažem ak želiš ugodno igrat gta da skupiš bar 5000kn za novi comp i odjuriš u trgovinu po par high end komponentiOsmijeh

16 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...

Pa, trebao bi ti radit jer je sve osim grafe, procesora i RAM-a OKIzlanuo se

S obzirom na obzir da je moj obzir obzirniji od tvog obzira, tvoj obzir nije u obziru te je stoga moj obzir obzirniji od tvog obzira i zato tvoj obzir ne dolazi u obzir!
16 godina
neaktivan
Afro_Deco kaže...
FiCo_Ri kaže...

Ovak, moja stara konfa je bila slična sam što sam imo 2gb rama. Gta mi je radio al je bilo neigrivo. Tak da ti predlažem ak želiš ugodno igrat gta da skupiš bar 5000kn za novi comp i odjuriš u trgovinu po par high end komponentiOsmijeh

Pa u 12.mj. dobivam novi PC al zelim igrat GTA IV dok ga ne kupim..

16 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...
Afro_Deco kaže...
FiCo_Ri kaže...

Pa u 12.mj. dobivam novi PC al zelim igrat GTA IV dok ga ne kupim..

Bolje nemoj. Strpi se malo. Samo ćeš si zgadit igru ak ju budeš igro na 15fps-a. Sačekaj i isplatit će ti se(meni je!)

16 godina
neaktivan
GTA IV - Par problemcica

skinite 1.04 patch meni igru poboljšava za 20-ak FPS

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 15:05 (Treba_do_neba).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Šta misliš na kolko bi meni fps-a išao na medium, na rezi 1280x1024 bez aa i af sa tim patchem (pogledaj pod Moj PC)?

S obzirom na obzir da je moj obzir obzirniji od tvog obzira, tvoj obzir nije u obziru te je stoga moj obzir obzirniji od tvog obzira i zato tvoj obzir ne dolazi u obzir!
16 godina
Treba_do_neba kaže...

Skinut cu, ali mi je sumljiv tvoj post da imas 20fps vise Neodlučan

otpor je uzaludan!
16 godina
neaktivan
RazerDinoMan kaže...

Šta misliš na kolko bi meni fps-a išao na medium, na rezi 1280x1024 bez aa i af sa tim patchem (pogledaj pod Moj PC)?

meni bi išlo oko 60-70 s starim patchom s novim oko 80-90 zna i do 100

isplati se isprobat

16 godina
neaktivan
BORG kaže...
Treba_do_neba kaže...

stigla konačno optimizacija

16 godina
neaktivan
Treba_do_neba kaže...
BORG kaže...
Treba_do_neba kaže...

stigla konačno optimizacija

Ništ od tog. Možd diže za 5framea al ništ više.

16 godina
GTA IV - Par problemcica

Ja od ovog vaseg patcha sam dobio samo krasni fatal error!

otpor je uzaludan!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja nisam kriv-ja ni nemam GTA IV!

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 15:27 (RazerDinoMan).
16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Ako imaš piratsku igru moraš imat i crack za taj patch!! Stoga ak ga još nema skini poovo stari patch i crack za njega te čekaj da izađe crack za novi patch. Možd za 15-20g izbace dovoljno patcheva da igra postane kao na konzolama xD..

16 godina
neaktivan
Afro_Deco kaže...
BORG kaže...

Ako imaš piratsku igru moraš imat i crack za taj patch!! Stoga ak ga još nema skini poovo stari patch i crack za njega te čekaj da izađe crack za novi patch. Možd za 15-20g izbace dovoljno patcheva da igra postane kao na konzolama xD..

meni radi od 1.01

16 godina
neaktivan
GTA IV - Par problemcica

Ja također imam problem s ovom igrom. Imam original GTA4 (koji sam kupio da se ne zaj**avam s piratima), XP sa SP3, NET framework 3, najnovije drajvere za grafičku,zadnji Direct X, aktivirao sam igru, registrirao sam se u "Social Club" koji radi, ali kad kliknem u istom na PLAY pojavi mi se DOS prozorčić, stoji 10ak sekundi i samo nestane. Što bi mogao biti problem? Nadam se da nisam pljunio pare uzalud... Viče

Komp: 

MBO Asus P5VD2-VM 

Intel Pentium Dual-Core 3.2 

RAM: 1,5 GB DDR2 

XFX Geforce 9500GT 1GB

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
UFO kaže...

Ja također imam problem s ovom igrom. Imam original GTA4 (koji sam kupio da se ne zaj**avam s piratima), XP sa SP3, NET framework 3, najnovije drajvere za grafičku,zadnji Direct X, aktivirao sam igru, registrirao sam se u "Social Club" koji radi, ali kad kliknem u istom na PLAY pojavi mi se DOS prozorčić, stoji 10ak sekundi i samo nestane. Što bi mogao biti problem? Nadam se da nisam pljunio pare uzalud... Viče

Komp: 

MBO Asus P5VD2-VM 

Intel Pentium Dual-Core 3.2 

RAM: 1,5 GB DDR2 

XFX Geforce 9500GT 1GB

1.reinstaliraj .net 3.5 koji je potreban po mogučnosti SP1

2. reinstaliraj igru i RGSC

3.uživaj u igri

16 godina
neaktivan
GTA IV - Par problemcica

Eto mene, vratih se :D,

Naime stavio Vistu 64bitnu SP 2 i sve radi super i ok :)

Ali da nebi isli offtopic sa vistom mi se pojavilo ovo : http://www.bug.hr/forum/topic/windows/windows-vista-blue-screen/27357.aspx

Ja bas nemam srece :( Svaki dan sve vise problema em IRL, em na KOMPU

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Treba_do_neba kaže...

1.reinstaliraj .net 3.5 koji je potreban po mogučnosti SP1

2. reinstaliraj igru i RGSC

3.uživaj u igri

problem je u tome što ne mogu na XP-u instalirati .NET 3.5. Uspio sam neku "kompaktnu" verziju, al ne vrijedi! Vistu ne planiram instalirat, jer mi se pojavljuje BSOD (isto što i kolegi gore). Šta da radim? Mršti se

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 23:12 (UFO).
16 godina
neaktivan
GTA IV - Par problemcica

Evo ljudi.. Mi se neki jos mucimo za GTA IV, a pogledajte ovaj video.... Vec se radi GTA V:

Dolazi u prosincu 2010...Belji se ... I evo vam kako u GTA IV povecati memoriju grafe: u mapu od GTA IV napravite new text document, preimenujte ga u commandline i u to upisite:   nomemrestrict availablevidmem 2.0 norestrictions percentvidmem 100 (stavite na pocetku razmak)... Evo vam i dokaz... https://www.youtube.com/watch?v=w1MzOPT_i7s

Lik ima grafu 7300GT 256MB (nema dvije) i memorija mu se povecala na 479mb...!!!!!!Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FiCo_Ri kaže...

Evo ljudi.. Mi se neki jos mucimo za GTA IV, a pogledajte ovaj video.... Vec se radi GTA V:

Dolazi u prosincu 2010...Belji se ... I evo vam kako u GTA IV povecati memoriju grafe: u mapu od GTA IV napravite new text document, preimenujte ga u commandline i u to upisite:   nomemrestrict availablevidmem 2.0 norestrictions percentvidmem 100 (stavite na pocetku razmak)... Evo vam i dokaz... https://www.youtube.com/watch?v=w1MzOPT_i7s

Lik ima grafu 7300GT 256MB (nema dvije) i memorija mu se povecala na 479mb...!!!!!!Smijeh

Nije mu se povečala memorija na grafi nego grafa koristi memoriju rama.

To je uredu!!!
16 godina
neaktivan
RePlaY kaže...
FiCo_Ri kaže...

Nije mu se povečala memorija na grafi nego grafa koristi memoriju rama.

Al svejedno, opet vise memorije..

16 godina
neaktivan
GTA IV - Par problemcica

Ljudi.... Moj frend vas pita ako mu mozete nabavit product key za GTA IV Multiplayer..... Jer kad zeli ic na MP u ga trazi pa ako ko zna nek javi... PozzzzzBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA IV - Par problemcica

Da ne otvaram novu temu pitat ću ovdje. Sad sam kod frenda i instalirali smo Gta 4 (piratsku verziju), ali kad pokrenemo igru javlja nam ovu grešku:

"The NTVDM CPU has encountered an illegal instruction.

CS: 0713 IP: 6f3b OB: 6369666965 Choose Close to terminate the application."

Na ovom kompu je već GTA 4 bio instaliran i radio je bez problema ali sad su instalirani friški Windowsi. Prije i sad je instaliran XP SP3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mojo51 kaže...

Da ne otvaram novu temu pitat ću ovdje. Sad sam kod frenda i instalirali smo Gta 4 (piratsku verziju), ali kad pokrenemo igru javlja nam ovu grešku:

"The NTVDM CPU has encountered an illegal instruction.

CS: 0713 IP: 6f3b OB: 6369666965 Choose Close to terminate the application."

Na ovom kompu je već GTA 4 bio instaliran i radio je bez problema ali sad su instalirani friški Windowsi. Prije i sad je instaliran XP SP3.

ovako, desni klik na launcher u program files, idi na properties, idi na compatibility, stavi na windows 2000 i riješen problem (trebalo bi)

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.7.2009 14:32 (BannedOnThisForum).
16 godina
BORG kaže...

dal zna netko u cem je problem?ja upravo nemam instaliran GTA 4 ali sam ga prije imao i isto to mi se pojavilo

Batman je zakon!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice