Zdravo sviima, ovdje sam nov i nadam se da ne kršim nikakva pravila sa time što je moj prvi post odmah otvorena tema, naime takav problem nema nitko nego samo JA! :( smrc.
E pa više nemogu, moram potražit pomoć.
Problem 1: Imao sam do sada 9.3 Ati Catalyst drivere i instalirao nove 9.5 i promjenilo mi se u igri ovo : Kada udjem vec na pocetku mi poćne titrati onako, neznam kako objasnit probat ću vako : Kada sa mobitelom slikate televizor ili monitor znate one crte šta prolaze kao neke crte...
Riješenje koje je jednom pomoglo : To sam riješio tako da sam iskljucio onaj Desktop refresh rate ( Disabled ) i u igri sam stavio 75Hz i na Graficki 75Hz i onda je to nestalo, i VPU recovery na disabled.
Naime, kada sam instalirao nove drivere opet mi se to pojavilo i opet prolaze te crte. Kako riješim to ?
Problem 2: Igra mi se ponekad zna smrznuti, jel to bilo zbog ovog VPU recovery-a na graficki sta mi je bio off? Nekad se smrzne 100% nekad 50% znači,
100% = moram restart kompa.
50% = moram pritisnut start pa otvorit task manager i pritisnuti slovo G pa ALT + E i enter, napamet moram end task napravit....
Moja konfa kompa je premoćna da bi bilo u njoj problem : ali ? ...
Konfa :
Procesor : Quad Core, Q6600, 2.40GHz
Memorija: 3 GB rama 1066MHz ddr2
Grafička : Radeon 3870 x2 1 GB rama
Napajanje : 700W Tagan
Matična : Asus P5k-E Wifi
Diskovi : 10.000 O/min ( Raptor ) 36GB , 7.200 O/min 320GB HDD ( nisam siguran za proizvođača. )
Eto to bi bilo to :)
EDIT:
Statistics
Average FPS: 57.45
Duration: 37.42 sec
CPU Usage: 61%
System memory usage: 54%
Video memory usage: 82%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Texture Filter Quality: High