imam modove za aute ,handling i simple native trainer 6.4
To bi ti moglo to uzrokovat. Probaj ponovo snimit igru, i nemoj mod stavljat pa vidi kak radi onda.
imam modove za aute ,handling i simple native trainer 6.4
To bi ti moglo to uzrokovat. Probaj ponovo snimit igru, i nemoj mod stavljat pa vidi kak radi onda.
trebam brzi odgovor
kako da ugasim hebeni games for windows live????
trebam brzi odgovor
kako da ugasim hebeni games for windows live????
Ne mozes ga ugasiti, mozes ga samo skriti/minimizirati.... ugl tipka "Home"
Bok jel znate kako se igra gta 4 s joystick-om?
Hvala
Tipkaš pa vidiš
Imao sam GTA 4 install na kompu i sve mi normalno radilo. i brat mi je nesto prcko i izbrisao Rockstar Games datoteku i nemogu ga pokrenut. pokusao sam ga u controle panelu deinstalirat ali mi izbaci eror da nije moguće pronaći datoteku neku. tako mi i dođe kada ga probam deinstalirati s CD-om. probo sam ga i repair i modifi ali se nista ne desava. na start menuu ne postoji nista s imenom GTA IV ili GTA 4.
molim vas pomoć
P.S. ako ima koja pravopisna greška ispričavam se :)
http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/RSGSC/index.html nece nesto uredjivat ugl.... izaberi FULL instal i skinut ce ti se cijeli RGSC.
ma ja bi htio deinstal GTA 4 i ponovo ga instal ali mi stalno izbacuje da nema neke datoteke :S
ma ja bi htio deinstal GTA 4 i ponovo ga instal ali mi stalno izbacuje da nema neke datoteke :S
Skini ovaj program free http://www.revouninstaller.com/
pa pokušaj preko njega izbrisati advanced i sve obriši zaostatke.
e hvala tii ^^ ti si car :*
Ovako: imam dobar kompjuter(imate na mom profilu) i igram gta iv na najmanjim postavkama, ali, jos uvijek mi steka i lagga. prijatelj mi je rekao da se rijesio Rockstar Games Social Cluba ali ja imam kupljenu igricu pa neznam kako bi bez toga igro i ne da mi se skinut crack
molim vas ako neko moze pomoc odgovorite.
Da odmah kazem skinuo sam patch.No igrica mi i dalje steka,stavim sve na low steka,ako stavim sve na high steka isto kao i da je na low.U cem bi mogo biti problem
Btw tako mi je i kod ostalih igrica.
Imam dual core 2.67
ati radeon 4730 gddr5 512 mb
3gb ram ddr2
Koje drivere imaš?
catalyst,zadnju verziju imam,12.nesto.Imam onaj driver genius tako da bi sve trebalo biti upadetano
Čudno je da sve igre štekaju. Kakve su temperature?
Čudno je da sve igre štekaju. Kakve su temperature?
oko 60 stupnjeva
Da li postoji kakav mod koji bi izmiješao sve aute na cijelu mapu, a ne da su u svakom kvartu samo određeni, pa ih onda prođe 10 istih u roku od 5 sekundi
Isprobal sam svašta al ništ mi nije pomoglo...
Trebam pomoc.
Veliki sam fan gta4 igram ga stalno no updateo sam ga i sad neradi a drugi problem je kad stavim asi loader za gta4 za speedometer igra nece pokrenut molim pomoc!
Trebam pomoc.
Veliki sam fan gta4 igram ga stalno no updateo sam ga i sad neradi a drugi problem je kad stavim asi loader za gta4 za speedometer igra nece pokrenut molim pomoc!
Zato što je GTA IV jako neoptimizirana i zločesta igra, Bf je bolji po tom pitanju.
Imaš li zadnji patch?
Gta 4 je zbog pohlepe rockstara postala jako neoptimizirana igra.... a bf3 je pc igra nema konzolitisa ko u gta4 :). Svakako stavi zadnji patch 1.7 ako ga nemaš.
Kada stavim novi patch (1.0.7) i hoću pokrenuti kaže mi da re-insall-iram igru.
Krenuo ja u 2 prelazak ove igre, i moram se odma ispričat što sam prije tvrdio da vožnja auta izgleda kao da su auti kartonske kutije s kotačima (neznam šta mi je bilo kad sam to tvrdio). Vožnja je jedna od boljih općenito u automobilističkim igrama. Baš su super napravili fiziku auta.
Instalirao sam GTAIV na novu mašinu,najnoviji patch je tu i sve,no ne dopušta podešavanje grafičkih detalja jer bi to bilo preopterećenje za grafu,a dolje piše used 242 mb /3070 ili kolko već (radi se o XFX 7950 DD) pokreće mi zasad svaku igru na ultra osim ovog.Zašto?
EDIT:riješeno,trebao sam dodati no restriction.
ovako igrao sam gta4 na high postavkama sa ati radeon vtx 3d hd4650 512mb ddr2 i kupio sam nvidiu gts450 zotac 1 gb ddr5 znaci puno e jaca ali zasto mi sada laga kad igram na low-med postavkama i da kad gledam u pod u igrici sve normalno radi ali kad pogledam u daljinu laga totalno pomagajte ljudi i da vrti mi mass effect 3 sve na ultra i 16*AA sa 50fps
ovako igrao sam gta4 na high postavkama sa ati radeon vtx 3d hd4650 512mb ddr2 i kupio sam nvidiu gts450 zotac 1 gb ddr5 znaci puno e jaca ali zasto mi sada laga kad igram na low-med postavkama i da kad gledam u pod u igrici sve normalno radi ali kad pogledam u daljinu laga totalno pomagajte ljudi i da vrti mi mass effect 3 sve na ultra i 16*AA sa 50fps
Jesi instalirao najnovije drivere?