GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 576.062
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
15 godina
neaktivan
Re: GTA 4
Remzi kaže

imam modove za aute ,handling i simple native trainer 6.4

To bi ti moglo to uzrokovat. Probaj ponovo snimit igru, i nemoj mod stavljat pa vidi kak radi onda.

13 godina
GTA 4

trebam brzi odgovor

kako da ugasim hebeni games for windows  live????

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Remzi kaže...

trebam brzi odgovor

kako da ugasim hebeni games for windows  live????

Ne mozes ga ugasiti, mozes ga samo skriti/minimizirati.... ugl tipka "Home"

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 2:24 (lovac82).
13 godina
neaktivan
GTA 4

Bok jel znate kako se igra gta 4 s joystick-om?

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

Tipkaš pa vidiš {#}

Give me some chiken!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 4

Imao sam GTA 4 install na kompu i sve mi normalno radilo. i brat mi je nesto prcko i izbrisao Rockstar Games datoteku i nemogu ga pokrenut. pokusao sam ga u controle panelu deinstalirat ali mi izbaci eror da nije moguće pronaći datoteku neku. tako mi i dođe kada ga probam deinstalirati s CD-om. probo sam ga i repair i modifi ali se nista ne desava. na start menuu ne postoji nista s imenom GTA IV ili GTA 4.

molim vas pomoć {#}

P.S. ako ima koja pravopisna greška ispričavam se :)

=U=

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
GTA 4

http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/RSGSC/index.html nece nesto uredjivat ugl.... izaberi  FULL instal i skinut ce ti se cijeli RGSC.

Give me some chiken!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 18:45 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ma ja bi htio deinstal GTA 4 i ponovo ga instal ali mi stalno izbacuje da nema neke datoteke :S

=U=
15 godina
neaktivan
bl1tZz kaže...

ma ja bi htio deinstal GTA 4 i ponovo ga instal ali mi stalno izbacuje da nema neke datoteke :S

Skini ovaj program free http://www.revouninstaller.com/

pa pokušaj preko njega izbrisati advanced i sve obriši zaostatke.

Bolje imati pravog neprijatelja nego lažnog prijatelja
13 godina
neaktivan

e hvala tii ^^ ti si car :*

=U=
13 godina
neaktivan
GTA 4

Ovako: imam dobar kompjuter(imate na mom profilu) i igram gta iv na najmanjim postavkama, ali, jos uvijek mi steka i lagga. prijatelj mi je rekao da se rijesio Rockstar Games Social Cluba ali ja imam kupljenu igricu pa neznam kako bi bez toga igro i ne da mi se skinut crack

molim vas ako neko moze pomoc odgovorite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imašpatch?

Bolje imati pravog neprijatelja nego lažnog prijatelja
16 godina
GTA 4

Da odmah kazem skinuo sam patch.No igrica mi i dalje steka,stavim sve na low steka,ako stavim sve na high steka isto kao i da je na low.U cem bi mogo biti problem

Btw tako mi je i kod ostalih igrica.

Imam dual core 2.67

ati radeon 4730 gddr5 512 mb

3gb ram ddr2

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koje drivere imaš?

https://twitter.com/#!/Mario1990_Bug
16 godina
GTA 4

catalyst,zadnju verziju imam,12.nesto.Imam onaj driver genius tako da bi sve trebalo biti upadetano

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 18:29 (cale).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Čudno je da sve igre štekaju. Kakve su temperature?

https://twitter.com/#!/Mario1990_Bug
16 godina
mario1990 kaže...

Čudno je da sve igre štekaju. Kakve su temperature?

oko 60 stupnjeva

14 godina
neaktivan
GTA 4

Da li postoji kakav mod koji bi izmiješao sve aute na cijelu mapu, a ne da su u svakom kvartu samo određeni, pa ih onda prođe 10 istih u roku od 5 sekundi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

Ah meni jedino ovo pada napamet u vezi prometa 

Give me some chiken!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 4

Isprobal sam svašta al ništ mi nije pomoglo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 4

Trebam pomoc.

Veliki sam fan gta4 igram ga stalno no updateo sam ga i sad neradi  a drugi problem je kad stavim asi loader za gta4 za speedometer igra nece pokrenut molim pomoc!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Lc_syntax_ kaže...

Trebam pomoc.

Veliki sam fan gta4 igram ga stalno no updateo sam ga i sad neradi  a drugi problem je kad stavim asi loader za gta4 za speedometer igra nece pokrenut molim pomoc!

probaj sa ovim

R3MZ1
13 godina
GTA 4
Zašto, mi GTA IV šteka(samo kad stisnem strelicu lijevo ili desno), a BF3 mi radi na high postavkama ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FileFicho kaže...
Zašto, mi GTA IV šteka(samo kad stisnem strelicu lijevo ili desno), a BF3 mi radi na high postavkama ?

Zato što je GTA IV jako neoptimizirana i zločesta igra, Bf je bolji po tom pitanju.

Imaš li zadnji patch?

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
15 godina
neaktivan
FileFicho kaže...

Gta 4 je zbog pohlepe rockstara postala jako neoptimizirana igra.... a bf3 je pc igra nema konzolitisa ko u gta4 :). Svakako stavi zadnji patch 1.7 ako ga nemaš.

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
13 godina
GTA 4

Kada stavim novi patch (1.0.7) i hoću pokrenuti kaže mi da re-insall-iram igru.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 13:09 (FileFicho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

Krenuo ja u 2 prelazak ove igre, i moram se odma ispričat što sam prije tvrdio da vožnja auta izgleda kao da su auti kartonske kutije s kotačima (neznam šta mi je bilo kad sam to tvrdio). Vožnja je jedna od boljih općenito u automobilističkim igrama. Baš su super napravili fiziku auta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GTA 4

Instalirao sam GTAIV na novu mašinu,najnoviji patch je tu i sve,no ne dopušta podešavanje grafičkih detalja jer bi to bilo preopterećenje za grafu,a dolje piše used 242 mb /3070 ili kolko već (radi se o XFX 7950 DD) pokreće mi zasad svaku igru na ultra osim ovog.Zašto?

EDIT:riješeno,trebao sam dodati no restriction.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 11:42 (softwaremaniac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 4

ovako igrao sam gta4 na high postavkama sa ati radeon vtx 3d hd4650 512mb ddr2 i kupio sam nvidiu gts450 zotac 1 gb ddr5 znaci puno e jaca ali zasto mi sada laga kad igram na low-med postavkama i da kad gledam u pod u igrici sve normalno radi ali kad pogledam u daljinu laga totalno pomagajte ljudi  i da vrti mi mass effect 3 sve na ultra i 16*AA sa 50fps

F.E.A.R=f**k everything and run
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 18:08 (Lc_syntax_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Lc_syntax_ kaže...

ovako igrao sam gta4 na high postavkama sa ati radeon vtx 3d hd4650 512mb ddr2 i kupio sam nvidiu gts450 zotac 1 gb ddr5 znaci puno e jaca ali zasto mi sada laga kad igram na low-med postavkama i da kad gledam u pod u igrici sve normalno radi ali kad pogledam u daljinu laga totalno pomagajte ljudi  i da vrti mi mass effect 3 sve na ultra i 16*AA sa 50fps

Jesi instalirao najnovije drivere?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice