- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koji program treba za pokretanje instalacije gta 4
Kako mogu zapamtiti? Uvijek mi trazi da se logujem na RGSC, mozel bez toga?
Jel će biti još kakvih poboljšanja od strane Rockstara... neki patch ili slično!!!
Našao sam ga na stranici gdje se nalazi popis svih vozila
zove se INFERNUS
iza ima 5 aspuha i pomalo me podsjeća na PAGANI ZONDU
http://www.gtafour.ru/pics/cars/infernus2.jpg
342kmh,4.2 do 100
tako piše na stranici
najbrži je nego je COMET 347kmh
Da to nije slucajno Saleen S7?
Ej ljudi ocu moc igrati gta 4 na medium
imam ovu konfiguraciju
:amd 3x 2.12GHz
:HD4650
:2 Gb rama
sta kazete oce ici na medium bez stekanja pls odgovor
Ej ljudi ocu moc igrati gta 4 na medium
imam ovu konfiguraciju
:amd 3x 2.12GHz
:HD4650
:2 Gb rama
sta kazete oce ici na medium bez stekanja pls odgovor
oce meni gta 4 radit na high ili max.Imam hd4850 512mb i Q6600 3gb rama
na kojoj rezi igras...ja cu igrat na 1280x1024
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/gta-pc/3676.aspx?jumpto=190783&sort=asc&view=flat&page=18
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/gta-pc/3676.aspx?jumpto=190783&sort=asc&view=flat&page=18
-nomemrestrict
-novblank
imam te najnovije drivere za hd4650 8.1.2 ako se nevaram al mene zanima oce ici na medium jer onaj patch za gta 4 1.1 ako se nevaram sto je izaso nema cracka a i moj frend ima original iz zg i skinio patch i sve isto samo sto ima kaze 1-2 fps a vise
u ponedjeljak ili utorak dobivam gta 4 napokon! Ocekujem bar medium/high postavke, a kad za 20-30 dana kupim phenom II onda ocekujem high postavke
Ma sigurno ti s ovom ne ginu high postavke.
Mayales jel ti znas ocu moci igrati gta 4 na medium bez stekanja?
i bok svima na forumu ja sam novi
pa nemojte zamjeriti ako nesto pitam sto je postavljeno
Da ti je rendering i texture quality medium pri vrlo malo distance-u, mislim da bi mogao igrati bez štekanja ali niskoj rezi tipa 1024*768 ili 1280*1024.
fala oces mi ti jos poslat kako otprilike da stavim jer sad skidam dvd 2 gta 4 na 6.8 % je pa da mogu igrat imam dvd 1
Ne mogu ti nažalost poslati slike jer igru nemam, ali pogledaj malo po ovoj temi kako su ljudi i gdje postavljali.
Najčešće ti je tu u Opcijama pa Grafika ili Display.
E, da nećeš moći igrati dok ne skineš oba dvd jer ti se igra neće instalirati.
pa znam nisam tolko mutav ponjeo sam kod frenda dva dupla od 8.5 i jedan crko i sada moram jedan skidat
sta windows?
samo da ja mogu igrati gta 4 ako mi se ne skine do jutra moram u trgovinu enter dok radi i po dupli dvd da sprzim dvd 2 jer mi je jedan dvd crko ma sta 1 kupit cu 3 za svaki slucaj a
jel mi moze neko pojasnit kako instalirati gta 4 sa offline accountom i tako to pls sutra slavim rodjos pa onda za poklon
i da mogu autosave al crackan edit:imam razor1991 crack bez virusa jer neki su razor crackovi imali virus i radi ja mislim sam da mogu igrat i saveat da nemoram placat neki windows live i sta ti ja znam sta
evo instaliro sam gta 4 ide na medium/high igram bez stekanja
igrica je pre dobra doso sam tamo kad moras onoga u sex shopu u nogu pucat igrica je predobra !!