- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kaze lik da je testiro ovu igru u prije tjedan dana sa tom grafickom ( igramo mta zajedno ) i da sad dobiva cak +5-7 fps-a vise zbog ovih novih apdejtova.
Kako da forsam update ? Igra mi se nece updateat pa zato ne mogu online igrat. Probao sam verifyat igru ali nista, probao sam i obrisati GTA V.exe da to potakne download ali samo je opet skinuo .exe
Nesto zadnjih dana dobivam nekakve ''bugove''...
Kad god se joinam u online, empty u lobiju sam, pa opet moram trazit novi lobby. Onda mi nadje sa 20-30 igraca ali me nekada zna jednostavno kickati ( kao svi su leftali game ) te sam opet sam u lobbiu.
Kad se ocu joinat prek fredna, pise mi kao da taj session vise ne postoji.. jel ima tu kakav krvavi fix ?._.
Kako da forsam update ? Igra mi se nece updateat pa zato ne mogu online igrat. Probao sam verifyat igru ali nista, probao sam i obrisati GTA V.exe da to potakne download ali samo je opet skinuo .exe
pokreni igru preko run as administator...nije ni meni htjelo
Riješio sam tako da sam pokrenuo baš GTAV.exe, ne launcher onda je pokušao uc i pokrenuo update :)
Ne znam ako je netko stavio, ali ovaj Redux mod što uskoro izlazi izgleda bolesno, a sigurno će trebati i jači kompovi za korištenje
Glavne značajke moda (načitati ćete se bogami xD)
imas bagove, ali barem mozes igrat, a ne kao ja pehist dobio 2 bana za redom i ovi iz supporta me ne sljive ni 5%
Mene samo fascinira zakaj na win 10 tolko nestaju texture bez da moram staviti prioritet na high... a što se pucanja zvuka tiče i dalje je prisutan, Traje neko vrijeme pa nestane.... Što se banova tiče rockstar je nemilosrdan... Zato izbjegavam lobije čim vidim da je neko spawnao onu vjetrenjaču na izlaz u garažu... al nekad se mora iči u faking random loby zbog onih CEO misija i paketa... I da neki igrači se tolko bolesno portaju da se ponekad pitaš kakve to servere ima rockstar...
Mene samo fascinira zakaj na win 10 tolko nestaju texture bez da moram staviti prioritet na high... a što se pucanja zvuka tiče i dalje je prisutan, Traje neko vrijeme pa nestane.... Što se banova tiče rockstar je nemilosrdan... Zato izbjegavam lobije čim vidim da je neko spawnao onu vjetrenjaču na izlaz u garažu... al nekad se mora iči u faking random loby zbog onih CEO misija i paketa... I da neki igrači se tolko bolesno portaju da se ponekad pitaškakve to servere ima rockstar...
Nikakve, zato i je Online u žešćem kur** radi toga, igra je P2P, kao torrent, svi se spajaju na svakoga. Još je i dobro lol
btw. Ja igram na Win 10 i nisam primjetio da mi nestaju teksture (igra na HDD-u) ili da puca zvuk, CPU priority za gtav.exe mi je fiskno postavljen na High

Možda je generalno problem do moje relatekove intergrirane zvučne.... možda bi radilo normalno da se uzme neka usb koja bi bila opet bolja od te.
Mene samo fascinira zakaj na win 10 tolko nestaju texture bez da moram staviti prioritet na high... a što se pucanja zvuka tiče i dalje je prisutan, Traje neko vrijeme pa nestane.... Što se banova tiče rockstar je nemilosrdan... Zato izbjegavam lobije čim vidim da je neko spawnao onu vjetrenjaču na izlaz u garažu... al nekad se mora iči u faking random loby zbog onih CEO misija i paketa... I da neki igrači se tolko bolesno portaju da se ponekad pitaš kakve to servere ima rockstar...
nikad vidio tu vjetrenjacu, nego sam ja kupio novac od hakera i trosio ga, mozda 1,5-2 milijona, ne vise sve skupa...dali mi ban na 10 dana, skinuli svu lovu (imao preko 3,5 mil, ostalo 20k), usao u igru 5min da vidim sta se zbiva, provjerio banku, vidio 20k, bio razocaran, quittao, nakon pol sata dobio mail s novim banom na mj dana...poslao im vise tiketa na vise mjesta, automatski cim skuze da je vezan uz ban mi ga zatvaraju...sta sljedece? krajem 7.mj cu uc u igru i dobit onda ban na god dana? fino, dao 3000kn sve skupa za igru, a nemogu ju igrat
To ti je zbog retardiranog sistema banovanja koji banuje automatski i njih boli patka što su tebe banovali jel vijeruju da je ban opravdan... Vetrenjača koja ti katapultira auto sa svojim elisama........ katastrofa je nekad igrat u random loby-ju
znam za vjetrenjace na raznim stazama, taman na skoku izmedu rampa ili to, ali kod garaze nikad vidio :D
al dobro cekam jos 2,5 tjedna, pa cemo vidjeti dalje dal cu popit jos jedan ban, ako popijem, nabijem ih zesce onda
Kupujem acc s gta 5.
Ponude u box.

Sta ne izlazi danas onaj ''SA-MP'' freeroam ?
Kupio sam danas igru (opet nakon dugo vremena) upravo zbog tih stunts
Ko hoće nek me doda(rockstar social club): TheMogy
Jel mozda moguce otvorit portove za GTA V na technocolor 7200.20 ruteru ? ak je, molim vas da mi pomognete..
kako namjestit da ovi "stunts" auta ne nestaju u SP-u
pokušao sam na ovaj način ali bezuspješno
https://www.gta5-mods.com/vehicles/ivpack-gtaiv-vehicles-in-gtav
kako namjestit da ovi "stunts" auta ne nestaju u SP-u
pokušao sam na ovaj način ali bezuspješno
https://www.gta5-mods.com/vehicles/ivpack-gtaiv-vehicles-in-gtav
uz Native Trainer i ovaj mod ostaju sva vozila iz zadnja 2-3 veća updatea
Jel igra itko MultiFive?
lijepo...vi modate igru i igrate dalje MP...kakva nepravda... :(
dal ima kakav bug online crew ili bilo koji crew koji prima noobove (trenutno lvl 4)? vidim da dobim 10% rp-a ako sam u ekipi?
Skini MultiFive i rokaj, ja igram sa jogurt verzijom
ja sam jos zivcaniji... kupim igru za 250kn, i na kraju stalno kick iz sessiona, timed out, i na kraju skuzim da trebam ruter stavit u bridge mode i kupit nekakav modem za 150kn.. R*
ja sam jos zivcaniji... kupim igru za 250kn, i na kraju stalno kick iz sessiona, timed out, i na kraju skuzim da trebam ruter stavit u bridge mode i kupit nekakav modem za 150kn.. R*
Treba otvoriti portove. Ja sam na primjer uspio otvoriti portove, ali opet ne mogu igrati zbog sporog uploada.
kompa tvoj problem se lako rijesi, ja kupio igru za 469 i jos 2500 novih komponenti za komp, da bi pobrao 2 bana za redom jer sam skupljao novac hakera...skinuli mi SAV novac i jos uvijek sam banan, kad istekne mogu slobodno ocekivati treci za redom, kakvi jesu...