Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.403.082
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
12 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Pitanje jedno, jel imao netko problem da ne mozete upaliti self radio jer vam procesor pocne radit na 100% i igra se zablokira kroz 5 sekundi?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Igyyman kaže...

Jel bi mogao igrati GTA V na low postavkama - pentium g4400,r7 240, ram 4gb 2133 - znam da je dual core procesor i losija graficka ali meni prijatelj na dual core i r7 250 igra vise nego solidno na niskim postavkama, ovaj isto igra solidno na r7 240 ali jaci je procesor

Kaze lik da je testiro ovu igru u prije tjedan dana sa tom grafickom ( igramo mta zajedno ) i da sad dobiva cak +5-7 fps-a vise zbog ovih novih apdejtova.

Battleog - 191silvinjo
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kako da forsam update ? Igra mi se nece updateat pa zato ne mogu online igrat. Probao sam verifyat igru ali nista, probao sam i obrisati GTA V.exe da to potakne download ali samo je opet skinuo .exe

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Nesto zadnjih dana dobivam nekakve ''bugove''...

Kad god se joinam u online, empty u lobiju sam, pa opet moram trazit novi lobby. Onda mi nadje sa 20-30 igraca ali me nekada zna jednostavno kickati ( kao svi su leftali game ) te sam opet sam u lobbiu.

Kad se ocu joinat prek fredna, pise mi kao da taj session vise ne postoji.. jel ima tu kakav krvavi fix ?._.

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
D3lBoy kaže...

Kako da forsam update ? Igra mi se nece updateat pa zato ne mogu online igrat. Probao sam verifyat igru ali nista, probao sam i obrisati GTA V.exe da to potakne download ali samo je opet skinuo .exe

pokreni igru preko run as administator...nije ni meni htjelo

11 godina
neaktivan

Riješio sam tako da sam pokrenuo baš GTAV.exe, ne launcher onda je pokušao uc i pokrenuo update :)

Battlelog: D3lBoy-00
11 godina
To je do njihovih servera, sve nas tako kicka odjednom ponekad.
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ne znam ako je netko stavio, ali ovaj Redux mod što uskoro izlazi izgleda bolesno, a sigurno će trebati i jači kompovi za korištenje 

Glavne značajke moda (načitati ćete se bogami xD)

Galerija slika 

Battlenet ID: Mogy#2560
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2016 5:34 (Baldurion).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

imas bagove, ali barem mozes igrat, a ne kao ja pehist dobio 2 bana za redom i ovi iz supporta me ne sljive ni 5%

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Mene samo fascinira zakaj na win 10 tolko nestaju texture bez da moram staviti prioritet na high... a što se pucanja zvuka tiče i dalje je prisutan, Traje neko vrijeme pa nestane.... Što se banova tiče rockstar je nemilosrdan... Zato izbjegavam lobije čim vidim da je neko spawnao onu vjetrenjaču na izlaz u garažu... al nekad se mora iči u faking random loby zbog onih CEO misija i paketa...  I da neki igrači se tolko bolesno portaju da se ponekad pitaš kakve to servere ima rockstar... 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2016 13:12 (Kewin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Mene samo fascinira zakaj na win 10 tolko nestaju texture bez da moram staviti prioritet na high... a što se pucanja zvuka tiče i dalje je prisutan, Traje neko vrijeme pa nestane.... Što se banova tiče rockstar je nemilosrdan... Zato izbjegavam lobije čim vidim da je neko spawnao onu vjetrenjaču na izlaz u garažu... al nekad se mora iči u faking random loby zbog onih CEO misija i paketa...  I da neki igrači se tolko bolesno portaju da se ponekad pitaškakve to servere ima rockstar... 

Nikakve, zato i je Online u žešćem kur** radi toga, igra je P2P, kao torrent, svi se spajaju na svakoga. Još je i dobro lol

btw. Ja igram na Win 10 i nisam primjetio da mi nestaju teksture (igra na HDD-u) ili da puca zvuk, CPU priority za gtav.exe mi je fiskno postavljen na High

14 godina
odjavljen
Taj problem sa texturama sam imao na win 8.1, a na 10 radi normalno. Sto se mp tice dc dobiham nakon 5 min zbog njihovih torrent servera.
Darko

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Taj problem sa texturama sam imao na win 8.1, a na 10 radi normalno. Sto se mp tice dc dobiham nakon 5 min zbog njihovih torrent servera.
Darko

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Možda je generalno problem do moje relatekove intergrirane zvučne.... možda bi radilo normalno da se uzme neka usb koja bi bila opet bolja od te.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kewin kaže...

Mene samo fascinira zakaj na win 10 tolko nestaju texture bez da moram staviti prioritet na high... a što se pucanja zvuka tiče i dalje je prisutan, Traje neko vrijeme pa nestane.... Što se banova tiče rockstar je nemilosrdan... Zato izbjegavam lobije čim vidim da je neko spawnao onu vjetrenjaču na izlaz u garažu... al nekad se mora iči u faking random loby zbog onih CEO misija i paketa...  I da neki igrači se tolko bolesno portaju da se ponekad pitaš kakve to servere ima rockstar... 

nikad vidio tu vjetrenjacu, nego sam ja kupio novac od hakera i trosio ga, mozda 1,5-2 milijona, ne vise sve skupa...dali mi ban na 10 dana, skinuli svu lovu (imao preko 3,5 mil, ostalo 20k), usao u igru 5min da vidim sta se zbiva, provjerio banku, vidio 20k, bio razocaran, quittao, nakon pol sata dobio mail s novim banom na mj dana...poslao im vise tiketa na vise mjesta, automatski cim skuze da je vezan uz ban mi ga zatvaraju...sta sljedece? krajem 7.mj cu uc u igru i dobit onda ban na god dana? fino, dao 3000kn sve skupa za igru, a nemogu ju igrat

15 godina
Grand Theft Auto V PC

To ti je zbog retardiranog sistema banovanja koji banuje automatski i njih boli patka što su tebe banovali jel vijeruju da je ban opravdan...  Vetrenjača koja ti katapultira auto sa svojim elisama........ katastrofa je nekad igrat u random loby-ju

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

znam za vjetrenjace na raznim stazama, taman na skoku izmedu rampa ili to, ali kod garaze nikad vidio :D

al dobro cekam jos 2,5 tjedna, pa cemo vidjeti dalje dal cu popit jos jedan ban, ako popijem, nabijem ih zesce onda

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kupujem acc s gta 5.

Ponude u box.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Sta ne izlazi danas onaj ''SA-MP'' freeroam ? 

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Kupio sam danas igru (opet nakon dugo vremena) upravo zbog tih stunts 

Ko hoće nek me doda(rockstar social club): TheMogy

Battlenet ID: Mogy#2560
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel mozda moguce otvorit portove za GTA V na technocolor 7200.20 ruteru ? ak je, molim vas da mi pomognete..

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

kako namjestit da ovi "stunts" auta ne nestaju u SP-u

pokušao sam na ovaj način ali bezuspješno

https://www.gta5-mods.com/vehicles/ivpack-gtaiv-vehicles-in-gtav

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
krokodil kaže...

kako namjestit da ovi "stunts" auta ne nestaju u SP-u

pokušao sam na ovaj način ali bezuspješno

https://www.gta5-mods.com/vehicles/ivpack-gtaiv-vehicles-in-gtav

uz Native Trainer i ovaj mod ostaju sva vozila iz zadnja 2-3 veća updatea

https://www.gta5-mods.com/scripts/mplowrider2-in-sp

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel igra itko MultiFive?

Život je jedan al Omega je 2.0 :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

lijepo...vi modate igru i igrate dalje MP...kakva nepravda... :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

dal ima kakav bug online crew ili bilo koji crew koji prima noobove (trenutno lvl 4)? vidim da dobim 10% rp-a ako sam u ekipi?

Ke?!

0 0 hvala 0
12 godina
RuskeGTT kaže...

Skini MultiFive i rokaj, ja igram sa jogurt verzijom

Život je jedan al Omega je 2.0 :D
12 godina
RuskeGTT kaže...

ja sam jos zivcaniji... kupim igru za 250kn, i na kraju stalno kick iz sessiona, timed out, i na kraju skuzim da trebam ruter stavit u bridge mode i kupit nekakav modem za 150kn.. R*

Battleog - 191silvinjo
14 godina
odjavljen
hahhaajaads kaže...
RuskeGTT kaže...

ja sam jos zivcaniji... kupim igru za 250kn, i na kraju stalno kick iz sessiona, timed out, i na kraju skuzim da trebam ruter stavit u bridge mode i kupit nekakav modem za 150kn.. R*

Treba otvoriti portove. Ja sam na primjer uspio otvoriti portove, ali opet ne mogu igrati zbog sporog uploada. 

Darko
15 godina
hahhaajaads kaže...
RuskeGTT kaže...

kompa tvoj problem se lako rijesi, ja kupio igru za 469 i jos 2500 novih komponenti za komp, da bi pobrao 2 bana za redom jer sam skupljao novac hakera...skinuli mi SAV novac i jos uvijek sam banan, kad istekne mogu slobodno ocekivati treci za redom, kakvi jesu...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice