- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dodajte me na social club... nick: iRALEX
za dopisivati ili igrati?
za dopisivati ili igrati?
igrati :)
Može li mi netko reči kako da riješim problem?
Kupi legit igru pa neces imat tih problema, imat ces drugih
imas discord? za pricanje dok igramo
Hmm, nisam nikad cuo za discord ( mozes objasnit ? ) , sa frendovima uvijek prek TS-a.. :)
Hmm, nisam nikad cuo za discord ( mozes objasnit ? ) , sa frendovima uvijek prek TS-a.. :)
Skines ovo https://discordapp.com/apps za PC i onda kad instaliras kliknes ovaj link https://discord.gg/BgvtwKm
I što je onda s onim mnogim unofficial multiplayer modovima što se najavljivalo? Radi li koji?
0 bodova, neda Take-Two. Bilo je nešto zvano FiveM, al je to ukinuto, ovi su ih tužili itd.
Sta je to tocno, privatni serveri ? napokon ?
Dali je moguće da zbog dual core-a učitavanje story mode-a traje po 10-ak minuta?
Dali je moguće da zbog dual core-a učitavanje story mode-a traje po 10-ak minuta?
Kupi core 2 quad i uzivaj, sa tim processorom nista neces postici.
ima li koji drugi nacin da se javim ovim kretenima, posto preko supporta mi odmah blokiraju moj tiket?
ukratko, dobio sam ban na 10 dana, proslo 10 dana, usao u igru, vidio da nemam vise vise od 3,5 mil. dolara, nego 20k, izasao iz igre, isao na posao, dobio mail za novi ban, dosao sad u igru, dobio ban na mj dana. poslao im tiket, jer nisam AMA BAS NISTA RADIO, osim sta sam uzimao novac (priznao sam im, a mozda ako sam pobrao 1,5-2 mil. max!) kojeg su spawnali hakeri (i namjerno i nenamjerno kad je bas padao igracu na glavu!), napisem im da malo proispitaju svoje metode baniranja i da mi ga ukinu, dobijem odmah automatski odogovor da je zakljucan tiket
tako sam isto dobio ban sa jednog servera na SAMP-u u kojem sam igrao dosta cesto (utrke su bile) isto bez razloga, ali razlika je u tome sta GTA SA nisam platio, a ovdje sam dao skoro 500kn + 2500kn za nove komponente za komp da ga mogu pokrenut, i iritira me sta pobirem ban za banom bez razloga!
sam si kriv. meni je isto lik nabacao skoro 3 milje, odmah sam izašao iz igre, posalo ticket supportu i objasnio im odakle mi tolika lova ukratkom vremenu. sljedeći dan su mi skinuli lovu (opet sam imao starih 500.000), zahvalili se što sam im javio i zatvorili ticket.
Sta je to tocno, privatni serveri ? napokon ?
Nesto kao SA:MP , jos je u razvoju tako da mozda uspije mozda i ne. Al nadam se da ce uspit
Isss to cekam od prvog dana, ovaj MP mi se ne svidja nimalo, na SAMPu na CroHerzi sam život izgubio
Ako vec niste vidjeli, vidim da su ljudi napravili preko 100servera gdje ima roleplay, drift mode, i takvih stvari, svidja mi se!! :D
Kako naci te servere, šta sve treba imati ?
Nekak sam slozio, ali vidim da bas niti nema puno igraca, ili je do mene ili do ovog TM ( ima ih 1-5 ), mislim da je najvise bilo 8 igraca na serveru, sve ostalno prazno
ima li koji drugi nacin da se javim ovim kretenima, posto preko supporta mi odmah blokiraju moj tiket?
ukratko, dobio sam ban na 10 dana, proslo 10 dana, usao u igru, vidio da nemam vise vise od 3,5 mil. dolara, nego 20k, izasao iz igre, isao na posao, dobio mail za novi ban, dosao sad u igru, dobio ban na mj dana. poslao im tiket, jer nisam AMA BAS NISTA RADIO, osim sta sam uzimao novac (priznao sam im, a mozda ako sam pobrao 1,5-2 mil. max!) kojeg su spawnali hakeri (i namjerno i nenamjerno kad je bas padao igracu na glavu!), napisem im da malo proispitaju svoje metode baniranja i da mi ga ukinu, dobijem odmah automatski odogovor da je zakljucan tiket
tako sam isto dobio ban sa jednog servera na SAMP-u u kojem sam igrao dosta cesto (utrke su bile) isto bez razloga, ali razlika je u tome sta GTA SA nisam platio, a ovdje sam dao skoro 500kn + 2500kn za nove komponente za komp da ga mogu pokrenut, i iritira me sta pobirem ban za banom bez razloga!
pokusaj im se javiti preko maila, vjerojatno to vide bolje nego ticket...
inače zapeli smo u istoj situaciji, meni je danas tman pršao rok od 10 dana za temp ban kojeg sam pokupio jer sam bio u lošijem lobby-u (većinom citeri i modderi) a i sam sam isporbavao cheat tablice koje se mogu naci na netu potpuno besplatno (hint: mpgh forum). ban je ok meni razumljiv i stigao je u pravi tren jer su taman prosla 3 najgora ispita u to doba (mislim si, somobody is gonna be lucky boy, nema igranja dok su ispiti)...
anyway danas je prijavim opet u mp, odradim daily taskove (pomocu tih tablica sam nabio visok lvl i dosta para da si uzmem neka vozila tipa adder i par motorceka + avioncek da se ima) i fino znam da cu morat izc na vise od 15min koliko se ima dok si inactive uđem u sp i tamo čekam... i nakon toga dođem ja, idem u solo lobby da vzim trke sam za sebe jer mi je dosadno igrat heistove, nema vise igraca kao prije na njima da znaju igrat i fino doceka me ova poruka
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=714222461
Ma neka sve ide u tri lepe, čekat ću da prođe dosta mi je supporta i ticketa u zadnja 2 dana (od yt partner mreža pa do web hosta, muka mi je pisat supportu bilo kojem)...
valjda ću moći igrat na ovim novim serverima što su došli i za koje sam danas vidio na forumu (moram se regat i vidjet što dalje, jer ako i to ne prođe vraćam se na ets2 i povremeno cs:go do kraja srpnja)
sam si kriv. meni je isto lik nabacao skoro 3 milje, odmah sam izašao iz igre, posalo ticket supportu i objasnio im odakle mi tolika lova ukratkom vremenu. sljedeći dan su mi skinuli lovu (opet sam imao starih 500.000), zahvalili se što sam im javio i zatvorili ticket.
od kud da sam ja znao da ce banirati radi toga? da sam znao bi napravio, ali opet pazi, banirali me 10 dana, OK, skinuli mi preko 3,5 miljuna, OK (mozda nisam ni 2 mil. pobrao ovako), ali zasto su mi opet dali ban nakon sta sam 5min usao u igru vidjet dal je sve ok? mislim ono!!!!
pokusaj im se javiti preko maila, vjerojatno to vide bolje nego ticket...
inače zapeli smo u istoj situaciji, meni je danas tman pršao rok od 10 dana za temp ban kojeg sam pokupio jer sam bio u lošijem lobby-u (većinom citeri i modderi) a i sam sam isporbavao cheat tablice koje se mogu naci na netu potpuno besplatno (hint: mpgh forum). ban je ok meni razumljiv i stigao je u pravi tren jer su taman prosla 3 najgora ispita u to doba (mislim si, somobody is gonna be lucky boy, nema igranja dok su ispiti)...
anyway danas je prijavim opet u mp, odradim daily taskove (pomocu tih tablica sam nabio visok lvl i dosta para da si uzmem neka vozila tipa adder i par motorceka + avioncek da se ima) i fino znam da cu morat izc na vise od 15min koliko se ima dok si inactive uđem u sp i tamo čekam... i nakon toga dođem ja, idem u solo lobby da vzim trke sam za sebe jer mi je dosadno igrat heistove, nema vise igraca kao prije na njima da znaju igrat i fino doceka me ova poruka
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=714222461
Ma neka sve ide u tri lepe, čekat ću da prođe dosta mi je supporta i ticketa u zadnja 2 dana (od yt partner mreža pa do web hosta, muka mi je pisat supportu bilo kojem)...
valjda ću moći igrat na ovim novim serverima što su došli i za koje sam danas vidio na forumu (moram se regat i vidjet što dalje, jer ako i to ne prođe vraćam se na ets2 i povremeno cs:go do kraja srpnja)
upravo mail trazim neki, imas ti kakav? jer ovo je nemoguce. dobro srecom da sam uzeo G27 nedavno, pa s njim lupam kad stignem, ali bi rado igrao i ovo :( i sta sad da ocekujem u 8.mj iduci ban? kako je krenulo opet radi nicega mogu pobrat ban na 3mj, 6, 12? ono wtf
Probaj im mail poslat, objasni na mirno kaj se dogodilo, nemoj ovo pisati da preipitaju metode baniranja jer se lako moze dogodit da zaigras opet tek u 9 mj. :D

ok, napisat cu im lijepo, ali na koji mail? trazio sam i nisam nasao nista, sve ili forum/support ili tiket kojeg odmah zatvaraju
nema mail neki posebni, krivo sam se izrazil - ticket je mail. nemoj se sjebat i označit gta v nego online.
pod kategoriju stavi cheat exploit / banning issues
ispod pod issue type označi appealing ban
to sam napravio isti tren, odmah su mi ga zatvorili isti tren, tako i pred 2 tjedna za 1. ban, tako i za 2. ban neki dan...
poslao sam tiket pod cash/freeze tematiku, sta u biti i nije skroz netocno, jer su mi uzeli duplo vise para nego sta su trebali + igra kao da je freezana, kad nemogu igrat online :D
Imal neke raje da se skupimo pa da igramo MultiFive aaaaaaa
Low i niža rezolucija možda.