Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.401.168
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Dakle, sudeći prema Vašem dosadašnjem iskustvu s GTA V - koja bi bila potrebna minimalna konfiguracija da se GTA V potjera u rezoluciji 1920x1080 u najmanje 60 fps-a (stabilno) i to pri svim maksimalno postavljenim postavkama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

GTX 980Ti i neki i7 nove arhitekture ili jebeno clockan 4690K.

Optimizirana je igra, ali kad advanced graphics i travu načičkaš, ubije FPS.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Evo meni sa mojom konfiguracijom i sa novom grafickom r9 390 8gb , sve na na very high , trava je na very high . Advance je sve na on i do kraja . Vrti dok igram od 40 do 60 fpsa .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Rakun kaže...

Dakle, sudeći prema Vašem dosadašnjem iskustvu s GTA V - koja bi bila potrebna minimalna konfiguracija da se GTA V potjera u rezoluciji 1920x1080 u najmanje 60 fps-a (stabilno) i to pri svim maksimalno postavljenim postavkama?

Sa mojom, sve je na najvišim postavkama osim high detailed shadows, MSAA i trava je na high. FPS sa vSycnom je stalno 60 i tu i tamo dropa na 55-59

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2015 12:36 (Vkm996).
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Sa msaa i fxaa ostavim upaljeno . Tj fxaa na ona msaa koliko puta . ? negdje sam procitao jedno ili drugo da se upali a negdje da obadva upalim pa mi nije jasno . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

FXAA si upali, a MSAA na 4x (ili off ili 4x).

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
chutac kaže...

GTX 980Ti i neki i7 nove arhitekture ili jebeno clockan 4690K.

Optimizirana je igra, ali kad advanced graphics i travu načičkaš, ubije FPS.

???

i5 4460 + R9 390, 56 FPS avg. u benchmarku sa svime na maximum, 8x MSAA, 8x Reflection MSAA i svaki advanced setting na max. Da stavim MSAA na 4x definitivno bi ulovio 60 FPS, a 390 je slabija od 980Ti za klasu.

EDIT: Hoce netko farmat $/unlockat dijelove za aute? Criminal records, 1 krug, Super klasa, 30 sekundi 4000$ + 1500 RP, svaki dobije svaku drugu utrku. Addajte me na RSC: FourtiusTwentius

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2015 15:47 (GamerX9).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav. Planiram kupiti Gta 5 za pc pa me zanima kako ide instalacija. Jel trebam nakon što instaliram sve  diskove još nešto skidati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Grand Theft Auto V PC

Radi li vam GTAV na win 10?????

Lijep da umreš!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
pqweasdyxc kaže...

Naravno da radi ja još nisam naletio na igru koja ne radi na win 10.

...My life, My game, My rules...
14 godina
pqweasdyxc kaže...

da, evo upravo izašao iz igre.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
10 godina
SoynTech kaže...
pqweasdyxc kaže...

Naravno da radi ja još nisam naletio na igru koja ne radi na win 10.

Meni se ne  želi pokrenuti.

Kliknem i ništa se ne događa!

Lijep da umreš!
14 godina
Grand Theft Auto V PC

probaj "run as administrator", ma da meni pali sa običnim dvoklikom

ček, jesi napravio upgrade ili čistu instalaciju desetke?

0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ako imaš stare GTA podatke i imaš original GTA, skini si socialclub/steam i mjesto skidanja postavi tamo gdje ti je GTA sada i prihvatit će ti te podatke normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Mislio sam da se "Special vehicle" može moddati i da to ostane spremljeno, ali nije tako.

Upicanio sam Elegy-a(GT-R) i kad sam drugi put odabrao iz garaže, bio je stock. Propale pare 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Moras ga spremiti u kupljenu garazu/garazu u safehouseu.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Mislio sam da će ostati moddan kao osobno vozilo i vozila članova obitelji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

San andreas vs gta 5, zanima me mišljenje, koji je vama bolji, koliko je petica slična SA, zabavna itd.

7 San andreas
45 GTA 5
Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

petica je bolja u svakom segmentu. jedino kaj mi fali u petici su vigilante, vatrogasne i paramedic misije.

6 0 hvala 0
10 godina
Grand Theft Auto V PC

na novim windozama 10 ova igra krepala, no nije i jedina koja je krepala, s njom su krepale i neke druge dok wow, age of conan, rift, shadow of mordor rade normalno, naravno da sam to pokusao rjesiti sa directx web installerom, ubacivanjem d3d nekoh dll u system32/64, aio instalacije, pa naokn toga opet ništa plus mi je otišao NVG Exp pa sam morao njeg ponovo osposobiti pa bristi iste te dll filove da bi se mogao shadoplay instalirati, ma sveopća ludnica, jedno drugo kolje ....

banana banana
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
chutac kaže...

Što ako modam vozila od žene i od kćeri Michaela, također ostanu modana?

MiR
12 godina
Taraba kaže...

na novim windozama 10 ova igra krepala, no nije i jedina koja je krepala, s njom su krepale i neke druge dok wow, age of conan, rift, shadow of mordor rade normalno, naravno da sam to pokusao rjesiti sa directx web installerom, ubacivanjem d3d nekoh dll u system32/64, aio instalacije, pa naokn toga opet ništa plus mi je otišao NVG Exp pa sam morao njeg ponovo osposobiti pa bristi iste te dll filove da bi se mogao shadoplay instalirati, ma sveopća ludnica, jedno drugo kolje ....

Ja sam taj problem rijesio tako da sa skinuo fail  xinput1_3.dll te ga zaljepio u igrin folder.

Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
14 godina
Omerta23 kaže...
chutac kaže...

Meni za sada su ostala modana njihova vozila.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
15 godina
neaktivan
Omerta23 kaže...
chutac kaže...

Meni su isto ostala moddana. 

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Nemogu da nadjem native trainer koji radi. Jel ima neko nekakav link? zahvaljujem se unaprijed...

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kewin kaže...

Nemogu da nadjem native trainer koji radi. Jel ima neko nekakav link? zahvaljujem se unaprijed...

Koji script hook imaš?

edit

https://www.gta5-mods.com/scripts/enhanced-native-trainer/download

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2015 22:46 (kruskar).
14 godina
odjavljen
Apachy kaže...

petica je bolja u svakom segmentu. jedino kaj mi fali u petici su vigilante, vatrogasne i paramedic misije.

Gameplay nije na razini SA, u MP pogotovo. 

Problem je u tome što je SAMP kreirao community i tu se radi što se želi i uvijek ima gro sadržaja, dok je MP na V integriran u samu igru i ono što Rockstar izbaci na to smo osuđeni. 

Dobar Roleplay server (najbolji je bio GeForce u svoje vrijeme) nikad ne dosadi, od zore do zore i nikad nije dosadilo. 

Na MP od V odigraš heistove, nekoliko desetina misija, malo se zezaš s frendovima, kupiš najbolji stan, najbolje aute... Postane dosadno :/

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ponovno sam poceo igrati GTA V i presao sam prvi heist prison break.za sljedeci heist ce me Lester nazvati ili kako to ide? Radi se o online naravno

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Prison break nije prvi Heist. Prvi je The Fleeca Job. Moras ici kod Lestera gdje ti je L na mapi prvo i onda te nazove za heist.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel je moguce da meni drugi igraci nanose damage kad sam ja u armored kurumi,jednostavno se vozim on puca puskom i skida mi snagu a vozim se u armored kurumi

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice