Dakle, sudeći prema Vašem dosadašnjem iskustvu s GTA V - koja bi bila potrebna minimalna konfiguracija da se GTA V potjera u rezoluciji 1920x1080 u najmanje 60 fps-a (stabilno) i to pri svim maksimalno postavljenim postavkama?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
GTX 980Ti i neki i7 nove arhitekture ili jebeno clockan 4690K.
Optimizirana je igra, ali kad advanced graphics i travu načičkaš, ubije FPS.
Evo meni sa mojom konfiguracijom i sa novom grafickom r9 390 8gb , sve na na very high , trava je na very high . Advance je sve na on i do kraja . Vrti dok igram od 40 do 60 fpsa .
Dakle, sudeći prema Vašem dosadašnjem iskustvu s GTA V - koja bi bila potrebna minimalna konfiguracija da se GTA V potjera u rezoluciji 1920x1080 u najmanje 60 fps-a (stabilno) i to pri svim maksimalno postavljenim postavkama?
Sa mojom, sve je na najvišim postavkama osim high detailed shadows, MSAA i trava je na high. FPS sa vSycnom je stalno 60 i tu i tamo dropa na 55-59
Sa msaa i fxaa ostavim upaljeno . Tj fxaa na ona msaa koliko puta . ? negdje sam procitao jedno ili drugo da se upali a negdje da obadva upalim pa mi nije jasno .
FXAA si upali, a MSAA na 4x (ili off ili 4x).

GTX 980Ti i neki i7 nove arhitekture ili jebeno clockan 4690K.
Optimizirana je igra, ali kad advanced graphics i travu načičkaš, ubije FPS.
???
i5 4460 + R9 390, 56 FPS avg. u benchmarku sa svime na maximum, 8x MSAA, 8x Reflection MSAA i svaki advanced setting na max. Da stavim MSAA na 4x definitivno bi ulovio 60 FPS, a 390 je slabija od 980Ti za klasu.
EDIT: Hoce netko farmat $/unlockat dijelove za aute? Criminal records, 1 krug, Super klasa, 30 sekundi 4000$ + 1500 RP, svaki dobije svaku drugu utrku. Addajte me na RSC: FourtiusTwentius
Pozdrav. Planiram kupiti Gta 5 za pc pa me zanima kako ide instalacija. Jel trebam nakon što instaliram sve diskove još nešto skidati?
Radi li vam GTAV na win 10?????
Naravno da radi ja još nisam naletio na igru koja ne radi na win 10.
da, evo upravo izašao iz igre.
Naravno da radi ja još nisam naletio na igru koja ne radi na win 10.
Meni se ne želi pokrenuti.
Kliknem i ništa se ne događa!
probaj "run as administrator", ma da meni pali sa običnim dvoklikom
ček, jesi napravio upgrade ili čistu instalaciju desetke?
Ako imaš stare GTA podatke i imaš original GTA, skini si socialclub/steam i mjesto skidanja postavi tamo gdje ti je GTA sada i prihvatit će ti te podatke normalno.
Mislio sam da se "Special vehicle" može moddati i da to ostane spremljeno, ali nije tako.
Upicanio sam Elegy-a(GT-R) i kad sam drugi put odabrao iz garaže, bio je stock. Propale pare
Moras ga spremiti u kupljenu garazu/garazu u safehouseu.
Mislio sam da će ostati moddan kao osobno vozilo i vozila članova obitelji.
San andreas vs gta 5, zanima me mišljenje, koji je vama bolji, koliko je petica slična SA, zabavna itd.
7 | San andreas |
---|---|
45 | GTA 5 |
petica je bolja u svakom segmentu. jedino kaj mi fali u petici su vigilante, vatrogasne i paramedic misije.
na novim windozama 10 ova igra krepala, no nije i jedina koja je krepala, s njom su krepale i neke druge dok wow, age of conan, rift, shadow of mordor rade normalno, naravno da sam to pokusao rjesiti sa directx web installerom, ubacivanjem d3d nekoh dll u system32/64, aio instalacije, pa naokn toga opet ništa plus mi je otišao NVG Exp pa sam morao njeg ponovo osposobiti pa bristi iste te dll filove da bi se mogao shadoplay instalirati, ma sveopća ludnica, jedno drugo kolje ....
Što ako modam vozila od žene i od kćeri Michaela, također ostanu modana?
na novim windozama 10 ova igra krepala, no nije i jedina koja je krepala, s njom su krepale i neke druge dok wow, age of conan, rift, shadow of mordor rade normalno, naravno da sam to pokusao rjesiti sa directx web installerom, ubacivanjem d3d nekoh dll u system32/64, aio instalacije, pa naokn toga opet ništa plus mi je otišao NVG Exp pa sam morao njeg ponovo osposobiti pa bristi iste te dll filove da bi se mogao shadoplay instalirati, ma sveopća ludnica, jedno drugo kolje ....
Ja sam taj problem rijesio tako da sa skinuo fail xinput1_3.dll te ga zaljepio u igrin folder.
Meni za sada su ostala modana njihova vozila.
Meni su isto ostala moddana.
Nemogu da nadjem native trainer koji radi. Jel ima neko nekakav link? zahvaljujem se unaprijed...
Nemogu da nadjem native trainer koji radi. Jel ima neko nekakav link? zahvaljujem se unaprijed...
Koji script hook imaš?
edit
https://www.gta5-mods.com/scripts/enhanced-native-trainer/download
petica je bolja u svakom segmentu. jedino kaj mi fali u petici su vigilante, vatrogasne i paramedic misije.
Gameplay nije na razini SA, u MP pogotovo.
Problem je u tome što je SAMP kreirao community i tu se radi što se želi i uvijek ima gro sadržaja, dok je MP na V integriran u samu igru i ono što Rockstar izbaci na to smo osuđeni.
Dobar Roleplay server (najbolji je bio GeForce u svoje vrijeme) nikad ne dosadi, od zore do zore i nikad nije dosadilo.
Na MP od V odigraš heistove, nekoliko desetina misija, malo se zezaš s frendovima, kupiš najbolji stan, najbolje aute... Postane dosadno :/

Ponovno sam poceo igrati GTA V i presao sam prvi heist prison break.za sljedeci heist ce me Lester nazvati ili kako to ide? Radi se o online naravno
Prison break nije prvi Heist. Prvi je The Fleeca Job. Moras ici kod Lestera gdje ti je L na mapi prvo i onda te nazove za heist.
Jel je moguce da meni drugi igraci nanose damage kad sam ja u armored kurumi,jednostavno se vozim on puca puskom i skida mi snagu a vozim se u armored kurumi