Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.406.061
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
16 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
chrispy450 kaže...

I sve manje ljudi koristi uopče fizicke diskove, svi polako prelaze na Cloudove, USBove i takve vrste pohrana. Ja mislin da ce GTA V vise ljudi na Steamu kupit nego da ce u obliku Bluray diska.

Sudeci prema PS4/X1 konzolama odnosno objavljenim prodajnim rezultatima/statistikama za konzole, igre i pretplate na XBLA/PSN, fizicki mediji su jos uvijek vrlo popularni. Na PC-u je druga prica, fizicki mediji nisu vise toliko popularni, osim toga, igre dolaze na vise DVD-a (8.5GB), a rijetko tko ima Bluray citac na PC-u tako da je logicno sto izbjegavaju objavljivati PC igre na Bluray medijima. Medutim, ako se budu internet brzine povecavale ovim tempom kako je pocelo (citaj: stagnacija), fizicki mediji bi u buducnosti mogli biti popularniji jer ce igre teziti karikiram po 100 GB.... samo za informaciju, neke PS3 igre teze po 50-tak GB (sto ce tek biti s PS4 u buducnosti ili kada dode PS5), a PS4 ima podrsku za 100 GB bluray diskove. Naravno, to ce se odraziti i na PC jer na PC-u audio/video datoteke i ofc teksture nisu kompresirane.

Digitalna verzija kao i fizicka su dvosjekli mac, fizicka dode na vise DVD-a (8.5GB) ali generalno je sveukupni proces od kupnje, instalacije do pokretanja brzi, s druge strane digitalna verzija se skida duze (osim ako imas relativno brz internet).... no, na kraju prakticki to PC gamerima nije toliko niti bitno jer opet dode na isto (igra se uvijek mora instalirati odnosno mora biti na HDD-u).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2015 17:12 (lovac82).
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jeftinije dode kupiti stick od 32gb sa igrom, nego bluray citac + diskovi su dosta skupi...

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2015 17:17 (alien20).

0 0 hvala 0
16 godina
U svijetu FTTH i LTE realna je buduća solucija odbacivanje fizičkih kopija.

Blu-ray su besmislice
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Jednostavno kupite preko steama i to je to.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kako vrijeme ide igre su sve vece i vece, jbt instalirana igra zauzima 65 gb, a download vjerojatno oko 40 ako je dobro kompresiran

Clueless gamers shouldn't judge
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Super je ovih 7 dana za preload, mislili su i na nas

http://www.speedtest.net/result/4265744675.png

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
csgoplayer kaže...

Kako vrijeme ide igre su sve vece i vece, jbt instalirana igra zauzima 65 gb, a download vjerojatno oko 40 ako je dobro kompresiran

Pa budimo realni i hardovi su sve veći i veći, tako da to nije problem, meni je jedini problem internet od T-šrota sa brzinom 4Mbit/s i nemogu mi isporučit veću, jer centrala i infrastruktura ne dozvoljavaju, znači gta V ću skidat jedno tjedan dana nakon što izađe...

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ma neces, 27-28h...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
GeraltTheWhite kaže...

Nisi ti jos ni los, cega ima, frend ima 300kb/s, jer mu je centrala predaleko 

10 godina
GeraltTheWhite kaže...

Rođo, da su oni mislili na nas, izdali bi igru za PC 2013 godine

12 godina
neaktivan
alien20 kaže...
GeraltTheWhite kaže...

A ima u hrvatistanu svakakvih, da prostite, pripizdina. Iskreno, bolje je da uvedu 4G/Optiku u sve gradove, nego da idu poboljsavat internet za neka izolirana mjesta sa <1000 stanovnika. Ja sam trenutno na 10/0.6 od t-coma, nemam nikakvih problema, skidam 1.3 MB/s. Uskoro prelazim na turbo sa 30/6 i vise od toga mi ne treba. Mislim da ako taj turbo bude valjao, necu ni razmatrati optiku ni kad dodje, s obzirom da je kod mene jos nema.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
11 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
alien20 kaže...
GeraltTheWhite kaže...

A ima u hrvatistanu svakakvih, da prostite, pripizdina. Iskreno, bolje je da uvedu 4G/Optiku u sve gradove, nego da idu poboljsavat internet za neka izolirana mjesta sa <1000 stanovnika. Ja sam trenutno na 10/0.6 od t-coma, nemam nikakvih problema, skidam 1.3 MB/s. Uskoro prelazim na turbo sa 30/6 i vise od toga mi ne treba. Mislim da ako taj turbo bude valjao, necu ni razmatrati optiku ni kad dodje, s obzirom da je kod mene jos nema.

Ja isto imam 10mbit t-com, 1.2mb/s download, ali kazu da u mom mjestu nema 30mbit, a prije 2god su nudili 20mbit i to je bilo podrzano 

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Mislim da je 20 Mbit svugdje dostupno, jedino ko sto je napisao kolega iznad, ovisi koliko si od servera. 30 Mbit infrastruktura (vDSL) se trentuno postavlja po HR. 

Kakve sve off-topice necemo ovdje imati do dolaska igre jooooj. 

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pošto smo saznali da če preload biti sedmoga pitam ja MAXAGENT-a kad bi mogla igra biti crackana i uploadana kaže čovjek za 7-8 sati od izlaska igre 

Čim uspijem skinuti javim dojmove i kako radi na ovoj mojoj mašini.

...My life, My game, My rules...
Moj PC  
9 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Nadam se da cu moci pokrenuti u 1080p i 60fps sa ovom konfom iz -moj pc-

Clueless gamers shouldn&amp;amp;#39;t judge
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SoynTech kaže...

Pošto smo saznali da če preload biti sedmoga pitam ja MAXAGENT-a kad bi mogla igra biti crackana i uploadana kaže čovjek za 7-8 sati od izlaska igre 

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
15 godina
SoynTech kaže...

Ček, pirati budu mogli igrat prije od ovih koji su je kupili?

SVEMOGUĆI
11 godina
protjeran
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
SoynTech kaže...

Ček, pirati budu mogli igrat prije od ovih koji su je kupili?

iskreno, ne bi me ni čudilo da se to zaista i dogodi

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ko da bi to bilo nesto novo

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
SoynTech kaže...

Što je smješto to što lik ima upload od 5mps objavio je SS pa znam (barem je sa toliko seedal Dying Light koji je trenutno izbrisan sa torrenta), a koliko mu je tek onda download tako da mislim da nije nemoguče usput rečeno on je jedan od boljih (novih) uploadera od kojega već skidam neko vrijeme i sve je uvijek radilo bez problema. Čak je upload jednu igru na moj zahtjev tako mislim da je ovo pretty deam legit.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 0:41 (SoynTech).
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Mislim da je smjesno to sto je reko da ce tako brzo crackat igru

Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
mar123 kaže...

GTA V ne koristi novu Denuvo Anti-Tamper zaštitu kao FIFA 15 BF Hardline i još neke nego onu običnu steam (ili šta već) zaštitu koju igre koriste godinama tako da ne vjerujem da im to bude neki problem.

11 godina
neaktivan
SoynTech kaže...
mar123 kaže...

GTA V ne koristi novu Denuvo Anti-Tamper zaštitu kao FIFA 15 BF Hardline i još neke nego onu običnu steam (ili šta već) zaštitu koju igre koriste godinama tako da ne vjerujem da im to bude neki problem.

pare osle na ssd,  ovo je za mene dobra vijest  

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 0:54 (alien20).
15 godina
Grand Theft Auto V PC

sta tocno znaci preload?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Da skineš/instaliraš igru prije releasea i onda čekaš 14.4. i čim sat prebaci na 0:00, pokrećeš i igraš.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chutac kaže...

Da skineš/instaliraš igru prije releasea i onda čekaš 14.4. i čim sat prebaci na 0:00, pokrećeš i igraš.

A sta je s ovom piratskom verzijom ukoliko se razbije zastita prije 14.4. ? 

11 godina
neaktivan
GaBe kaže...
chutac kaže...

Čim skineš & instališraš možeš igrati ne čekaš 14.4 

16 godina
GaBe kaže...
chutac kaže...

Morat ce izdati crack odnosno modificirati sluzbeni .exe file (procedura je jasna.... slaba/stara zastita =  crack ce doci vrlo brzo, nova/jaka zastita = pirati ce se morati strpjeti). I jos jedna stvar, ako igra (preload) ne dode s odredenim .dll-e file-ovima i glavnim .exe file-om, pirati odnosno crackeri mogu zaboraviti na igranje prije 14.4. Autori Denuva su putem mail-a izjavili da Denuvno nema veze s GTA V ali s druge strane opet, na sluzbenom site-u im je stajao R* logo. No, u jedno mozemo biti gotovo 90-100 % sigurni, a to je da ce igra koristiti Steam CEG zastitu odnosno svi koji kupe/downloadaju igru ce dobiti unique .exe file (niti jedan .exe file nece biti isti odnosno nece imati isti hash sto znaci da ce jedan .exe file raditi samo na jednom racunalu). Ipak je to AAA igra odnosno visokobudgetna igra, bilo bi cudno da ne zastite igru Steam CEG zastitom.

BTW pomocu hex editora ce se moci vidjeti je li igra ima Denuvo zastitu, Steam CEG ili neku drugu (ili vise njih).... i naravno, pisati ce u EULA-i (pitanje je samo kada ce biti dostupna/objavljena EULA za GTA V).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 1:37 (lovac82).
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Upravo zato sam ga pitao što misliš koliko če ti trebati da crackaš i uploadaš što bi značilo da je to samo predviđeno vrijeme koje će biti potrebno nije još ništa sigurno! Najbolje je pričekati 7/8.4 pa čemo sve vidjeti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

neka je crackiraju što prije, neka se ljudi igraju, ja ću pričekati 14.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice