Naravno da si ga morao uvijek stavljati.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
30 stranica a igra jos nije izasla!! bit ce raspasov kad izade...
lp
lp
Čim izađe moramo se bacit na posao i nadjačat ove u BF4 temi (1493 str.)
lp
Onda bolje da se prebacimo u temu sa konzolatisima, da nas ima više.
Onda bolje da se prebacimo u temu sa konzolatisima, da nas ima više.
Poanta je da i u ovom slučaju pokažemo da smo jači i da nas je više
Evo,da se i ja ubacim u funclub,tako da nas bude sta više
Nego da sad upitam konkretno pitanje; trebala bi mi vaša stručna pomoć(kolege koje su bolje upućenije)da me uputite di je sigurna/povoljnija stranica za kupnju box verzije nadolazećeg MEGA sandbox naslova? :D
Hvala unaprijed!; i živio Hypee
hahahha, kak mu je prek glave presao, gta5 je stvarno smjeh od igre
zato je obozavamo!
edit. zaboravih gta 1,2,3,4 i sad 5!
Ja se najviše veselim 5.ici jer mi već žao CJ-a,jadan pretrčao milje kilometara,miljardu puta ga upucali,a i povelik broj ku*vi ima na duši
Svaka čast BF4 ali meni je GTA prva ljubav. :)
Ja se najviše veselim 5.ici jer mi već žao CJ-a,jadan pretrčao milje kilometara,miljardu puta ga upucali,a i povelik broj ku*vi ima na duši
hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhaahaaaaaaaaahahaha
Jel zna netko, kad je GTA IV izašao za PC, fizička verzija, jel se moglo igrati bez DVD-a ili si ga morao uvijek stavljat ?
Legalne fizicke verzije same po sebi zahtjevaju DVD za pokretanje igre odnosno sluzbeni "game.exe" to zahtjeva, medutim, legalne igre mozes igrati bez DVD-a ako koristis crackove koji su ujedno i NO-CD/DVD crackovi. Osobno sam igrao niz fizickih verzija s crackovima (ukljucujuci fizicku verziju GTA IV koju imam). Nikada nisam imao probleme i koliko znam, legalno je koristiti ih sve dok posjedujes orginalnu igru.
Druga solucija u slucaju da ne zelis koristiti crackove je da od orginalnog CD/DVD-a napravis ISO file i da ih pomocu "virtual drive-a" pokrenes.
lp
Jbg to se nikad neće desiti. Vi nemate Špelca
lp
Dečki moji...
Samo sam ja u BF4 temi otkako je ovaj vaš thread otvoren napisao duplo više postova nego što ih vi ovdje imate svi skupa. I nemojte se braniti da igra još nije izašla. Pa ne pišem ni ja o battlefieldu
Dečki moji...
Samo sam ja u BF4 temi otkako je ovaj vaš thread otvoren napisao duplo više postova nego što ih vi ovdje imate svi skupa. I nemojte se braniti da igra još nije izašla. Pa ne pišem ni ja o battlefieldu
Evo, budemo vam i malo pomogli..
I, bude igra puna bugova kad izadje?
Dečki moji...
Pa šta ćeš pisat o BFu4 kad je pun bugova. Vidjet ćeš kako izgleda dobar port kad GTA V izađe.
Pa šta ćeš pisat o BFu4 kad je pun bugova. Vidjet ćeš kako izgleda dobar port kad GTA V izađe.
Dama, da mi je kuna za svaku igru za koju si ti rekao da je dobra - mogao sam cyberu kupiti diplomu na fakultetu!
Dama, da mi je kuna za svaku igru za koju si ti rekao da je dobra - mogao sam cyberu kupiti diplomu na fakultetu!
alo ekipa svi ovdje, a na našoj temi nikog vraćaj se nazad u svoj tor (mislim na ove BF4 oftopičare).
Ne .. kakvi bugovi, da samo znaš kakve sve DLC-e budu izdali. Čuo sam da u jednom koji dolazi ima i neki T-Rex skriven u garaži. Trebati će se poprilično potruditi da ga se nađe.
Pričamo o novom Battlefieldu ili GTA?
Poanta je da i u ovom slučaju pokažemo da smo jači i da nas je više
Inače, tema o BF4 je imala već 300 stranica pred sam izlazak igre. Ali ono, sretno, nadam se da ćete uspjeti. :-)
Jel BF tema mix ps/xbox i pc?
PC only
Ali da budemo potpuno iskreni, ima tamo svega pomalo
lp
Bit će to Sizifov posao.
slabo vi to sprehate jos smo uvijek na 30-toj...
Mi imamo kurve i AmmuNation!
Uf uf vidim naljutio sam glavne spamere protivnickog tabora, nhf momci
Dosta zaostajemo,al me tjesi da nam igra nece bit pim*ek parti ko bf
To joj je jedina prednost.
Vjerujem da će se igre takmičiti u bugovitosti i bit će tjesno.
Jel ima kakvih naznaka da ce GTA V podržavat Mantle ?