Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.412.042
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Nadajmo se da će ostati 65 gigabajta. Koliko god bi bilo lijepo da stave još novoga, toliko ne bi bilo lijepo da igra ima 80 gigabajta.

Sad sam igrao GTA IV sa ENB-om i moram reći da je stvarno šteta što su izbacili realističnu fiziku.

Puno je zabavnije juriti od murije dok ti zanosi auto nego kad je zalijepljen za podlogu, kao u San Andreasu(V).

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
11 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
chutac kaže...

Nadajmo se da će ostati 65 gigabajta. Koliko god bi bilo lijepo da stave još novoga, toliko ne bi bilo lijepo da igra ima 80 gigabajta.

Sad sam igrao GTA IV sa ENB-om i moram reći da je stvarno šteta što su izbacili realističnu fiziku.

Puno je zabavnije juriti od murije dok ti zanosi auto nego kad je zalijepljen za podlogu, kao u San Andreasu(V).

Daleko je GTA IV od realistične fizike vožnje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.2.2015 19:46 (Raoul).
13 godina
neaktivan
Raoul kaže...
chutac kaže...

Daleko je GTA IV od realistične fizike vožnje.

Istina, al je opet puuno bolje od arkadnog stila vožnje koji je prisutan u GTA V (pogotovo za motore) u kojem auti gotovo nemaju težine. Živcira me što develeoperi sve više olakšavaju igre zbog dječurlije -.-

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Di ono rocstar ima reklamu na autu? Dirt 3? Pa nek uzmu vožnju iz dirt 3 valjda je bolja. lol. 

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Oldy kaže...

Di ono rocstar ima reklamu na autu? Dirt 3? Pa nek uzmu vožnju iz dirt 3 valjda je bolja. lol. 

nebi reko haha :D

I won't scatter your sorrow to the heartless sea. I will always be with you.
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Šta se događa s Infomarkom?

Ne vidim više igru na njihovoj stranici, a ne smeta mi poskupljenje već bi htio imati fizičku kopiju igre.

Sada više ne vidim uopće igru na njihovoj stranici, a ni na mail mi nisu uopće odgovorili jer nije mi važno poskupljenje već želim igru.

Ništa, izgleda da opet ide s provjerene stranice tj.:

http://www.game.co.uk/en/m/grand-theft-auto-v-301157/?merchname=hubGTAVnextgen-_-catgames-_-GTAVPC

@ scrappy

Gle, sve je to super kod tebe i sve 5 no osobno želim ili fizičku kopiju ili sam želim kupiti igru jer gift ne želim na Steamu.

Ne treba odmah ići na nož što neki ne žele uzeti igru od tebe pa makar to bilo i znatno jeftinije.

No to nije tema posta kojega pišem, zanima me samo šta je s Infomarkom i jesu li opet napravili zahe.... (dešavalo se već).

Napominjem da mi je i njihova cijena ok, ali samo ne vidim vuše igru u ponudi i ne odgovaraju na mail pa da znam šta da radim tj. da ih čekam ili da idem na game.co.uk.

Edit:

Ne znam kuda sam gledao no vidim sada igru na Infomarku i sve je ok.

Izvinjavam se na gnjavaži. 

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.2.2015 22:02 (win32).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Kad se sjetim nfs rivals-a muka mi je koliko je nerealno, ali za gta ce sigurno bit nekih modova za fiziku auta.

Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
macgyver 53 kaže...

Kad se sjetim nfs rivals-a muka mi je koliko je nerealno, ali za gta ce sigurno bit nekih modova za fiziku auta.

Fizika vožnje im definitivno treba nova, jednostavno nije gušt vozit aute u GTA V. Sad još kad se prevrneš na krov možeš okrenit auto na kotače na koju god stranu želiš.. To je novo i apsolutno bezveze. Mislim da po pitanju fizike (sveukupno) bolje od GTA 4 nećemo dobit nikad. U Mafiji 2 je vožnja fenomenalna, nadao sam se nečemu takvom, a ne koraku nazad.

No ajd, barem fizika vožnje nije ubitačno katastrofalno loša kao u Watch Dogs. U toj igri radije pješke idem gdje trebam..

16 godina
buljo781 kaže...
macgyver 53 kaže...

Fizika vožnje im definitivno treba nova, jednostavno nije gušt vozit aute u GTA V. Sad još kad se prevrneš na krov možeš okrenit auto na kotače na koju god stranu želiš.. To je novo i apsolutno bezveze. Mislim da po pitanju fizike (sveukupno) bolje od GTA 4 nećemo dobit nikad. U Mafiji 2 je vožnja fenomenalna, nadao sam se nečemu takvom, a ne koraku nazad.

No ajd, barem fizika vožnje nije ubitačno katastrofalno loša kao u Watch Dogs. U toj igri radije pješke idem gdje trebam..

Pa jesi cuo da je EA izjavio nedavno da su im igre preteske (neki drugi developeri su isto izjavili prije par godina), zar mislis da ostali nisu istog/slicnog razmisljanja? Sve "nasilne igre" imaju ESBR rating adult, 17, 18, mature ili sto sve ne ali dobro R* i ostali znaju da unatoc tome mnoge mamice/tatice kupuju igre svojim desetogodisnjacima i mladim. Jbg moraju olaksati igre i poglupiti ih kako bi bile lagane svima.  Ja npr. sve igre igram na hard tezini i opet su mi prelagane...... npr. hard na Far Cry 4, dosadno je koliko mi je to lagana igra (ko iz sale radim headshotove s najobicnim pistoljem bez upgrade-a i takedown-ove i sl.). Pogledaj stara i nesto novija istrazivanja (neda mi se sada googlat) koja kazu da su zapravo manjina oni koji produ sve main misije (a pogotovo oni koji igraju na hard tezini). Oni koji su dio gaming industrije jos od 80/90-tih su uglavnom ljudi koji igraju na hard tezini i/ili oni koji prelaze igre do kraja.

Samo, sreca je sto imamo modding comunity (pogotovo za GTA igre) tako da ce sigurno doci mod s boljom fizikom.

EDIT: Samo jedan reminder:

Trenutno su u planu tri nesluzbena multiplayer moda za GTA V:

https://gta-mp.net/

http://multiv.mp/site/index.php

http://www.vmultiplayer.net/

Dobra je stvar sto ce koristiti module tako da ce se skripte itd moci raditi u vise programskih jezika (C++, Javascript, Squirrel itd), neki od developera su vec imali iskustva s drugim multiplayer modovima za GTA IV, EFLC i GTA SA (znaci... IV:MP, Citizen:IV, MultiIV SAMP, MTA). Jos je zanimljivo sto su svi vec neke stvari napravili bez obzira na to sto GTA V za PC jos nije niti dosao, npr. server cliente, GUI i sl. (npr. ovi tvorci multiIV moda za EFLC tvrde da ce pola koda raditi i za GTA V tako da nemoraju sve od nule raditi).

Znaci, vec cetiri multiplayer-a za GTA V (ako racunamo sluzbeni), a igra jos nije niti izasla. Sto ti je PC modding community

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2015 7:32 (lovac82).
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Slazem se ovo za tezinu što si rekao. Singleplayer igre rijetko kad igram,kad ih igram odabirem najtezu tezinu jer sve ostalo jednsotavno nije gušt igrat.

Mada,tezina uglavnom samo znaci manje healtha ili protivnik udara jače,meni je i dalje najveci problem novih igara totalno glup A.I.

Dobar AI je tesko isprogramirat i uzima puno CPU powera. Igre su danas graficki nabrijane al zato AI totalno pati zbog toga. Nesjecam se kad sam zadji put igro neku SP igru di je AI valjao ičemu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

To je i ono sto mene brine, ta fizika voznje, izgleda ocajno, auti se ponasaju kao kartonske kutije. U gta 4 mi je fizika bila odlicna. Dok je u igrama tipa just cause 2, watch dogs, sleeping dogs takoder ocaj.

5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Totalna istina. GTA IV je imao fenomenalnu fiziku vožnje, nikada prije i nikada poslije nije napravljena igra tog tipa koja bi se tome približila. Šteta što su to odbaicili.

Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Nema straha za vožnju; sigurno će doći mod za to.
Da je "out of the box" vožnja kao na GTA 4 ovo bi bila savršena sandbox igra :)

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Mislim da sam vec rekao. Samo trebaju staviti opciju kao u Mafiji 2.

Normal i Simulation, pa da svatko moze odabrati.

Ovo iz videa GTA V me podsjeca na Saints Row The Third, jednu od najgorih voznji koje sam iskusio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2015 12:10 (chutac).
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav, nesto se je govorilo o tome da se ne treba platiti na zavvi.com prednarudzbu odmah ili tako nesto ili mi se samo cini?

Najvjerovatnije cu ondje naruciti posto su na infomarku dignuli cijenu, ima li negdje jeftinije ako znate slucajno (a da je box i da nije jezik na kutiji i svugdje neki drukciji od hrv ili eng)? Vidio sam na game.co.uk ali cijena je malo razlicita pa cu radije uzeti na zavvi trgovini...

Puno hvala.

Mrzim kada ležim na plaži i pojede me dinosaur.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Izgleda da sam ja jedini koji je zadovoljan sa fizikom u GTA V. Ne volim tu pretjeranu realnost ,a jedna od zanimljivih zanimacija mi je upravo bjezanje od policije u automobilu.Kad bi bila ta realna fizika u velikoj brzini skretanje bilo gotovo nemoguce, zabijanje automobila u zidove bilo bi neprestano i izgubila bi se sva ona zabava. Naravno, ne govorim da bi trebala biti kao u Saints Rowu vec je po meni dobra ovakva kakva jest.

8 6 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

nesto prije izlaska igre za ps3 i ja sam gledao one procurene videe voznje i isto sam mislio uzas zivi, ko saints row the third kao sto je neko gore reko najgora voznja ikad. kad je igra izasla ipak nije sve tako lose, bolja mi je u gta iv, al ovo stvarno nije tako lose. nakon par sati se i priviknes.

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Vi svi zaboravljate da je ovo arkadna igrica kojoj je glavni smisao zajebancija. Koliko nas je igralo GTA:SA i nista nam nije smetalo. Igrica je bila vrh vrhova za ono doba, a fizika voznje je bila nikakva i nitko se nije zalio. 

Ako vam se igra simulacija idite igrat neki tamo Gran Turismo, Euro Truck Simulator, NFS Shift ne znam kaj...

Jest da je GTA IV bila bolja po voznji od GTA V, ali je i ono bilo daleko od realisticnog.

R* nam je napravio igricu napunjenu sadrzajima, ogromnom mapom, multiplayerom koji zasad funkcionira za razliku od GTA IV MP, tonom razlicitih oruzja i automobila... Jednostavno ne moze imati sve, tako da pls stop bitching.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
14 10 hvala 0
17 godina
Voznja ce se 100% dat modat na kompu...ne brinite se oko toga
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
15 godina
GamerX9 kaže...

Vi svi zaboravljate da je ovo arkadna igrica kojoj je glavni smisao zajebancija. Koliko nas je igralo GTA:SA i nista nam nije smetalo. Igrica je bila vrh vrhova za ono doba, a fizika voznje je bila nikakva i nitko se nije zalio. 

Ako vam se igra simulacija idite igrat neki tamo Gran Turismo, Euro Truck Simulator, NFS Shift ne znam kaj...

Jest da je GTA IV bila bolja po voznji od GTA V, ali je i ono bilo daleko od realisticnog.

R* nam je napravio igricu napunjenu sadrzajima, ogromnom mapom, multiplayerom koji zasad funkcionira za razliku od GTA IV MP, tonom razlicitih oruzja i automobila... Jednostavno ne moze imati sve, tako da pls stop bitching.

Slažem se, meni se jedino u gta ne sviđa dok recimo čovjek s autom padne s visine od 100m, pa autu nije ništa. Bilo bi dobro da bar dobi nešto štete ako ništa drugo.

http://www.youtube.com/user/Brzi559
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Jednostavno ne moze imati sve, tako da pls stop bitching.

Prije je bilo, što znači da nisu morali nanovo smišljati i određivati vrijednosti.

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Expect the unexpected... 

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2015 19:03 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
33 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

hahahaha reklama za protuprovalna vrata. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 15:43 (Oldy).

1 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Za tjedan dana bi mogli dobiti neki gameplay video pošto pada dan na utorak a i točno bude mjesec dana do izlaska. Ne znam kako vama ali meni brzo dani lete, začas će 24.3...

Osim ako ju ne odgode opet

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ARES4 kaže...

Izgleda da sam ja jedini koji je zadovoljan sa fizikom u GTA V. Ne volim tu pretjeranu realnost ,a jedna od zanimljivih zanimacija mi je upravo bjezanje od policije u automobilu.Kad bi bila ta realna fizika u velikoj brzini skretanje bilo gotovo nemoguce, zabijanje automobila u zidove bilo bi neprestano i izgubila bi se sva ona zabava. Naravno, ne govorim da bi trebala biti kao u Saints Rowu vec je po meni dobra ovakva kakva jest.

Jbg, treba i malo skilla.

10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Buduci da se radi o ogromnoj igretini, zanima me sta je story modom? Da li je to nesto cisto onako radi reda ili ima svoju tezinu? 

Sjecam se, dok sam prelazio Mafiu 1 i 2, da sam bas onako solidno uzivao u ulozi gangstera.

Go Ahead PUNK...Make My Day...

6 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Kad ovako kaže "ova fizika mi izgleda glupo" što zaključi na osnovu youtube videa,prvo probaj pa piši dojmove.

Inače ovo je prva igra za koju sam spreman i nije mi žao dati novac u većem iznosu od 50€ 

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gunmetalNIX kaže...

Buduci da se radi o ogromnoj igretini, zanima me sta je story modom? Da li je to nesto cisto onako radi reda ili ima svoju tezinu? 

Sjecam se, dok sam prelazio Mafiu 1 i 2, da sam bas onako solidno uzivao u ulozi gangstera.

Kolko sam gledao gameplaye kad je izašla igra za ps3/x360, priča mi je dosta zanimljiva. Pogotovo Trevor, baš mi sjeda takav luđak u taj svijet.

Ne volim uspredbe mafia-gta, ali nadmašiti priču Mafie 1 vjerojatno je nemoguće.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 19:41 (GeraltTheWhite).
12 godina
GeraltTheWhite kaže...
gunmetalNIX kaže...

Kolko sam gledao gameplaye kad je izašla igra za ps3/x360, priča mi je dosta zanimljiva. Pogotovo Trevor, baš mi sjeda takav luđak u taj svijet.

Ne volim uspredbe mafia-gta, ali nadmašiti priču Mafie 1 vjerojatno je nemoguće.

Priča je po meni onako, osrednja.

Misije su same po sebi zabavne, neke na granici ludila, ali nekako mi ne čine neku smislenu cjelinu. Možda tome doprinosi dosta duga story mode kampanja (ja igrao oko 60 sati), a možda i činjenica da te priča stalno baca sa jednog lika na drugog.

Cijela igra je u stvari parodija modernog društva. Nekom će se svidjeti, nekom ne.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 23:15 (DeniZg).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel zna netko, kad je GTA IV izašao za PC, fizička verzija, jel se moglo igrati bez DVD-a ili si ga morao uvijek stavljat ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice