Gears of war zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 3.751
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Gears of war

Imam opet jedan j***** problem...instalirao sam je***** gears of war i pokrenem ga kopiram crack i onda mi jeb*** pise wargame-g4wlive.exe:you cannot runn teh game with modi field executable code...sta dalje'???pomozite mooooooolim vasssss....plz plz..

Ghost Recon

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Gears of war
Ghost Recon kaže...

Imam opet jedan j***** problem...instalirao sam je***** gears of war i pokrenem ga kopiram crack i onda mi jeb*** pise wargame-g4wlive.exe:you cannot runn teh game with modi field executable code...sta dalje'???pomozite mooooooolim vasssss....plz plz..

E to ti je taj famozni "bug"...radi li se o originalnoj ili piratskoj igri nema veze.

...stvar je u tome da trebaš pomaknuti vrijeme par dana unatrag...ja sam osobno morao malo više.

...dakle control panel...date & time i vrati kazaljku natrag. Smijeh

...nažalost svaki put ćeš morati ponoviti taj postupak da bi mogao zaigrati.
Core™2 Duo E7400,Gigabyte EP35-DS3,Sapphire HD 4670 512 MB DDR4, 2x 1GB Kingmax 800 MHz,Corsair 400W CX.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2009 20:10 (Jerkenovski).
17 godina
neaktivan
Gears of war

Tvoj j***** problem je što koristiš j***** crackSmijeh

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2009 20:15 (Paolo2612).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Tvoj j***** problem je što koristiš j***** crackSmijeh

...irelevantno.
Core™2 Duo E7400,Gigabyte EP35-DS3,Sapphire HD 4670 512 MB DDR4, 2x 1GB Kingmax 800 MHz,Corsair 400W CX.
17 godina
neaktivan

BUG  =  Jan. 29

Sentient Hyper Optimized Data Access Network
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2009 22:55 (70R4N).
16 godina
protjeran

e sad mi pak s*** da mi je neki msvcm80.dll: i opet pise da cannot run game with modified code...i sat sad pak???dal opet ima kakav problem??

Ghost Recon
16 godina
protjeran

e sam da vas obavjestim...uspio sam pokrenut GoW...ja sam ga prvo probo pomicat vrijeme pa nije htjelo..pa sam se onda sjetio da ga opet probam instalirat pa da bi onda mogo radit..i evo ga proradio je...hahahahaha....btw..nisam moro vrijeme nikakakvo mjenjat...hahahah jos jednom hvala svima na pomoci...

Ghost Recon
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice