FPS creator igre bugovaca

poruka: 498
|
čitano: 75.214
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Čim završiš odmah stavljaj. Ja ću svoj gameplay video izbacit 14 ovog mjeseca. Samo kako ću ga ukonponovat kad ima nekih klopki, skrivenih prolaza, ključeva, a nema puno neprijatelja, otkrit ću mnogo detalja ? Imaš li ideju kako da napravim video ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: FPS creator igre bugovaca
cobraIX kaže...

jel zna neko ovde modelirati?

kaj ti treba netko ko modelira?

Gamers Don't Die, They Respawn. xD
15 godina
neaktivan

Hmm...koristi fraps i stalno prekidaj video?

Ja sam Plavi zmaj.
14 godina
neaktivan

Evo šta će pisati kad naleti na skulpturu xD :

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa ja sam poceo u 3ds maxu modelirati pa ako neko zna da mi malo nesto pojasni :D

15 godina
protjeran

Ja ti u maxu imam negdje low poly model strojnice ero..

WP

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

daj ako ti nije problem stavi na rapidshare da skinem ako nije problem pa da ja to malo proucim :D

14 godina
neaktivan

jesi napravio game play ? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

evo ja sam se ponovno zainteresirao za fps creator pa me sad zanima da li bi netko htjeo samnom da napravi neki "hit"? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
cobraIX kaže...

daj ako ti nije problem stavi na rapidshare da skinem ako nije problem pa da ja to malo proucim :D

Sorry buraz, zaboravio sam da sam mjenjao winze, da nebi mislio da sam lagao imas slike modela u onoj temi za 3d modele. Kad uhvatim vremena ću ti napravit model,ako želiš...

WP
14 godina
neaktivan

Počeo je upload davno, ali veoma sporo ide. Valjda završi do večeras. Ovaj video prikazuje ustvari najslabiju i najlošiju verziju igre, koja je rađena prije nekoliko dana. Demo će biti puno bolji i puno ljepši, ali mislim da je ova loša verzija poprilično dobra. Nadam se da će završit do večeras. :D

EDIT:

@FiCoO : šta imaš na umu, ja sam za :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 20:50 (CoLdPlay).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Dakle ja i coldplay smo zapoceli jedan projekt/igru....to vam mogu za sad reci{#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Više detalja za sad nećemo otkrivati, vjerovatno ćemo još mnogo toga okriti krajem ove ili u toku sljedeće sedmice. Nažalost večeras neće moći da izađe gameplay video za igru Life is Hard, zato što mi je trenutno net u ku*cu. xD Nadam se da će sutra biti postavljen ili to je gotovo sigurno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Super za vas...

Ja sam Plavi zmaj.
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@g12356 - Ukoliko imaš volje dobrodošao si, potrebno nam je još jedna iskusna glava. Ako želiš da radiš sa nama samo reci, jer znamo da si ti ipak pokrenuo sve ovo na forumu. Ko zna, da tebe nije bilo možda ja danas i ne bih radio na FPS Creatoru :D Ako nisi već prezauzet svojom igrom? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam mislio da napravimo neku igru gdje svatko napravi par levela,i onda naizmjenično od svakoga te levele ukomponiramo u jednu igru...al to tek kada sa ovim završim...

Ja sam Plavi zmaj.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo,napravio sam jedan novi ss

Ja sam Plavi zmaj.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma netreba polako i ja to svacam naucio sam napraviti kucu i tako te proste stvari :D

15 godina
neaktivan

Oko ove sobe sam se puno naj?bao.Tu saobu zovem još i ''kraljičina soba'',zato su zidovi tako lijepo tapecirani,sve puno tepiha i sl.

Ja sam Plavi zmaj.
16 godina
g12356 kaže...

Oko ove sobe sam se puno naj?bao.Tu saobu zovem još i ''kraljičina soba'',zato su zidovi tako lijepo tapecirani,sve puno tepiha i sl.

Zar nemozes to osvijetlit?

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
15 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...
g12356 kaže...

Zar nemozes to osvijetlit?

Osvijetljenje je namjerno takvo jer se ipak radi o igri za koju želim da je horror.Razmišljao sam da pojačam osvjetljenje radi screenshota,ali nisam to napravio.A i nema nigdje prozora.

Ja sam Plavi zmaj.
14 godina
neaktivan

sta je sa game playa nesto nece 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cobraIX kaže...

sta je sa game playa nesto nece 

Nije dobar taj gameplay. Stavljam novi, koji ce raditi, ne brinite xD

14 godina
neaktivan

pozuri jebt da vidim razmisljam i ja da nesto pocnem ali se nemogu odluciti dali fps ili unity 3d pa da vidim sta se to moze uraditi u ovom programu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Gledam vase screenshotove i vidim da je svuda rezolucija u stilu counter strike, i zanimalo me jel moze taj program dat neku bolju rezoluciju?

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

WMG te blockao...

evo srednjovjekovna mini pisarnica:

Ja sam Plavi zmaj.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 17:18 (g12356).
14 godina
neaktivan

Jel mi možete malo objasit kako radi taj program, mislim kužim nešto ali da li se može preko njega namjestit koliko da čovijek skače, koliko brzo da trči, ... da li se preko njega daju komande za određene tipke na tipkovnici?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Laxarus kaže...

Gledam vase screenshotove i vidim da je svuda rezolucija u stilu counter strike, i zanimalo me jel moze taj program dat neku bolju rezoluciju?

Pa gledaj ne možeš iz ovog izvući Crysis grafiku, ali mislim da je sasvim pristojna. Još ako znaš sam modelirati može se izvući još mnogo bolje, puno bolje :D

14 godina
neaktivan

imali tog game playa

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam gameplay kojeg sam napravio prije 14.06, ali ovih dana imam puno problema. Prvo internet mi uzasno spori, za koji dan prelazim na drugi. Nabacio sam novi Windows i sad nece da mi prepozna ono što sam radio od ranije. Moram to riješit, nadam se da se ne ljutite, ali bit će sa zakašnjenjem, obećavam.

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice