Čim završiš odmah stavljaj. Ja ću svoj gameplay video izbacit 14 ovog mjeseca. Samo kako ću ga ukonponovat kad ima nekih klopki, skrivenih prolaza, ključeva, a nema puno neprijatelja, otkrit ću mnogo detalja ? Imaš li ideju kako da napravim video ?
jel zna neko ovde modelirati?
kaj ti treba netko ko modelira?
Hmm...koristi fraps i stalno prekidaj video?
Pa ja sam poceo u 3ds maxu modelirati pa ako neko zna da mi malo nesto pojasni :D
Ja ti u maxu imam negdje low poly model strojnice ero..
daj ako ti nije problem stavi na rapidshare da skinem ako nije problem pa da ja to malo proucim :D
jesi napravio game play ?
evo ja sam se ponovno zainteresirao za fps creator pa me sad zanima da li bi netko htjeo samnom da napravi neki "hit"?
daj ako ti nije problem stavi na rapidshare da skinem ako nije problem pa da ja to malo proucim :D
Sorry buraz, zaboravio sam da sam mjenjao winze, da nebi mislio da sam lagao imas slike modela u onoj temi za 3d modele. Kad uhvatim vremena ću ti napravit model,ako želiš...
Počeo je upload davno, ali veoma sporo ide. Valjda završi do večeras. Ovaj video prikazuje ustvari najslabiju i najlošiju verziju igre, koja je rađena prije nekoliko dana. Demo će biti puno bolji i puno ljepši, ali mislim da je ova loša verzija poprilično dobra. Nadam se da će završit do večeras. :D
EDIT:
@FiCoO : šta imaš na umu, ja sam za :D
Dakle ja i coldplay smo zapoceli jedan projekt/igru....to vam mogu za sad reci
Više detalja za sad nećemo otkrivati, vjerovatno ćemo još mnogo toga okriti krajem ove ili u toku sljedeće sedmice. Nažalost večeras neće moći da izađe gameplay video za igru Life is Hard, zato što mi je trenutno net u ku*cu. xD Nadam se da će sutra biti postavljen ili to je gotovo sigurno.
Super za vas...
@g12356 - Ukoliko imaš volje dobrodošao si, potrebno nam je još jedna iskusna glava. Ako želiš da radiš sa nama samo reci, jer znamo da si ti ipak pokrenuo sve ovo na forumu. Ko zna, da tebe nije bilo možda ja danas i ne bih radio na FPS Creatoru :D Ako nisi već prezauzet svojom igrom? :D
Ja sam mislio da napravimo neku igru gdje svatko napravi par levela,i onda naizmjenično od svakoga te levele ukomponiramo u jednu igru...al to tek kada sa ovim završim...
ma netreba polako i ja to svacam naucio sam napraviti kucu i tako te proste stvari :D
Oko ove sobe sam se puno naj?bao.Tu saobu zovem još i ''kraljičina soba'',zato su zidovi tako lijepo tapecirani,sve puno tepiha i sl.
Zar nemozes to osvijetlit?
Oko ove sobe sam se puno naj?bao.Tu saobu zovem još i ''kraljičina soba'',zato su zidovi tako lijepo tapecirani,sve puno tepiha i sl.
Zar nemozes to osvijetlit?
Osvijetljenje je namjerno takvo jer se ipak radi o igri za koju želim da je horror.Razmišljao sam da pojačam osvjetljenje radi screenshota,ali nisam to napravio.A i nema nigdje prozora.
pozuri jebt da vidim razmisljam i ja da nesto pocnem ali se nemogu odluciti dali fps ili unity 3d pa da vidim sta se to moze uraditi u ovom programu
Gledam vase screenshotove i vidim da je svuda rezolucija u stilu counter strike, i zanimalo me jel moze taj program dat neku bolju rezoluciju?
Jel mi možete malo objasit kako radi taj program, mislim kužim nešto ali da li se može preko njega namjestit koliko da čovijek skače, koliko brzo da trči, ... da li se preko njega daju komande za određene tipke na tipkovnici?
Hvala
Gledam vase screenshotove i vidim da je svuda rezolucija u stilu counter strike, i zanimalo me jel moze taj program dat neku bolju rezoluciju?
Pa gledaj ne možeš iz ovog izvući Crysis grafiku, ali mislim da je sasvim pristojna. Još ako znaš sam modelirati može se izvući još mnogo bolje, puno bolje :D
imali tog game playa
Imam gameplay kojeg sam napravio prije 14.06, ali ovih dana imam puno problema. Prvo internet mi uzasno spori, za koji dan prelazim na drugi. Nabacio sam novi Windows i sad nece da mi prepozna ono što sam radio od ranije. Moram to riješit, nadam se da se ne ljutite, ali bit će sa zakašnjenjem, obećavam.