Napokon bar nešto od FM-a pa sam malo isprobavao ovaj demo, u novoj najboljoj igri cijele galaksije sve to izgleda dosta bolje i koliko sam u ovo malo uspio vidjeti ima dosta dobrih novosti, od pregovora do samog prikaza igre koji je sad puno pregledniji i može se direktno gledati tko kako i kad. Ali ima jedna stvar koja me brine i nadam se da je samo do demoa to i da će to ipak u cijeloj igri biti drugačije - prodaja igrača. I ranije je znalo biti tu grešaka kad neke igrače nisi mogao prodati niti za klikere a znamo da bi ih rado mnogi klubovi uzeli, zapravo kad neke i đabe daš samo da prodaš nitko ih neće.
Tako je i sad na demu samo još gore, jer recimo Huttona i Pavljučenka (ali i druge) ne možeš prodati, ali i druge moraš dati za smiješno malu lovu, što nema veze s realnošću. Ponavljam, nadam se samo da je to problem kod demoa, jer davno sam igrao jedan od FM 2008 pa sam zaboravio kako je bilo u tom demou. Zato ako netko zna nešto više o tome i ako se to primjetilo, neka kaže više o tome.