FIFA Manager 2013

poruka: 3
|
čitano: 1.407
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA Manager 2013

Vidim nema teme u ovoj igri iako igra nije losa, mislim, nije u rangu FM-a al opet u njekoj svojoj sferi je i ide joj koliko tolko dobro sa pomacima prema gore.

Odma da napomenem, ovo nije tema di ce se pljuvat po FIFA Manageru i velicat FM( Football Manageru) nego konstruktivno raspravljat o ovom manageru.

Igram ga vec oko pola dana, i solidno sam zadovoljan, naprama FIFA Managera 2012. Jedna od najvecih bonusa mi je to sta jednostavno mogu napravit svoj klub, ime, grb, grad itd itd, i pokusat ga progurat u vrh.  Vizualno je dosta dobro prezentirana, i igri se moze dat šansa, iako nije neka hardcore simulacija kao FM, svoj posao toliko koliko odradjuje. Citao sam da bi od sljedece godine EA trebao pocet ulagat ozbiljne svote novca a i manpower u FIFA Manager, i da ce pokusat napravit od njega izravnog konkurenta FM-u.

Tko j eigrao, kakvi utisci? Lose, dobre-strane?

Proljece na moje rame slijece, Barca u finale nikad nece
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA Manager 2013

Pa ja sam odigrao bio sezonu i pol sa portom i igra mi je bila cist okej , malo su me rezultati nekada znali izivcirat ali bio sam zadovoljan, vizualno je igra totalno docarana ali ljudima se ne svida zato sto nije in depth simulacija kao FM , makar ja isto vise volim FM i igram ga jako dugo , ovo je dobar odusak dok se ceka krek :) 

[url=http://profile.xfire.com/migok2903][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/wow/type/0/migok2903.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA Manager 2013

pozdrav drustvo drago

zanima me jel bi mi neko mogao izaci u susret i napist sastav u formaciji 4-3-3 a da su spanjolci i da su zlatni,a da nisu mesi i ta ekipa posto nemam toliko para ;)

i da budem dobar pa makar me i srver izbacio ;)

hvala unaprijed i ko sastavi dobar sastav ima od mene par pivkana placena

hvala

i novi sam u svemu pa me neko ako hoce i ima vremena dodat na originu eda odigramo neku dobru i pravu utakmicu

eto tko zeli isprobat koliko je dobar u fifi nek se slobodno javi

o0rigin:rajhner

;)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice