Igram one league, otvaram s Talijanima token.
Tip mrtvi presing po cijelom terenu ima uključen od prve sekunde i u prvom napadu mi iskrumpira neki gol iz odbijanca usranog.
Pali pauzu, al ja ne izlazim van jer me s tim presingom momentalno raspizdio i iz inata ne izlazim nego idem na pobjedu.
Počinje igra, on povezao gljive i ne igra.
Ništa, ja utrpam 4 gola i zajebavam se prvo poluvrijeme i u drugom ja povežem gljive.
Kad je papak to skužio, brže bolje skida gumicu s gljiva i kreće igrat, ali ne zna da ja gledam u mobitel i svako toliko virnem što se događa na terenu :)
Skidam i ja humicu s gljiva i krećem ga sprdat, a on poveže gljive i nije skidao gumicu do kraja partije HAHAHAHAHA
Iduća partija - isti debil - poserem im se na matchmaking.
Sad znam smrada i igram oprezno da ne izgubim loptu da mi ne zabije gol opet.
I tako ga drkam lagano lijevo pa desno, a njegove muhe k'o za govnom trče bjesomučno po terenu.
Toliki presing da sam imao priličnih problema da ga vozam neko vrijeme.
I u jednom trenutku mi se otvori prostor po boku, ja raspalim šprint i driven nabacim na Ronalda, ovaj zakucava, para mrežu.
Lik stišće pauzu i izlađe iz igre.
Jebem te živote kakvih likova ima to nije istina.
On je toliko jadan da mora u mutnom lovit pobjedu.
Hvata ljude na spavanju HAHAHAHHA

.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
. Mandanda je dobar, samo sam 1 glup gol primio s njim, ali obranio je čudo u par tekmi, postavlja se odlično. Jedina mana mi je onaj u kog sam se najviše uzdao, Kante-a je pregazilo vrijeme, preloš je za ove nove napadače s nabrijanim ocjenama. Moram počet razmišljat o nekom Vieiri ili barem Makeleleu na cdm-u. U primarnom timu imam Jonesa, on je odličan, ali mi se u ovaj ne može uklopit nikako
.
.
. Imam preko 1000 tekmi s IF Kanteom, ne pričam gluposti, ali već Tonali je veliki step up za Kantea, a Jones je spejsštal u svakom pogledu. To što ti briješ da je Kante sa svojim statsima sad u 4mj dobar, tvoj problem