FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.205.306
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Jedna te ista stvar o kojoj pisem... Ovu wl ja ne mogu od golmana izvuci ni jednu obranu.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Sa 15-2 na 15-4. 

Uzasno je razocaravajuce kad gubim utakmice od ovih silovatelja krilnih igraca. Postajes frustriran kad kreten sa druge strane 26x proba samo na jednom krilu i jos toliko na drugom. Prode par puta i stalno ti lovi rezultat. Ne mozes mu doslovno nista. Pogotovo jer je svaki debil dobio crvenog Traorea i samo ih stavljaju unutra. Ne mogu vjerovat da u ovih 19 tekmi, 19 istih protivnika. 

Jos kad znam da counter taktika za ovo ne postoji jer ce moj bek nicim izazvan ostat ukipljen kad ovaj mlatne fake shot i ode u daljinu. 

Zanimljiva stvar koju sam uocil. Ping mi je konstantno 44ms. Ceko ja protivnika da stisne ili ne. On je 44ms. U zadnjih 5 tekmi je bio 44ms. Koja prevara jbt led :D 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2020 0:17 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 20
SimeKZ kaže...

Sa 15-2 na 15-4. 

Uzasno je razocaravajuce kad gubim utakmice od ovih silovatelja krilnih igraca. Postajes frustriran kad kreten sa druge strane 26x proba samo na jednom krilu i jos toliko na drugom. Prode par puta i stalno ti lovi rezultat. Ne mozes mu doslovno nista. Pogotovo jer je svaki debil dobio crvenog Traorea i samo ih stavljaju unutra. Ne mogu vjerovat da u ovih 19 tekmi, 19 istih protivnika. 

Jos kad znam da counter taktika za ovo ne postoji jer ce moj bek nicim izazvan ostat ukipljen kad ovaj mlatne fake shot i ode u daljinu. 

Zanimljiva stvar koju sam uocil. Ping mi je konstantno 44ms. Ceko ja protivnika da stisne ili ne. On je 44ms. U zadnjih 5 tekmi je bio 44ms. Koja prevara jbt led :D 

Ja odustajem na 18-5  ne mogu vise. 

7 godina
neaktivan
FIFA 20

Ufatio sam 14 pobjedu za G3 taman u predzadnjoj tekmi, da ne bude nervoze. Na penale, logicno. 😆 U prvom produzetku tocno 7 nelogicno krivih dodavanja, izgledalo je ko trening Primorca i Lupuleskog. Ajde, bar sam se iznojio. 

Btw, imao sam na loanu Besta 94 za 20 utakmica. Kakva turpija od igraca, sam sve rijesava. Isprobao sam ga na svim mjestima u napadu i svugdje je tip-top.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Njegov Messi se zaletio na ukipljenog Blanca. Prnal nakon kaj sam na drugoj strani promasio 3 ciste sanse. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2020 1:14 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Mislim da je vrijeme za neku izolaciju od 3 dana i plakanje glavom u jastuku. Koja katastrofa od gameplaya i konekcije. Katastrofa. Nukad vise produzetaka, nikad vise penala na kraju tekmi. Kata-jebena-strofa. 

6 pobjeda za redom za sansu da upecam koji milijun. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
SimeKZ kaže...

Mislim da je vrijeme za neku izolaciju od 3 dana i plakanje glavom u jastuku. Koja katastrofa od gameplaya i konekcije. Katastrofa. Nukad vise produzetaka, nikad vise penala na kraju tekmi. Kata-jebena-strofa. 

Mislis da je vrijedio elite?

17 godina
neaktivan
The_K kaže...
SimeKZ kaže...

Vidjet ce u cet :D

11 godina
cicek kaže...
The_K kaže...
SimeKZ kaže...

Vidjet ce u cet :D

Ako mora cekat cetvrtak onda nije vrijedilo.

13 godina
The_K kaže...
SimeKZ kaže...

Da sam otisel spavat sa 17-7 i 6 tekmi do kraja, mentalno bi izgorio.

Dal je vrijedilo... Mozda, malo :D osjecaj je bio top dobit zadnju tekmu nakon tolkog grinda. Vidit cemo u cetvrtak kolka je isplata. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2020 9:31 (SimeKZ).
14 godina
neaktivan
FIFA 20

Ma mora ti se isplatiti , taj pack će ti u ivoj la ligi dofurati minimalno 200-300k

ja sam stao na 17w ,ostalo još 3 do kraja ali nisam stigao odigrat

sjebali me ti jebeni drop back-counter attack, ekipa radi presing non stop a ne gubi staminu pa kaj je to čit ili?

jer na par sam ih takvih naletio, ona baš kancerogena smeća

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
The_K kaže...
SimeKZ kaže...

Da sam otisel spavat sa 17-7 i 6 tekmi do kraja, mentalno bi izgorio.

Dal je vrijedilo... Mozda, malo :D osjecaj je bio top dobit zadnju tekmu nakon tolkog grinda. Vidit cemo u cetvrtak kolka je isplata. 

Mene su ove tekme koje sam objavljivao toliko umorile da sam jednostavno upalio film i odjebao i gold1 i borbu za elite. Jos mi je famozno kako sam uopce dosao u tu situaciju bez golmanovih obrana. Prvo sam koristio fb de geu pa courtua 88 i na kraju sam zavrsio s areolom 82. Ali sad bar znam da ne mogu oni takve zahtjeve za sbc napraviti da ih ja ne mogu đabe sloziti. Neymar, de gea, courtois, ben yeder vec cekaju reciklazu. 

11 godina
FIFA 20

Ako je netko ocekivao da ce fifa 21 biti promjena da ce biti bolje jer ce izaci nova generacija konzola moze ta ocekivanja bacit u smece. Zbog cijele ove situacije radi korone rekli su da je moguce da ce utjecati na kvalitetu proizvoda. Znaci kad su radili u normalnim uvjetima igra je uvjek bila cisto smece prepuno glitcheva i bugova tako da ce u fifi 21 biti jos vise glitcheva i bugova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ma mora ti se isplatiti , taj pack će ti u ivoj la ligi dofurati minimalno 200-300k

ja sam stao na 17w ,ostalo još 3 do kraja ali nisam stigao odigrat

sjebali me ti jebeni drop back-counter attack, ekipa radi presing non stop a ne gubi staminu pa kaj je to čit ili?

jer na par sam ih takvih naletio, ona baš kancerogena smeća

Ako ne gube staminu je cheat. Probaj si ti staviti counter i drop back pa ces vidjet. Ako se branis samo mozda do 60 izdrze, al ako napadas vise umiru nakon 35.

14 godina
neaktivan
FIFA 20

Što znači da ih je na pc-u fakat dosta takvih

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Što znači da ih je na pc-u fakat dosta takvih

Prakticki uz 6h ucenja mozes sam napraviti neke jednostavne cheatcodove za bilo koju igru. Samo sto ostale igre prate spajanje third party aplikacija i banaju momentalno. Bio je punkbuster na codu nekad mocan. Al on je radio na principu da je banao ip adresu s koje se spajas. Prakticki si banao sam sebe. Restart rutera i dinamicka ip adresa su otklonile ban, al te odmah izbacilo sa servera cim je vidio nea sumljivo. Pubg je imao ogromne probleme s time jer su imali svoj neki anti cheat engine koji nije radio kak spada i ljudi su si sami doma radili no recoil cheatove i ovi su cjelu sezonu skupljali info i na pocetku nove su banali sve po redu. Baza igraca im se mozda smanjila za trecinu al ce dobit puno vise novih ako budu na glasu kao anti cheat igra. I sad zamisli da fifa stavi samo punkbuster koji ce te bacat van s igre cim prepozna neki trecerazredni cheat code. Al sad opet pitaj boga sta sve fifa radi u pozadini, mozda je i malware. iskreno se ne bi ni cudio da kad mi igramo ova prekopava po nasem browser historiju i salje analitike da ovi opet to prodaju dalje pa zato imamo delay. :D

8 godina
neaktivan
FIFA 20

Ovo je bila moja zadnja WL. Iscrpile su me ekipe pune tots kartica ali mora sam isprobat KDB da vidim moze li me on napokon dovest do E1 ,ali za kurac mi 11 KDB kad nisam dovoljno dobar. Sad ce mi garant poslat  crvenog Messija u paketima a ja necu odigrat niti jednu utakmicu s njim.

6 0 hvala 0
13 godina
IDMM kaže...

Ovo je bila moja zadnja WL. Iscrpile su me ekipe pune tots kartica ali mora sam isprobat KDB da vidim moze li me on napokon dovest do E1 ,ali za kurac mi 11 KDB kad nisam dovoljno dobar. Sad ce mi garant poslat  crvenog Messija u paketima a ja necu odigrat niti jednu utakmicu s njim.

Previse ke proklet onaj crv u nama kad ti fali jedna pobjeda da bi prestal igrat.

Ima ljudi koji veze nemaju sa nogometom u ovoj igricpa idu E1. Prvi Krasi... Taj je zalutal totalno. Obranu veze nema igrat. Za sve su mu krivi Švabe, internet... 

16 godina
SimeKZ kaže...
IDMM kaže...

Previse ke proklet onaj crv u nama kad ti fali jedna pobjeda da bi prestal igrat.

Ima ljudi koji veze nemaju sa nogometom u ovoj igricpa idu E1. Prvi Krasi... Taj je zalutal totalno. Obranu veze nema igrat. Za sve su mu krivi Švabe, internet... 

Moj je onda umro odavno.

Ja naguram g3, i lagano izađem iz igre, koliko god ostane do kraja. Apsolutno me ne zanima silovanje mojih živaca i uništavanje vikenda naguravanjem većeg ranka. Na g3 su 2 player picka, to mi je dosta, uopće se ne želim silit za dalje, pogotovo zato što i kad sam imao živaca igrat do kraja, onda krenu kentovi, adame i cijeli dijapazon nabrijanih ikona. Nemam volje se borit s istim majmunima. Dosta mi je g3 i to je to.

13 godina
FIFA 20

Kako me govno sad istrolalo.

Riješim 82+ upgrade Španjolaca i svijetli plavo govno, walkout, reko, evo ga Messi.

Ide zastava Brazila, ja motam film koji jebeni Brazolac je u TOTS-u, ide grb Barce, a ja WTF - koji kurac je sad, nije Messi, nema Brazilca iz Barce u TOTS-u.

A ono usrani Champions League Brazilac izlazi.

Pa jebo im pas mater, mogli su makar neku drugu boju stavit, a ne da mi srce preskače ovako.

Još ću infarkt dobit zbog usranog Artura.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Riješim 82+ upgrade Španjolaca i svijetli plavo govno, walkout, reko, evo ga Messi.

Ide zastava Brazila, ja motam film koji jebeni Brazolac je u TOTS-u, ide grb Barce, a ja WTF - koji kurac je sad, nije Messi, nema Brazilca iz Barce u TOTS-u.

Pa jebo im pas mater, mogli su makar neku drugu boju stavit, a ne da mi srce preskače ovako.

a sad zamisli meni otvaram prime icon ,izlazi brazil ,reko super, onda cf i kroz glavu evo pele i onda rivaldo izađe

11 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Skilledžija kaže...

a sad zamisli meni otvaram prime icon ,izlazi brazil ,reko super, onda cf i kroz glavu evo pele i onda rivaldo izađe

Pa ti si bar dobio ikonu nesto sto mnogo ljudi ovdje nije nikad dobilo

5 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Skilledžija kaže...

Ja s tim nisam imao problema, izašla mi je danska zastava, pa se nisam imo čemu nadat :D :D 

btw. 2 81+ upgrade packa i 2 ona la liga upgrade, Donk tots i Parejo tots. Nije neka sreća za ekipu, ali za sbc je više nego dobro :D

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Meni nek daju benzemu i ja sretan. :D bio bi sretniji da izvucem benzemu nego messija :D

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Izvukli E3 ko nista. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ovaj kaze jedno, onda ovaj uleti sa drugom spikom. Dva moderatora koja su kontra jedan drugom. Komedija nad komedijama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20
Sinoć mi nije vrag dao mira i zaželim se promjene te frknem rođendanskog griezmanna i prime moments ikonu henrya te tots fekira i kupim tots aguera i aubameyanga te de bruynea 93. Kakav epski zajeb. Dakle, auba i aguero ne mogu čistiti kopačke henryu i griezmannu. Ne mogu vjerovati kako mi te dvije kartice nisu nikako legele. Jednostavno ne mogu ništa s njima. U 100% šansama gađaju stative, golmana, pored gola. Sve će pogoditi osim gola. Za suradnju uopće nisu raspoloženi. Samo se skrivaju iza igrača a od 5 dodavanja jedno bude točno. Aguero stalno posrće, ne može duel izdržati i sada mi izgleda da je griezmann duplo čvršći u duelu od aguera a statsi su na strani aguera. Ne kužim to. Auba koji ima gotovo maksimalan pace ne može nikome pobjeći. Imam osjećaj da mu je pace maksimalno 85. Kad se sjetim kako sam s lakoćom zabijao s greizmannom i henryem iz svih pozicija sada bih sjeo i plakao što sam ih prodao. Naravno, coinsa više nemam i nema mi povratka. Probat ću pričekati vikend i nadati se da će nešto porasti cijenom pa ću ih prodati jer nema smisla mučiti se kada ne ide. Dat ću im šansu do vikenda no ne izgleda mi dobro. Nije niti čudo što su obojca toliko pali cijenom u tako kratkom periodu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
FIFA 20

Baš me neće u ovim icon paketima.. 
Kao što sam već i napisao iz swapsa sam uzeo prime icon pack i tu sam dobio Schmeichela koji je shit golman. 
Danas sam si priuštio jedan mid icon upgrade, prvi u ovoj fifi, a bogami i zadnji. 
Nisam očekivao Ronalda, Eusebia, Cruyffa, Gullita (iako ovu zadnju dvojicu ekipa na yt redovno vadi), ali da sam se nadao bar nekom Mattheusu ili dobrom stoperu, to jesam. 

Izlazi Owen van. Icona od 100k. Da ne baca linkove na sve strane kartica bi vrijedila 20k. 
I ne samo da sam potrošio 88 i 86 ekipu na Owena koji ne može ni prismrdit ekipi, nego par sati poslije izađe flashback Militao sbc, koji sam s tim igračima mogo riješit. 

1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20
I dalje ne mogu zabiti gol. Pucam dva puta iz odigrane akcije s 5m i golman mi brani. Potom pucam i pogađam stativu od koje se odbija u drugu stativu i izlazi van. Ovo sam danas vidio već nekoliko puta. Idem nekoliko puta sam na golmana i promašim cijeli gol ili golman brani. Znači gol kao da je začaran za mene danas. Ja ne znam što je to danas? Imam recimo 15 udaraca po golu a u okvir maksimalno 4. I tako svaka tekma. Interesantno je da na kraju tekme u ponovljenim snimkama nema niti jedne te šanse ali zato imaju neki bezveze udarci sa 16m koje golman hvata bez problema jer ustvari niti nije udarac bio nešto opasan. Počeo sam sada igrati s nijemcima i ista stvar mi se događa. Izgubio sam danas oko 300 bodova. I dalje forsam i konstantno gubim jer ne mogu zabiti nikome gol. Danas sam stresao stativa koliko ne stresem u mjesec dana. Nevjerojatno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The_K kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Skilledžija kaže...

Pa ti si bar dobio ikonu nesto sto mnogo ljudi ovdje nije nikad dobilo

tu sam icon sbc složio ,ali da ,na početku kak sam počeo igrat fifu mi je pao Blanc 89 kojeg sam prodao za 1.8 mil i od tada imam igrače jer da mi to nije palo nikad niti nebi imao ovaku momčad.

ugl kak je ovaj gore dečko napisao tak i meni isto, znači složio sam jebeni mid icon ,pobacao hrpu igrača ,a sad je izašao Militao koji je end game cb.

sad nemam previše igrača u klubu niti coinsa.

a u četvrtak već vidim kako će me posrat u nagradama neki mrtvi turčin kakve sam sreće u zadnje vrijeme.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice