Procitao sam svih 8 stranica i vidim da oko fife i dalje traje dilema uzeti za plejkiu ili uzeti za PC. Ja sam fut stao igrati oko veljače jer je bilo toliko izlazaka u prvoj minuti i slicnih stvari da mi je dojadilo. Naravno,pred svaku fifu je taj hype oko slaganja momcadi preko futwebappa,pa kod samog izlaska i igranje s takvom momcadi. Nisam trejder ko movie,nego odma idem na bundesligu i slazem si neku socijalu i s njom mi je najveci gust igrat :) Mada si sad mislim ici na BPL jer su u ovom prijelaznom roku puno trgovali sa zanimljivim igracima.
Mene sad zanima,posto sam na PC vec 4 godine,kad krenem par dana prije slagat momcad preko appa, ja ju slazem za PC. Ako se odlucim uzet PS4,hoce li se ona prebacit na PS4?
Jer kolko vidim na ps4 nema citera,a cijene najboljih nisu natjerane u nebesa kao na pc,do nekog rejtinga 86 je jedna cijena,pa veliki razmak i onda ovi najbolji po 5,6 milja.
PS4 bi uzimao iskljucivo za fifu,igre kao gta mi je tesko za kontrolerom igrat pa cu to najvj i dalje na komp. Doduse,ja i PC mogu spojit na TV pa igrat ko ps4,al citeri i imarket ostaju.
Ps4 bih uzimao vani u nekom bundle-u s dva kontrolera.
Posto sad znate moju situaciju,napravit cu mali poll da vidim sto bi vi napravili na mom mjestu ;)
4 | Ostani na PC |
---|---|
13 | Uzmi PS4 za FIFU |